Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Laski które szczepiłyście na pneumokoki jak Wasze dzieci reagowały na szczepionkę? Chcę zaszczepić ale nie wiem czy teraz jak stary ma urlop czy poczekać po urlopie by wrazie złej reakcji być w domu.

jeeeesssuu ... ty niedlugo rodziszNiestety placów zabaw pod dachem w pobliżu nie maTeż uważam , że w Ikei bedzie mnóstwo ludzi więc podwójnie odpada. Może jakieś inne pomysły?
Jeżeli chodzi o żłobki to jestem teraz na bieżąco i chyba do lutego nic nowego nie otworzą![]()
Izia - dzięki za linka, ale niestety przyjmują dopiero od 9 miesiąca życia, a tyle nie bedę mogła czekać.

jeeeesssuu ... ty niedlugo rodzisz
zdec - probowalam ci foto zrobic ale nic nie widac ;/
Nie no...6 miesięcy jeszcze bede w domu - macierzyński i urlop, ale już na wychowawczy nie ide. Dlatego potrzebuje czegoś od lutego/marca.Asnecja a ty od razu po urodzeniu chcesz/musisz wracać do pracy?
Kurcze 900zł za jedno dziecko x2 to strasznie dużo![]()
No...jeszcze trochejeeeesssuu ... ty niedlugo rodzisz![]()
dobrowolnie tez nie pokaze ;pTo i tak dobra jesteśMoja to nawet buzi nie otworzy, dzisiaj się cud zdarzył i dopiero zobaczyłam tego "dziwoląga"
asencja - ja bym sie zaopiekowala dzieckeiem nawet za 5stow mc