reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzień dobry po wielkiej przerwie :)
dziewczyny... help
jak wygląda pierwsza wizyta z malcem u alergologa? tylko wywiad czy testy?

DLA HUBERTA GAI i FILIPKA NAJLEPSZE ŻYCZENIA!!!!!!!!!!!

urodziny_1.jpg

;-)mi mi - my kupiliśmy candy taką Zmywarka Candy CSF8710x - Zmywarki - Duże AGD SORENSO.PL, w saturnie była promocja agd bez VATu kupilismy za 1250 przecenioną z 1600 ale i tak widze ze przepłaciliśmy bo na internecie jest taniej:baffled: u nas już działa, też szafkę musieliśmy wywalić i udało się wszystko podłączyć jednego dnia tylko teraz mam troszke rewolucje w szafkach i zaraz ide porzadkować;-)

Czy butelki można myć w zmywarce? Teraz wszystko będę do zmywary wrzucać i sobie chyba tipsy ze 2 cm zrobie hhihihi

Troche sie wczoraj wkurzyłam, mała była u teściów i jest cała pogryziona przez komary, na buźce ma 10 ukąszeń, niczym jej nie posmarowali tylko jeszcze poszli z nią nad wisłe i się śmieli że babcia poszła z nią i sobie wzięła szal do odganiania tylko o sobie myślą!!!!!!!! taka jestem zła, wszędzie na nosku, oczku czole nóżki rączki:-( więcej po prostu tam nie pojedzie!!!!!

nas dziś czeka jeszcze jeden kursik do Ikei bo kupiliśmy takie fajne reflektory za 60 zł i w domu sie okazało że trzeba do nich jeszcze dokupić kabel za 160 zł!!!!!za taką cenę tych reflektorków nie chcieliśmy :wściekła/y::no: więc chcemy oddać wrrr

Ide sprzątać. Miłego dnia;-);-)

Dzien dobry, u nas piekne sloneczko conajmniej do 13 ;-)

Kasiek, jak sie dzis czujesz?? Mam nadzieje ze jak zwykle szybko sie wykurujesz, niech sobie idzie to dziadostwo precz!
Perfecta jak tam po kursie?

izia maialm sie ciebie pytac bo pokazywalas swietne zdjecia z wycieczki (ale masz wysokiego syna :szok::-)) czy to trzeba rezerwowac czy po prostu podjezdza sie i wsiada? Dawno temu opowiadalam mezowi o tej atrakcji i pewnie sie tam wybierzemy w sierpniu:tak: I jak jest z autem, wraca sie do punktu wyjscia po rejsie? Ile czasu trwa taka przyjemnosc?:-p:-) sorki za tyle pytan ;-)

;-)mi mi - my kupiliśmy candy taką Zmywarka Candy CSF8710x - Zmywarki - Duże AGD SORENSO.PL,
Czy butelki można myć w zmywarce?
aa wy wolnostojącą kupiliście :) ja mam taki program do butelek i smoczków ale i tak podejrzewam że na auto będziemy jechać :) my montujemy ja w weekend :)

emalia super zdjęcia! fajne rodzinki tworzycie :)
Asencja bidulko współczuje skurczów.... postaraj sie odpocząć...

u nas tez deszczowo wiec cały dzień w domciu...

Koriander my jechalismy przez biuro podrozy wiec to troszke inaczej wygladalo ale owszem mozna zrobic rezerwacje mozna na ich stronie internetowej rejs trwa w zaleznosci od trasy od 4godz do 12 ale ja polecam ten najkrotszy jest najciekawszy a i tak 4 godz to duzo wyplywa sie z Elblaga i doplywasz do buczynca i z tamtad zabiera autokar i z powrotem do Elblaga
kurka maly znowu poprzestawial mi klawiaturke i jak ja naprawic?
a tu link do ich stronki http://www.zegluga.com.pl/pl/page/1

Dzień dobry:-)
u nas nic nowego, na weekend byliśmy na wsi, siostra coraz bliżej porodówki, hhii, choć zapiera się ze po terminie urodzi, a Majusia do zabawy upodobała sobie ostatnio samochodziki:-) tatuś zadowolony bo sam się pobawić może:-D i nauczyła się wchodzić na kanapę, ale zejśc to jeszcze tyłem nie za bardzo potrafi wiec trzeba mieć oczy dookoła głowy
A to my weekendowo:-)
Zobacz załącznik 375288DSC_0491.jpgZobacz załącznik 375291Zobacz załącznik 375292

