reklama

Czerwiec 2010

reklama
mi_mi - jak tam brzuszek i maluszek? Miałaś ostatnio USG? Ja lece we wtorek :) A mój szkrab tak kopie, ze jak sie klade, to trudno mówić o jakimś odpoczynku :P

Miłego dnia :)
brzuszek rośnie :) maleństwo też. wizyte mam w czwartek. mam nadzieje że nasze maleństwo wkońcu się ukarze i bedzie pewne ze to baba :) wczoraj zmieniliśmy koncepcje i chyba będzie mała Alicja :) młoda wcale mocno nie szaleje więc mam nadzieje że bedzie spokojna jak siostrzyczka :) ogólnie czuję się dobrze-tylko troszkę kręgosłup boli ale jak na ten etap to jest git :)

mi_mi to życzę Ci tego ;) mój drugi poród to byl expresowy bo 2h40min trwal od odejscia wód do ujrzenia Daniela:) w tym bylo 30min jazdy do szpitala i 15min szykowanie sie na szybko bo 2 dni przed terminem :D

Ciezaroweczki nasze kochane ale Wam ten czas leci !!!!!!

Zdec te falowanie to pewnie czubek zeba jak wyrosnie do konca to bedzie widac ze to jeden z dolkiem miedzy falbankami

Asencja cena zlobka powalajaca

Zyrafka dlugo siedzieli

Eagle Ty nie szalej z porzadkami :)) musisz ciut zwolnic

U nas po chwilowej poprawie pogody znow leje brrrrrrrrrrrrrrr nie wiem czy z 5 cieplych dni naliczylam w lipcu :( co za lato

Witam wiczornie,

Rzeczywiście tu dzisiaj cisza, widać że weekend;)

zyraffka mojej małej jakoś w ogóle telewizor nie interesuje, no chyba że reklamy;)

mi_mi fajnie że już tak blisko:) Trochę zazdroszczę..:DD

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry