reklama

Czerwiec 2010

ja nie jestem z warszawy ale pamietam ze zarowno Agi jak i Perfecta chyba dziesiec razy pytaly na forum kto jest chetny na spotkanie jak Agi bedzie przejazdem w Warszawie, wiec az tak cicho o tym spotkaniu nie bylo ;-) chyba ze chodzi ci o jakies inne?

Właśnie o to spotkanie mi chodzi. I nie gadaj głupot że tak było o nim pisane bo prawie wcale.

Ot właśnie także chciałam zauważyc że żadnej konspiracji tudzież teorii spiskowej nie było:P Bośmy pisałyśmy na forum że zamierzamy się spotkać... Troche to takie naciągane stwierdzenie że po cichaczu...

Ja widziałam i widzę to zupełnie inaczej.
Postaram się wkleic posty dotyczące ewentualnego spotkania.

Zapomniałam się przywitac Dobry Wieczór Wszystkim:-)

reklama
Właśnie o to spotkanie mi chodzi. I nie gadaj głupot że tak było o nim pisane bo prawie wcale.

Ja widziałam i widzę to zupełnie inaczej.
Postaram się wkleic posty dotyczące ewentualnego spotkania.

Zapomniałam się przywitac Dobry Wieczór Wszystkim:-)
czesc :)

mimi - pokaz jaka ;p

zdec u nas zabki na poczatku tez wydawaly mi sie krzywe ale w miare jak rosly wyprostowaly sie i fajne sa:-)

milusia a co sie stalo?? Czemu nie idziesz, chlopaki nie chca spac?:-(

Ewa1898 czyzby jakies frustracje??Czujesz sie odrzucona??? Pozwierzaj nam sie :-D:-D Polecam herbatke z melisy na nerwy ;-)

Perfecta jak minal dzien??

Kasiek jak sie czuja chlopaki??Buziaczki dla was :tak:

zdec u nas zabki na poczatku tez wydawaly mi sie krzywe ale w miare jak rosly wyprostowaly sie i fajne sa:-)

milusia a co sie stalo?? Czemu nie idziesz, chlopaki nie chca spac?:-(

Ewa1898 czyzby jakies frustracje??Czujesz sie odrzucona??? Pozwierzaj nam sie :-D:-D Polecam herbatke z melisy na nerwy ;-)

Perfecta jak minal dzien??

Kasiek jak sie czuja chlopaki??Buziaczki dla was :tak:
uwielbiam Cię czytać:-D
Kuba coś piszczal, juz śpia(Szymonek cały dzień taki...) ale ja na dyskoteke nie pojde, a dziewczyny własnie tam sie wybierały...z resztą one juz od 16 imprezuję więc co to za impreza(nawet w pubie)jak jedni trzeźwi, drudzy pijani...:eek:
wczoraj tak zaczęłysmy temat, że potem to "drewno..":-D sniło mi się po nocach i poruszony temat:-D :-D

cobra przypomnialo mi się!!!!!!!!!!!sniłaś mi się!!!a raczej twoj Kubus:-D Poważnie że taki fajny duzy chłopiec a ja taka w szoku że on taki juz duzy:szok::-D

wczoraj tak zaczęłysmy temat, że potem to "drewno..":-D sniło mi się po nocach i poruszony temat:-D :-D
:-D:-D

A ja bym poszla na dyskoteke..chyba z 5 lat nie bylam nie liczac koncertow.. na razie zaklepalismy sobie opiekunke na wrzesien, corke sasiadki ma 17 lat i Lila ja uwielbia mam nadzieje ze nam sie uda raz na jakis czas wymknac z domu wieczorem :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry