reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hej. Piękna pogoda za oknem ale jak człowiek otworzy wrota od domu to już tak pięknie nie jest ...
Gosiu- Kochana to od kręgosłupa - jestem pewna bo ssstrasznie mnie boli część ta między łopatkami i szyjna dzisiaj... zastanawiam się nawet czy nie wybrać się do lekarza jak Bartek wróci...
Kolenderko- Masz jakieś wieści? A gdzie była operowana? u Was czy w Wawie?
Eagluniu- Kochana trzymam kciuki by wszystko było po Twojej mysli Kochana! I widze i ciesze się że humorek masz ciutke lepszy:)

Dziewczynki nie wyrabiam z bólu... znacie jakieś cwiczenia na kręgosłup Na część między łopatkami. Noszzz tak boli że się zaczełam zastanawiać czy nie mam stanu przed zawałowwego albo zapalenia płuc bo boli mnie i z przodu w okolicach mostka i z tylu między łopatkami... Jakaś masakra!:-(

reklama
Perfecta - a masz kaszel??? u mnie pracownica tak kaszlała cały czas i bolało ją i z przodu i z tyłu i ma właśnie zapalenie płuc... :( oby to nie było to u Ciebie!!! Buziaczki :*

Fajnie że tyle nie udzielających się zameldowało!!! Udzielajcie się częściej!!! :)

U nas właśnie nie przebija piątka... krew, płacz, biegunka, brak apetytu... masakra, ale przynajmniej teraz mam pewność że to ząbki ;)

Perfecta - a masz kaszel??? u mnie pracownica tak kaszlała cały czas i bolało ją i z przodu i z tyłu i ma właśnie zapalenie płuc... :( oby to nie było to u Ciebie!!! Buziaczki :*

Fajnie że tyle nie udzielających się zameldowało!!! Udzielajcie się częściej!!! :)

U nas właśnie nie przebija piątka... krew, płacz, biegunka, brak apetytu... masakra, ale przynajmniej teraz mam pewność że to ząbki ;)

My oprócz krwi i bigunki mamy to samo:-( Widać że Jasieńka bolą. A byliście u lekarza Kochana? Jak tak to kazała podawać raz dziennie przeciwbólowy lek? Bo ja wczoraj Jasiowi podałam ale dzisiaj już mam opory by go nie faszerować. Podałam Viburcol ale myślę o tym by na noc mu podać nurofen?

Perfecta - Nie, nie byliśmy... ostatnio często tam bywaliśmy, ale teraz to ewidentnie ząbki, więc nie będę szła... wczoraj podałam panadol na noc żeby mógł spokojniej spać, a dziś tylko smaruję dentinoxem i na razie pomaga, bo po tym jest spokojny... nic nie chce jeść, a ja jadłam jogurt, był prosto z lodówki, chciał żebym mu dała i powiem Ci że jadł go ze smakiem, podejrzewam że zimne na dziąsełka mu dobrze robiło... męczy się bardzo... ma takie rozwalone dziąsełko w tym miejscu że szok... biedne dzieci muszą tak cierpieć :(

Eagle - no co Ty?? czekaj se do marca:-) dasz radę:)) odpoczywaj!
Kreatorko - a ostatnio myslałam o Was! Nina już ma spokój z tym gardłem??
Perciu - ja już się pytałam,ale chyba nie widziałaś... Powiedz to Ty na jakiejś diecie jestes?Ćwiczysz coś tam? widzę,że czujesz się nieciekawie...?
Koriander - z tą koleżanką to bardzo smutna sprawa:-(

Kasiek, Percia - zdrówka dla chłopaków! w ogóle wszystkim chorym zdrówka!!!!

Gosiu nie jeszcze nie. Jakoś się wszystko przedłuża. Mam nadzieję że kwiecień-maj już się uda.;-)

Anecznik często tak jest że objawy chorób próbujemy dopisać do nas/naszych dzieci. Na pewno nic mu nie jest, moja też nie potrafi usiedzieć na miejscu ani chwili.e

eagle już bliżej jak dalej, ale skoro chcesz marzec to ci go życzę:)

Współczuję dzieciaczkom tych zębów. U nas mała ledwo zajrzeć daje, więc nie wiadomo co tam do końca w tej buzi chowa:-D

reklama
dorotko- biedny Ignaś, strasznie wam współczuję bidulek!dużo zdrówka!!Trzymajcie się, mam nadzieję, ze Iguś dzielnie zniesie zastrzyki

Dostal pierwszy od razu, bidulek bardzo płakał ale mąż go trzymał a jutro już sama musze jechac :(

Lekarz proponował zastrzyki albo doustne antybiotyki ale maly nic nie je więc sam naklanial nas na zastrzyki

Ostatnia edycja:
Do góry