• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

Witam!
emalia,agi,izia ,gosiagro-superaśne foteczki:tak:
eagle-ale niespodzianka się zdziwiłam jak suwaczek zobaczyłam aż myslałam że coś mi się zle wyświetla witaj w klubie potrójnych mam

A ja w sobote wreszcie wyszłam sobie potańczyć i napic się piwka ale się wyszalałam gorzej że w niedziele szłam do pracy i po tym jak spałam 3godz musiałam siedzieć w pracy jeszcze głowa nie przyzwyczajona do takiej ilości piwka bolała ojojoj chyba już znów na 2 lata mi starczy baletów:-D

reklama
Ja tylko na chwilkę.
Emalia- Cudne zdjęcia :) A z Olunią wyglądacie jak siostry!:)
Lena - jeszcze raz powiem że baaaardzo do twarzy Ci w tym kolorku i genialnie w tej fryzurce!!!!
Izia- WOW jaki ten Twój Synuś wysoki!!!! Szok! Piękne zdjęcia wycieczkowe:) A i bardzo Ci pasuje ten salon z kominkiem:)
Agi- Piekne fotki! super laski - WSZYSTKIE TRZY JESTEŚCIE
Gosiu- Boże jaka PIĘKNA TRUSKAWECZKA!:) A Ty Kochana chudziuteńka jesteś! Przestań już się odchudzać bo nam znikniesz! Pieknie wyglądasz iii Piękna fryzurka!!!! Czy Ty czasem nie zmieniłas kolorku wlosów?
Kasiek- Kochana ZDRÓWECZKA!!! Oby szybciutko dolegliwości minęły!
Nadika - Jak Natanek miałam pytać a Gosiunia mi przypomniała:*

No ja idę na szczepienie w środę, więc dowiem się czy to normalne... bo mojemu jeszcze pulsuje, a vit d3 odstawiłam gdzieś w kwietniu, odkąd mały siedzi na słoneczku... wreszcie też zobaczę ile moje dziecko waży i mierzy... mam nadzieje tylko że katarek przejdzie do środy

No ja idę na szczepienie w środę, więc dowiem się czy to normalne... bo mojemu jeszcze pulsuje, a vit d3 odstawiłam gdzieś w kwietniu, odkąd mały siedzi na słoneczku... wreszcie też zobaczę ile moje dziecko waży i mierzy... mam nadzieje tylko że katarek przejdzie do środy

Kasiu - Kochana jak Damiś był chory to ja bym, odczekała conajmniej 3 tygodnie do szczepienia. Tak mówi nasz pediatra. Ona jest pod tym względem bardzo rzeczowa i mówi tez że wiele lekarzy bagatelizuje infekcje i dopuszcza do szczepień zaraz po nich. Kochana przepraszam że Ci napisałam ale stwierdziłam że na pewno chciałabyś wiedzieć taką rzecz , zwłaszcza przed tą szczepionką. :) :* Buziaki i zdróweczka dla Was!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry