reklama

Czerwiec 2010

reklama
lekarz stwierdził że to infekcja wirusowa, dostał jakiś lek przeciwwirusowy.

teść dzisiaj go obudził i Łuki wrzeszał przez pół godziny, nie mogłam go uspokoić, a resztę dnia wiadomo jak się zachowywał :angry:

koriander- powodzenia w nowej pracy!\

agast - ty też chyba w poniedziałek zaczynasz, też życzę powodzenia!

Hej dziewczyny:)

Kurcze ja jeszcze chora;/mam juz dosc...

Corka juz spi=)
Wczoraj bylam za zakupach w tym H&M nakupilam Ameli na lato ciuszki:)

Gosiargo super wiesci i czekamy na te fotki slicznej kuchni:) super ze wszystko ok z dzidziem:)

Zyraffko
dobrze ze obylo sie bez antybiotyku! zdrowka dla Lukaszka,moze na nastepnej wizycie potwierdzi sie plec:) ehh ten twoj tesc;/
To ladnie przybralas na wadze;p pamietaj po ciazy napewno wszystko zjedziesz:)

Emaila
no to ladnie ze postepy remonciku ida:)

Kasiu co tam u ciebie slychac?

Cześć weekedowo;-)

Kajdusia
:( Tulam... ciężko żyć z taką świadomością, że ktoś najbliższy umiera nam na oczach:( Trzymajcie się jakoś:(

Kasiek gratuluję odsmoczkowania! U nas już 5 dzień bez smoczka, ale nadal o niego pyta, no i bardzo ciężko jej idzie ( o ile w ogóle) usypianie w dzień:( Była jedna kryzysowa noc, druga albo trzecia, płakała niemiłosiernie, tak mi jej było żal, ale byłam twarda! Ach ta wredna matka! No i nadal się nie poddaję! A teraz na skutek tego że nie spała w dzień padła już o 19:30
:-D
gosiagro
gratuluję przeprowadzki! Życzę wszystkiego dobrego na nowym mieszkaniu! :)

Koriander, Agast powodzenia w pracy!! Początki pewnie będą ciężki, ale potem już jakoś pójdzie;-)

agast22 powodzenia w pracy!! trzymam kciuki za pomyslny powrót do pracy!
koriander również powodzeniaw nowej pracy!!! bedzie dobrze!!
emalia kurczę ale u Was remonty! powodzenia w szybkim skończeniu remontu!!
zyraffka jeszcze raz zdróweczka dla Łukaszka, dobrze że to nic poważnego
zdec ja na szczęście nie wiem co to odsmoczkowanie bo Natan już po 8 m-cu nie doił smoka, sam odrzucił :)

ale ja dzisiaj nerwowa jestem.. nie wiem czy pogoda mnie dopbija czy może jeszcze po wczorajszym mnie nerwy trzymają ;/

dzień dobry druga:-D:szok:

Łuki chyba ciut lepiej się czuje, pomagał zawzięcie w porządkach, napewno wiecie co mam na myśli pisząć pomagał:-D
przespał całą noc więc jest ok.

zdec- udanego weekendu życzę

reklama
cześć trzecia :-)

u was też tak wieje? :shocked2:
a tak sobie dzisiaj przypomniałam o BButerFly.Ciekawe co u niej. Jeśli nas czytasz to odezwij się :))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry