Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wlasnie żadnej :/ Dzisiaj może przejdziemy się do sklepu i tyle...Jeżeli chodzi o basen, to już jakoś sie boje isc z moim brzucholem...jeszcze 2 tyg. temu byłam, ale już nie czuje sie na siłach, żeby Krystianka cały czas "wozić" po wodzie - po 5 min. czuje sie jak po siłowniAsnecja i jaka opcje na weekend wybraiscie? Ja do ikei w weekend juz w zyciu nie pojade, MASAKRA :-)Moze cos z basenami, jakis aquapark? Kino familijne? Ja osobiscie na pewno z wielka checia poszwendalabym sie po muzeachale to trzeba lubic..
nie zauważylam wcześniej ;-) wreszcie nie bede jedyna tutaj potrójną mamą ;-) planowaliscie dzidzie?;-) trójeczka z taką małą różnicą wieku, nie boisz sie czy podołasz? podziwiam... u mnie to różnica miedzy starszą a średnim i najmlodszym to 4 i 3 lata raczej siwiejąca blondynka w słusznym już wiekuKajdusia uuuu co za sponsor?Przystojny smagly brunet z blekitnymi oczami?
![]()