reklama

Czerwiec 2010

Hejka;)

Od 6 na nogach... no cóż chciał sobie człowiek wieczorem odpocząć:)

Miłego dnia życzę wszystkim wypoczywającym, my zaraz wybywamy do teścia i teściowej.

reklama
Witam z rana :)
mi_mi - jak tam brzuszek i maluszek? Miałaś ostatnio USG? Ja lece we wtorek :) A mój szkrab tak kopie, ze jak sie klade, to trudno mówić o jakimś odpoczynku :P
Ola_fasola - ale Ty tajemnicza :) Ale kciuki beda zaciśnięte :)

Jak tam wczorajsze piwkowanie? :)

Asnecja i jaka opcje na weekend wybraiscie? Ja do ikei w weekend juz w zyciu nie pojade, MASAKRA :-)Moze cos z basenami, jakis aquapark? Kino familijne? Ja osobiscie na pewno z wielka checia poszwendalabym sie po muzeach :tak: ale to trzeba lubic..
No wlasnie żadnej :/ Dzisiaj może przejdziemy się do sklepu i tyle...Jeżeli chodzi o basen, to już jakoś sie boje isc z moim brzucholem...jeszcze 2 tyg. temu byłam, ale już nie czuje sie na siłach, żeby Krystianka cały czas "wozić" po wodzie - po 5 min. czuje sie jak po siłowni :P
Kino familijne - nasz rozrabiaka 5 min. nie usiedzi w miejscu :)
Jeżeli chodzi o muzeum, to trzeba mieć kondyjce do chodzenia, a ze mnie taki hipopotam w ciąży, że się za chwile męcze :)

Miłego dnia :)

witajcie niedzielnie

ja nie mam coś weny do pisania, nieco przeciąga nam się ten remont a ja juz mam pomału dość tego sprzątania

do tego odwołaliśmy wyjazd do Szczyrku, mięliśmy jechać w czwartek a tam od środy non stop pada, jak przestanie na kilkanaście minut to jest super, więc bez sensu jechac w taką pogodę żeby mi się dzieciaki zanudziły siedzeniem w pokoju, ech... to sobie pomarudziłam.... juz mi nieco lepiej

dołaczyłabym do Was z kaweczką ale jakoś od kilku dni przeszła mi ochota na nią:-(

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry,
u nas w końcu pogodnie za oknem. Stary ma urlop więc może jutro na 3-4 dni nad jeziorko pojedziemy a potem powrót do domku i szykowanie do wyjazdu nad morze. Ja nie bardzo chce teraz nad jezioro bo boję się jak mały zniesie podróże, cały czas w rozjazdach. Nad jezioro nie daleko bo tylko 1,5 - 2 godz jazdy. Gorzej bedzie nad morze ok8 godz. A może to i dobry pomysł teraz jechać by mały się troche przyzwyczaił do podróży :)

a i muszę się pochwalić ze mój maluszek już drugi dzień spał do 8 :))) sukces , bo zawsze pobudka 5-6 :)))

Ostatnia edycja:
eagle zaciążyłas??? :szok: nie zauważylam wcześniej ;-) wreszcie nie bede jedyna tutaj potrójną mamą ;-) planowaliscie dzidzie?;-) trójeczka z taką małą różnicą wieku, nie boisz sie czy podołasz? podziwiam... u mnie to różnica miedzy starszą a średnim i najmlodszym to 4 i 3 lata :P:)

dziewczyny zdecydowalam ze zrobie dzis na obiad te niby kotlety, jak dlugo smażyc tego kabaczka? tylko by sie zarumienil?
Miki śpi od 15min, i ja ide spac, bo nie spie od 4 i padam juz....

Ostatnia edycja:
eagle to super;) fakt to dobre nastawienie:) i odchowamy dzieciaczki i bedziemy mogly zaszaleć potem nie? ;-) hehehe

dobra ide spac bo padam, i wogole źle sie czuje, okropnie... :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry