reklama

Czerwiec 2010

reklama
Laski które szczepiłyście na pneumokoki jak Wasze dzieci reagowały na szczepionkę? Chcę zaszczepić ale nie wiem czy teraz jak stary ma urlop czy poczekać po urlopie by wrazie złej reakcji być w domu.

Laski które szczepiłyście na pneumokoki jak Wasze dzieci reagowały na szczepionkę? Chcę zaszczepić ale nie wiem czy teraz jak stary ma urlop czy poczekać po urlopie by wrazie złej reakcji być w domu.

Wydaje mi się że wszystko zależy od dziecka. Np jak do tej pory reagował na szczepienia? U nas po żadnym szczepieniu nawet gorączki nie było, podobnie po pneumokokach nic.

Teraz pytanie raczej z rzędu głupich:

Dziewczyny ja jako amator z ząbkami nie wiem jak to jest:-D:-D

Idzie nam ząbek na dole jedynka, ale jakoś tak dziwnie bo jest niby już trochę powyżej dziąsła ale wygląda jakby był pofalowany na górze.. ciężko to określić... chociaż niby moja mama mówi że idą dwa na raz... Ale jak dla mnie to trochę za blisko siebie wtedy by było...

Czy macie jakieś zdjęcia takich ledwo wychodzących zębów??:-D:-D

Niestety placów zabaw pod dachem w pobliżu nie ma :( Też uważam , że w Ikei bedzie mnóstwo ludzi więc podwójnie odpada. Może jakieś inne pomysły?
Jeżeli chodzi o żłobki to jestem teraz na bieżąco i chyba do lutego nic nowego nie otworzą :(
Izia - dzięki za linka, ale niestety przyjmują dopiero od 9 miesiąca życia, a tyle nie bedę mogła czekać.
jeeeesssuu ... ty niedlugo rodzisz :szok::szok::-D

zdec - probowalam ci foto zrobic ale nic nie widac ;/

Asnecja a ty od razu po urodzeniu chcesz/musisz wracać do pracy?
Kurcze 900zł za jedno dziecko x2 to strasznie dużo:szok::szok:
Nie no...6 miesięcy jeszcze bede w domu - macierzyński i urlop, ale już na wychowawczy nie ide. Dlatego potrzebuje czegoś od lutego/marca.
No dużo :( Ale niania pewnie brałaby kolo 2500 tys, albo i wiecej (szczególnie, że będzie dwójka) :/ W całej Warszawie i okolicach są podobne ceny :/
Co do ząbków to nie pomoge - nie widać na zdjeciach rosnących ząbków :(

jeeeesssuu ... ty niedlugo rodzisz :szok::szok::-D
No...jeszcze troche :) ale się zbliża :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry