reklama

Czerwiec 2010

reklama
Oto znalezione wiadomości odnośnie spotkania(części postów nie dotyczące spotkania wycięłam):

Cześć

Warszawianki, to co jakieś spotkanko w piatek?????

Agi - ja bardzo chętnie!!!!

a odnośnie spotkania to jeżeli była by ładna pogoda to czemu nie. Akurat w piątek będę po nocy.

.

Powyższe posty były pisane 6.07.Więcej zero wzmianki

Ewa nie doluj sie, spotkaj z dziewczynami, troche sie humorek poprawi!

Będąc w pracy 7-go w czwartek (miałam dobę) śledziłam w wolnych chwilach posty z komórki. Miałam nadzieję że jakoś temat się rozwinie. Ale niestety, dopiero wieczorkiem znalazłam to:

Hejka
Ja na chwilkę bo siedzę u szwagierki i chciałam się spytać czy jutro jakaś warszawianka chce sie spotkać....????Bo będziemy u nich tylko do jutra więc jak będziemy wracać do Siedlec to mogłabym sie gdzieś w Warszawie zatrzymać na jakimś krótkim spacerku....jakby która reflektowała.....

Agi w stolicy ja chetnie 23-24 lipca, na dlugo przyjechalas?

i tyle.

No i już nie cytuje z 8.07 postów koleżanek życzących miłego spotkania.
I jeszcze ten:
No to do nas jeszcze Klarcia z Mamusią chyba dzisiaj dołączą:-):-D Będzie wesoło!

Także mam prawo uważac że było ono umawiane po cichu. Albo poprzez wiad. prywatne między Agi i Perfektą a następnie także Olą albo poprzez sms-y, teleony między sobą.
Przykre, ale pawdziwe.

Jeżeli się mylę to wybaczcie.

Także mam prawo uważac że było ono umawiane po cichu. Albo poprzez wiad. prywatne między Agi i Perfektą a następnie także Olą albo poprzez sms-y, teleony między sobą.
Przykre, ale pawdziwe.

Jeżeli się mylę to wybaczcie.
Ewa na pewno nikt nie zamierzal organizowac zadnych konspiracyjnych spotkan! Raczej wszystko potoczylo sie szybko ze wzgl na przyjazd Agi. Was jest tyle w warszawie ze nie wierze ze nie uda wam sie szybko znowu czegos zorganizowac :-) W razie czego zapraszam do torunia na piernika w czekoladzie ;-)

a teraz nie macie jej z kim zostawić?? nie macie tam żadnej rodziny??

mamy tesciow nad morzem, ale JEzcze nigdy z nimi mala nie zostawala, pewnie niedlugo tez ich przetestujemy ;-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny

mielismy jechac dzis do warszawy, ale pozno wrocilam z pracy i pojedziemy jutro z rana ;0 ale sie ciesze;) szkoda ze z zadnymi czerwcoweczkami sie nie spotkamy, ale mam nadzieje ze innym razem sie uda

milusia bo w alkoholizm wpadniesz ;) heheh
izia fajne foty ;)

jak myslicie jaka jest najlepsza róznica wieku miedzy rodzeństwem, tak zeby dzieci sie dobrze dogadywaly, a jednoczesnie zeby rodzice jakos to przezyli??????? jakos ciagle mysle o drugim dziecku i nie mam odwagi sie zdecydowac, boje sie ze Kubuś jest jeszcze za malutki i juz sama nie wiem..... jakby teraz było drugie dziecko to bym pewnie chodziła na rzesach ze zmęczenia ;)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny

mielismy jechac dzis do warszawy, ale pozno wrocilam z pracy i pojedziemy jutro z rana ;0 ale sie ciesze;) szkoda ze z zadnymi czerwcoweczkami sie nie spotkamy, ale mam nadzieje ze innym razem sie uda

milusia bo w alkoholizm wpadniesz ;) heheh
izia fajne foty ;)

jak myslicie jaka jest najlepsza róznica wieku miedzy rodzeństwem, tak zeby dzieci sie dobrze dogadywaly, a jednoczesnie zeby rodzice jakos to przezyli??????? jakos ciagle mysle o drugim dziecku i nie mam odwagi sie zdecydowac, boje sie ze Kubuś jest jeszcze za malutki i juz sama nie wiem..... jakby teraz było drugie dziecko to bym pewnie chodziła na rzesach ze zmęczenia ;)
moim zdaniem nie wieksza niz 3 lata(ale to tylko moja opinia...)pamietaj ze jedno po drugim to nie to samo co bliźniaki(nie ma porównania...)więc jak ja daje sobie radę to Ty tez dasz:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry