reklama
dorotka28de
Fanka BB :)
cześć 
Po powrocie z Torunia jakoś za bardzo nie zaglądałam na bb i mam strasznie zaległości, raczej nie do nadrobienia.
Kasiulka- gratuluję !!!!!
zdrówka dla Ciebie i maleństwa
A my sie przeprowadzmy do Torunia ( w sumie wracamy
). Tomek dostal fajną pracę 
Po powrocie z Torunia jakoś za bardzo nie zaglądałam na bb i mam strasznie zaległości, raczej nie do nadrobienia.
Kasiulka- gratuluję !!!!!
A my sie przeprowadzmy do Torunia ( w sumie wracamy
Lencja
:)
cześć
Kasiulka- gratuluję !!!!!zdrówka dla Ciebie i maleństwa
A my sie przeprowadzmy do Torunia ( w sumie wracamy). Tomek dostal fajną pracę
![]()
HUURRRAAAA
aisa - a te racuszki to pięcioprzemianowe robiłaś? Jeśli tak to podziel się przepisem!
Kasiulka
Kreatorka - ale Ci dobrze, a mojego W. nie ma w domu
A ja mam w planie o 16:00 warsztaty z decoupage ale nie wiem czy pójdę bo po pierwsze Nela śpi, a dziś taki seny dzień , więc sądzę, że może pospać.. A po drugie jak się obudzi i będzie jeszcze czas to zadzwonię do osoby prowadzącej i zapytam czy mogę z Nelą przyjść.
Ostatnia edycja:
koriander
Super :-):-) gratuluje, jak dobrze ze fajnacześć
Kasiulka- gratuluję !!!!!zdrówka dla Ciebie i maleństwa
A my sie przeprowadzmy do Torunia ( w sumie wracamy). Tomek dostal fajną pracę
![]()

aisa80
Lencja - niestety nie mam rzepisu na 5 przemianowe racuszki
no ale moze kiedys sama wymysle
to dam znac 
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka- w takim razie grtuluję raz jeszczeTeramin na koniec czerwca bedzie nie?
23 czerwca :-)
Kurde, dałam nowy suwaczek a stare mi zniknęły...
Kasiulka - czyli jednak świętujemy
super gratuluję!!
Agast - super że nie macie gipsu..właśnie dobrze,że będziecie kontrolować wchłanianie wapna...
przeczytałam ostatnie strony,ale taka produkcja że już wsio mi się pomyliło
mam nadzieję,że dzieciaki wracają do zdrowia! ;-) Że u Was jest też ok, bo u nas to tak se..Ale ni chce mi się gadać....
trzymajta się Kochane.

Agast - super że nie macie gipsu..właśnie dobrze,że będziecie kontrolować wchłanianie wapna...
przeczytałam ostatnie strony,ale taka produkcja że już wsio mi się pomyliło

mam nadzieję,że dzieciaki wracają do zdrowia! ;-) Że u Was jest też ok, bo u nas to tak se..Ale ni chce mi się gadać....
trzymajta się Kochane.
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dzięki dziewczyny! Strasznie się cieszę, ale też i się boję 

reklama
Kasiu moje gratulacje
zycze ksiazkowej ciazy
Dziewczyny ale na produkowalyscie tych stron, tyle wam chcialam odpisac ale jak zajechal na koniec to juz niewiedzialam kumu i co hehe;p
Agast super wiesci ze coronia niema juz gipsu
My takze po obiadku,najedzona strasznie.Widze ze wiekszosc z was cierpi z powodu pogody,dobrze ze dzis ominal bol glowy poniewaz ja nawet kawy niepije!!!
szczerze nigdy niepilam...tak samo mam z papierosami...
Dziewczyny ale na produkowalyscie tych stron, tyle wam chcialam odpisac ale jak zajechal na koniec to juz niewiedzialam kumu i co hehe;p
Agast super wiesci ze coronia niema juz gipsu
My takze po obiadku,najedzona strasznie.Widze ze wiekszosc z was cierpi z powodu pogody,dobrze ze dzis ominal bol glowy poniewaz ja nawet kawy niepije!!!