Lencja - wypoczywajcie i niech wam słonko świeci

emalia, Agi - piękne zdjecia:tak:

mama-kubulki - jak tam koleżanka się ma?

zyrraffka - Maja zerka zazwyczaj na bloki reklamowe, a na bajkę popatrzy 2 min i sie nudzi:-) ja czytam codziennie bajkę i śpiewam kołysankę

eagle, Kasiek, Ewa, olavip, cobra, Asnecja, mama-kubulki - gratulujemy nowych ząbków

dorotka
- piękna nowa fryzurka Ignasia:-) jesteście już w Karpaczu?

nadika - jak się Natanek czuje?

Agi - Polci dzielnej piechurce też gratulujemy:-)

izia - fajna ta wasza wycieczka, twój syn to już niezły facet;-)

Kasiek - niech już szybko ten ból głowy przejdzie:tak:

emalia - kciuki za dziś zaciśniete

milusia - i oby więcej takich miłych dni

ola- fasola
- szkoda słów na tych twoich teściów:no:

eagle - jak się czujesz?:-):-)

Perfekcia - co tak cichutko?

koriander
- chyba już niedługo pakowanie zaczynacie:-)

kajdusia - buziak dla ciebie:-)

izia WIELKIE dzieki!!!:tak:

gosiagro oj tak, juz porobilam listy co spakowac, co kupic, co przywiezc ze soba :) Nie cierpie pakowania ale nie moge sie tez juz doczekac wakacji :-D Przesliczna Majusia, ale ma fajna kiteczke :-) Oj sobie dziewczyny pobiegaja razem, ciesze sie :-D

Agi przesliczne zdjecia z babcia, ale masz fajnie :tak: Cieszcie sie kazda chwila!

Ostatnia edycja:
reklama
mimi- będę trzymać kciuki w czwartek, żeby ślicznotka pokazała się pięknie rodzicom:))i oczywiście zeby wszystko było w porządku z dzidziusiem!

olafasola- nie wiem o co chodzi ale jutroi będę trzymać kciuki:))

koriander- nie widziałam się jeszcze z anecznik, muszę do niej zadzwonić, wcześniej miałąm gości więc nawet nie byłoby jak edit: anecznik dzisiaj przecież jedzie:-)

emalia- ślicznie wyglądasz, fajnie, że tak z lenką się zaprzyjaźniłyscie:) zawsze raźniej z drugą mamuśką:))

kasiek- duuużo zdrówka, zdrowiej kochana

agi- wrzucaj jak najwięcej fotek, zawsze uwielbiam patrzeć na słodziachną Polusię. Widać że uwielbia babcię i z wzajemnością :))

milusia- wariacie jeden :)) hehe

asencja- musisz się chyba bardziej oszczędzać kochana!!!

butterfly- też się zastanawiam jak jest u arelgologa, my jedziemy 16 sierpnia a wy kiedy??

olafasola- biedna klarunia, mój Łuki też strasznie pogryziony, ale dlatego że nie wiedzieliśmy ze taka pl;aga komarów w Świnoujściu była i poszliśmy na działkę, w dziwnowie niczym go nie smarowałam bo komarów nie było. Już mu schodzi i komarów na szczęście też mniej. Kupiłam żel łagodzący skutki ukąszenia i dawałam Łukiemu fenistil w kropelkach.

goasiagro- mój wchodzić nie potrafi na kanapę, za to schodzić to już od jakiego 7 m.ż. mama nauczyła go komandosa robić hehehe:-)i teraz się przydaje
śliczna truskaweczka, najbardziej mi się podoba skupienie na twarzy Majeczki podczas gry w piłkę :))) i Ty świetnie wyglądasz:)

Młodzieniec śpi a ja muszę się zabrać za sprzątanie po gościach bo niezły sajgon jest. Balkon nam robią, mam nadzieję ze szybko im pójdzie bo mi pranie w domu tylko kiśnie :wściekła/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry