reklama

Czerwiec 2010

reklama
ja pije pije! latte z odrobina kardamonu mniam:-)

mimi fajna zmywarka, na pewno sie przyda niezmiernie przy drugim maluszku ;-) Co do kabaczka tez uwielbiam leczo
Liza a jak nie leczo to moze grube plastry w panierce i obsmazone, smakuja wysmienicie cos a la schabowe :-) Albo utrzec cukinie i zrobic placuszki w stylu ziemniaczanych :tak: Nie wiem jaka masz cukinie, taka wielka? Mozna przekroic wzdluz, lekko wydrylowac, napelnic dowolnym farszem np z mieskiem mielonym posypac serem i do piekarnika, tez przepyszne! Masz moze mozliwosci

emalia jak sie czuje Ola po wakacjach, zrelaksowala sie troszke? A jak Jas i jego wiazadelko>?
gosiagro , zakladam ze u rodzicow, buziaczki dla was!:-)
Asnecja i jaka opcje na weekend wybraiscie? Ja do ikei w weekend juz w zyciu nie pojade, MASAKRA :-)Moze cos z basenami, jakis aquapark? Kino familijne? Ja osobiscie na pewno z wielka checia poszwendalabym sie po muzeach :tak: ale to trzeba lubic..
Milusia jak tam kacyk?:-p

Kajdusia uuuu co za sponsor?:-p Przystojny smagly brunet z blekitnymi oczami?:rofl2:

Ola ja cos czuje ze nam sie o 15 gwiazda urodzi, trzymam kciuki!:-D

:-):-):-):-)

Dziękujemy za kciuki, jeszcze we wtorek poprosimy:tak::tak:

Mamy już zmywarkę:-):-):-)pierwsze mycie mamy już za sobą, ja jestem bardzo szczęśliwa :-) tylko małą rewolucję w domu mamy, połowa kuchni przemeblowana....
Jutro sie odezwiemy bo dziś mam jeszcze troszke roboty;-)

:-):-):-):-)

Dziękujemy za kciuki, jeszcze we wtorek poprosimy:tak::tak:

Mamy już zmywarkę:-):-):-)pierwsze mycie mamy już za sobą, ja jestem bardzo szczęśliwa :-) tylko małą rewolucję w domu mamy, połowa kuchni przemeblowana....
Jutro sie odezwiemy bo dziś mam jeszcze troszke roboty;-)
no zartujesz do wtorku nas bedziesz trzymac???????? :-D widze ze dzis zmywarki na topie ;-) gratuluje zakupu

Kasiek zdrowka, jak sie czujesz?? Gdzie boli??Moze opukam :-p

zyraffka a widzialas sie juz z anecznik? ciekawe jak im wakacje mijaja
Liza zrobilas ta cukinie w panierce> Ja najpierw sole, potem osuszam recznikiem te kropelki wody ktore wyjda :-)lekko obtaczam w mace, jajku potem przyprawiona panierka, i smaze krotko do zrumienienia z obu stron. Nie kroje bardzo grubych plastrow bo potem sa twardawe w srodku.

Milka to cie pociesze u nas dokladnie dwa cieple dni w lipcu byly :crazy:
Kajdusia eeeee a juz sie rozmarzylam ..:laugh2:
zyraffka my nie mamy tv wiec nie spedza przed nim Lila czasu ;-) za to codziennie wieczorem oglada kreskowke na komputerze w ramach wieczornego rytualu

Ja wlasnie odczytalam smska od naszej kochanej Lencji, dojechali nad morze zaliczajac korki, Nelcia ostroznie podchodzi do wody i piasku :-)
Lencja Mam nadzieje ze sie Nelcia jeszcze rozkreci i zacznie lepic baby i dziady z piachu! Buziaczki dla was!

Ostatnia edycja:
Witam i ja. My dzisiaj z Lenką i naszymi rodzinkami odwiedziliśmy wrocławskie ZOO. Było super!!! Dziękuję ,że nas wyciągneliście. :tak:

A oto kilka fotek :tak::-):-D
DSC06961 (Medium).jpgDSC06819 (Medium).jpgDSC06830 (Medium).jpgDSC06837 (Medium).jpgDSC06868 (Medium).jpgDSC06879 (Medium).jpgDSC06891 (Medium).jpg

emalia super wygladasz, swietnie sie z Ola zgralyscie kolorkami :-) Ciesze sie ze Ola w lepszym humorze a lenistwo jest nieodzowna czescia wakacji :-D A co Jas tak sie rozkrzyczal na ostatnim zdjeciu?? :-)

emalia super wygladasz, swietnie sie z Ola zgralyscie kolorkami :-) Ciesze sie ze Ola w lepszym humorze a lenistwo jest nieodzowna czescia wakacji :-D A co Jas tak sie rozkrzyczal na ostatnim zdjeciu?? :-)

He he. Bo Jak jest weekend to Jasiek jest tylko tatusia. A ja , wredna matka , zabrałam go z rąk tatusia ,żeby sobie fotkę z nim zrobić.

Ola- kciuki,trzymam mocno, mocno!!!!!!!!!!!!!!!!

Perciu- jak tam po szkole? Zmęczona pewnie ? Ściskam mocno mocno :* ;* :*

KasiaJ- co tam słychać? Jak to małe dzieciątko?
Iza- aż mi się śniło,że plywam na statku ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry