izia_tcz
Fanka BB :)
witam wieczornie !:-)
Ja już w domku zmęczona i znudzona jak mops nie mówię już o synu
oczywiście tym starszym pogoda w miarę dopisała wycieczka taka sobie dobrze że choć towarzystwo ok same starszaki ale większość już znałam niech mały trochę się zmęczy to wrzucę kilka fotek
emalia płynęliśmy pochylniami na kanale ostródzko-elbląskim a,a fotelik świetny kiedyś też je oglądałam ale stwierdziłam że Michał ma dość takiego sprzętu w domu i kolejny mu nie potrzebny
lencja a gdzie to się wybieracie?ja ważyłam Michała wczorajto wyszło mi 13,200
edit:już doczytałam
cobra niezłe wyzwanie nigdy bym się tego nie podjęła co do sandałów ja miałam ten sam problem i kupiłam mu kapcie takie wysokie coś takkiego KAPCIE KORNECKI 19 skórzana wkładka profil lato
i są super mały popi....w nich jak stary a ma też bardzo wysokie podbicie a mój starszy ma już 46 a to dopiero 15 lat co to będzie dalej
perfecta buciki fajne ale nie kupiłabym za tą cenę bucików na 2 -3 mies.
u nas 1 drzemka ok 11-12 i trwa od 0,5-1,5 godz ale najczęściej ok 1 godz
Ja już w domku zmęczona i znudzona jak mops nie mówię już o synu
oczywiście tym starszym pogoda w miarę dopisała wycieczka taka sobie dobrze że choć towarzystwo ok same starszaki ale większość już znałam niech mały trochę się zmęczy to wrzucę kilka fotekemalia płynęliśmy pochylniami na kanale ostródzko-elbląskim a,a fotelik świetny kiedyś też je oglądałam ale stwierdziłam że Michał ma dość takiego sprzętu w domu i kolejny mu nie potrzebny
lencja a gdzie to się wybieracie?ja ważyłam Michała wczorajto wyszło mi 13,200

edit:już doczytałam
cobra niezłe wyzwanie nigdy bym się tego nie podjęła co do sandałów ja miałam ten sam problem i kupiłam mu kapcie takie wysokie coś takkiego KAPCIE KORNECKI 19 skórzana wkładka profil lato
i są super mały popi....w nich jak stary a ma też bardzo wysokie podbicie a mój starszy ma już 46 a to dopiero 15 lat co to będzie dalej

perfecta buciki fajne ale nie kupiłabym za tą cenę bucików na 2 -3 mies.
u nas 1 drzemka ok 11-12 i trwa od 0,5-1,5 godz ale najczęściej ok 1 godz
mam tyle nie pic?? bo w dzien tez cały czas chodzą z butelka i na 2 dzis np wypili litra