reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam z rana niedzielnie :P
Pirwsza, jak nigdy ;P

Mąż do pracy oddelegowany...
A ja myśle co można zrobić z kabaczka dobrego i taniego, prostego ? :confused: macie jakies pomysły? :)

gdzie te pijące się podziały... zostawiły mnie samą... :'( czuję się odrzucona
ja pije pije! latte z odrobina kardamonu mniam:-)

mimi fajna zmywarka, na pewno sie przyda niezmiernie przy drugim maluszku ;-) Co do kabaczka tez uwielbiam leczo
Liza a jak nie leczo to moze grube plastry w panierce i obsmazone, smakuja wysmienicie cos a la schabowe :-) Albo utrzec cukinie i zrobic placuszki w stylu ziemniaczanych :tak: Nie wiem jaka masz cukinie, taka wielka? Mozna przekroic wzdluz, lekko wydrylowac, napelnic dowolnym farszem np z mieskiem mielonym posypac serem i do piekarnika, tez przepyszne! Masz moze mozliwosci

emalia jak sie czuje Ola po wakacjach, zrelaksowala sie troszke? A jak Jas i jego wiazadelko>?
gosiagro , zakladam ze u rodzicow, buziaczki dla was!:-)
Asnecja i jaka opcje na weekend wybraiscie? Ja do ikei w weekend juz w zyciu nie pojade, MASAKRA :-)Moze cos z basenami, jakis aquapark? Kino familijne? Ja osobiscie na pewno z wielka checia poszwendalabym sie po muzeach :tak: ale to trzeba lubic..
Milusia jak tam kacyk?:-p

Kajdusia uuuu co za sponsor?:-p Przystojny smagly brunet z blekitnymi oczami?:rofl2:

Ola ja cos czuje ze nam sie o 15 gwiazda urodzi, trzymam kciuki!:-D

Ostatnia edycja:
hej
kurdę moje sny rozbrajają:-D dziś śniła mi sie koriander i emalia:-D(nie wiem dlaczego...:-D)hehe która następna?:-D
taka ładna pogoda co tu dziś wymyślić...do miasta niet bo wielka impreza jest co za tym drogi nie przejezdne,wiec strach jechac do dziadków...cościk się wyduma..;-)
miłej niedzielki

edit koriander jaki tam kac po jednym piwie...:/

reklama
Heloł niedzielnie.
Ale się wczoraj uśmiałam ( czytałam na kom) :)

Ola- trzymamy, trzymamy
Koriander- Jasiu już dobrze, dziąsła już prawie normalne:tak: A Ola wypoczęła na pewno, a do tego leniwa się zrobiła, bo babcia rozpieszczała :)
Lenka- jak tam torcik? A ty pracowałas w tej hurtowni w dtr?

No i miłego wszystkim :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry