reklama

Czerwiec 2010

nadika- u mnie też wieje, dzisiaj i tak nie ma mowy o spacerze to niech sobie wieje. Mam nadzieję, ze w przyszłym tygoidniu nie będzie deszczu bo muszę okna umyć. co do dziewczyn to wiele się nie odzywa, butterfly nie wiem dlaczego przestała pisać :( a szkoda.

Obiadek podszykowany, Łuki jeszcze śpi, jak się obudzi to zrobuię blok czekoladowy i dokończę odkurzanie i jeszcze troszkę porządków. Resztę w tygodniu zrobię. Małę kobietki lecą na polsacie.

reklama
Cześć:-):-) w końcu jestem on line:-)
ale odzyłam na tym nowym mieszkaniu, wszystko takie ladne, nowiutkie:tak: no i przede wszystkim mam windę;-) jestem szczęsliwa, Majusia szybko swój pokoik zaakceptowała:-)

przeleciałam tylko pobieżnie jak kogoś ominę, to przepraszam;-)

Perfecta - jak tam zatoki? mam nadzieję, że lepiej się czujesz

zdec - jeszcze kilka dni i Natalka zapomni o smoku, powodzenia

ola-fasola - fajne wakacje wam się zapowiadają:-) my w tym roku raczej wakacji nie bedziemy mieli mieszkanie pozarło wszystkie finanse

julia - jak zdrówko?

kajdusia - bardzo, bardzo mi przykro:-( dużo sił dla was w nabliższym czasie

klementinka - dobrze pamiętasz z majusią miałam krwiaka a teraz mam torbiel

kasiek
- gratuluje odsmoczkowania! super

zyrraffka - a coż to za pyszności ten blok czewkoladowy, ja niedługo też się zabiorę za pieczenie i gotowanie, bo przecież moja cudwona kuchnia nie może stac nieuzywana:-p zdrówka dla Łukaszka

emalia - widzę, ze i u ciebie remont pełną parą, u nas została jeszcze tylko sypialnia i gotowe :-) oby i wam wyszło poszło

agast, korinader - powodzenia w nowej pracy, u ciebie agast co prawda nie nowa ale po takim czasie ze mozna uznać za nową:-D

julia, kasiek - to moja kuchnia:-):-)
kuchnia.jpgkuchnia (2).jpg

gosiu kuchnia przepiękna. Strasznie Ci zazdroszczę własnego pięknego mieszkanka. My nie dość ze nie u siebie to jeszcze w ruinie jakiejś mieszkamy, ale trudno, mam nadzieję, ze do końca roku to się zmieni:))
blok czekoladowy to taka czekolada domowej roboty z mleka w proszku

Ostatnia edycja:
Witam sie:)

Corka juz spi:)

Zyrraffko ja dzis robilam porzadki w szafach..towarzyszyla mi Amelia a ze mam @, to czasami wychodzilam z siebie;/ hehe
U nas tez pogoda straszna,wieje! do tego grad padal,chwile snieg masakra;/

Gosiargo normalnie zatkalo mnie;p CUDOWNA kuchnia:):):) ja rowniez jestem na swoim ale moja sie chowa! ja niemoge sobie pozwolic na taka wyspe;/ mam tak beznadziejnie miejsce na kuchnie ze szok;/

Ola fasola to super was wakacje czekaja:):) pozazdroscic:)

gosia wow jaka piękna kuchnia!!!!
zyraffka tez czasem robiłam taką czekoladę, gdybyś nie wyjasniła co to blok czekoladowy to bym nie wpadła że chodzi o czekoladę z mleka w proszku :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry