zdec
Mama Natalci:)
zdec- jak Natalka znosi ząbkowanie?
Generalnie to właściwie nawet bym nie wiedziała że ząb jej idzie, gdybym łyżeczką nie puknęła. Nawet nie marudzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zdec- jak Natalka znosi ząbkowanie?
Generalnie to właściwie nawet bym nie wiedziała że ząb jej idzie, gdybym łyżeczką nie puknęła. Nawet nie marudzi(odpukać)
ja pije pije! latte z odrobina kardamonu mniam:-)
mimi fajna zmywarka, na pewno sie przyda niezmiernie przy drugim maluszku ;-) Co do kabaczka tez uwielbiam leczo
Liza a jak nie leczo to moze grube plastry w panierce i obsmazone, smakuja wysmienicie cos a la schabowe :-) Albo utrzec cukinie i zrobic placuszki w stylu ziemniaczanychNie wiem jaka masz cukinie, taka wielka? Mozna przekroic wzdluz, lekko wydrylowac, napelnic dowolnym farszem np z mieskiem mielonym posypac serem i do piekarnika, tez przepyszne! Masz moze mozliwosci
emalia jak sie czuje Ola po wakacjach, zrelaksowala sie troszke? A jak Jas i jego wiazadelko>?
gosiagro , zakladam ze u rodzicow, buziaczki dla was!:-)
Asnecja i jaka opcje na weekend wybraiscie? Ja do ikei w weekend juz w zyciu nie pojade, MASAKRA :-)Moze cos z basenami, jakis aquapark? Kino familijne? Ja osobiscie na pewno z wielka checia poszwendalabym sie po muzeachale to trzeba lubic..
Milusia jak tam kacyk?
Kajdusia uuuu co za sponsor?Przystojny smagly brunet z blekitnymi oczami?
Ola ja cos czuje ze nam sie o 15 gwiazda urodzi, trzymam kciuki!![]()

no zartujesz do wtorku nas bedziesz trzymac????????:-):-):-):-)
Dziękujemy za kciuki, jeszcze we wtorek poprosimy
Mamy już zmywarkę:-):-):-)pierwsze mycie mamy już za sobą, ja jestem bardzo szczęśliwa :-) tylko małą rewolucję w domu mamy, połowa kuchni przemeblowana....
Jutro sie odezwiemy bo dziś mam jeszcze troszke roboty;-)
widze ze dzis zmywarki na topie ;-) gratuluje zakupu

emalia super wygladasz, swietnie sie z Ola zgralyscie kolorkami :-) Ciesze sie ze Ola w lepszym humorze a lenistwo jest nieodzowna czescia wakacjiA co Jas tak sie rozkrzyczal na ostatnim zdjeciu?? :-)