reklama

Czerwiec 2010

Dziękuję kochana Korianderko za troskę... umieram... masakra... :( oby do jutra

Emalia - super wypad, świetne fotki :)

przepraszam że nie po odpisuję do wszystkich ale zrozumcie... jestem chora, buziaczki dla Was

reklama
Kasiek- dużo, dużo zdróweczka mordeczko. Buziak dla Damisia :* No dobra... dla Ciebie też :* ;-)

Lece do wyra...jutro ciężki dzień :) Sąd, urzędy, .......dentysta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymajta kciuki za same powodzenia ;-)

Słodkich snów :*

Hej
Mam chwilkę....
ola - nie za bardzo jestem w temacie ale oczywiście jak najbardziej kciukasy zaciśnięte
emalia - ależ fajniutkie zdjęcia...dzieciaczki super...nasza parka widzę zachwycona była zoo....
ewa - troszkę głupio się wczoraj poczułam jak przeczytałam że po cichaczu umawiałam się na spotkanko w Warszawie....ponieważ kilka razy pisałam o tym kiedy bede w Warszawie jak będę na urlopie w Polsce.......a że w sumie tylko Percia i Olcia się ze mną umówiły to nie będę z tego powodu nikogo przepraszac....A już na pewno nic nie robiłam w konspiracji i nikogo nie chciałam obrazić....korainder - dziękuję
kasiaj- jak dobrze że wróciłaś....bardzo Ciebie nam brakuje....Całuski dla Filipka.....
kasiek - kochana zdróweczka dla Ciebie...trzymaj się dzielnie nasza chorowitko....

A oto kilka naszych fotek....tzn w sumie babcia i Polcia :-)...Przepraszam....za ilość:zawstydzona/y::-D

Załączniki

• DSCF9572.jpg
    DSCF9572.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCF9576.jpg
    DSCF9576.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF9579.jpg
    DSCF9579.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 57
  • DSCF9590.jpg
    DSCF9590.jpg
    52,2 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCF9594.jpg
    DSCF9594.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 61
  • DSCF9599.jpg
    DSCF9599.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCF9603.jpg
    DSCF9603.jpg
    54,5 KB · Wyświetleń: 57
  • DSCF9621.jpg
    DSCF9621.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCF9624.jpg
    DSCF9624.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCF9627.jpg
    DSCF9627.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 55
ale miałam suuuuupeeer dzień:-D
najpierw na miasto, z bratem i jego kolegą, może z 5km zrobiliśmy wokół bulwarów:-D
potem u dziadków na działce(wujek tak śmiał sie z teściowej że aż krzesło pod nim pękło i bylo wielkie buuuuummmmmmmm:-D :-D )
a wieczorem wyszłam na koncert z koleżanką i jej chłopakiem i ich znajomymi, koncert beznadzieja ale tak z tym jej chłopakiem się naśmiałam że aż gardlo mnie boli:-D :-D :-D powiedział że jeszcze nigdy żadna dziewczyna go nie przegadała jestem pierwsza:-D pyta jakie zioło mi w dzieciństwie dawali, na co ja że tylko w betoniarce kołysali:-D tak się naśmiałam że teraz boli mnie brzuch a jutro pewnie stracę głos:-D (dodam że byłam samochodem więc nie piłam:-D)dawno tak fajnie nie spędziłam czasu:tak:(a jeszcze widziałam pościg policji za chłopakami którzy pili piwo na rynku...akcja jak z filmu-przed moim nosem:-D-ale złapali ich:-D)

Emalia i Agi super fotki;-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki melduje sie poweekendzie, bylismy w Warszawie i Zelazowej Woli, kształcilismy naszego syna na Chopina, podobno ma talent heheheh

kolorowych snow, jutro poczytam i popisze wiecej ;)

reklama
Witam :)
Niestety noc kiepska, bo miałam jakieś skurcze brzucha i do tego mały tak mnie kopał...
Wczoraj jednak się spakowaliśmy i pojechaliśmy do znajomej - bardzo miło spędzony dzień :)

Emalia , Agi - fajne zdjęcia :)

Dzisiaj zapowiada się senny dzień. Mam nadzieje, ze dzieci dzisiaj będą ładnie spać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry