reklama

Czerwiec 2010

Hej.

Koriander i Agast - miłego "pierwszego" dnia w pracy ;)

Kurcze jakiś chochlik nie pozwolił mi normalnie odpowiedzieć :-( musiałam zacytować i wziąc zaawansowaną edycje i moge pisac (chyba)

Dzień dobry
Matko co0 za pogoda :( 5 kaw mi nie pomoże by otworzyć oczy... Strasznie leje i wieje i ciemno ja w d...
Koriander- Miłego dnia w pracy !!!!!! Czekam na realacje po powrocie:)
Agast- Tobie także Kochana miłego dnia w pracy:)
Kasiek- super że Damianek już po ospie! I jak kupiliście piekarnik czy jednak prodiż?
Gosiu- Bardzo sie cieszę że już jesteście w domku !!!! Kuchnia piękna - taka gustowna i widać że bardzo funkcjonalna! No to teraz czuje że blog będzie rósł na potęgę:) Dziękuję Kochana za zainteresowanie. Zatoki już przeszły :*
Żyrafciu- czytam że Łukaszek znów chory bidulek. Zdróweczka dla niego! A Ty się na święta nie przemęczaj Kochana! Nie jedziecie do rodziców Twoich?

reklama
Witam!

wczoraj Łuki miał jakiś kryzysowy dzień, kiepsko się czuł bidulek, gorączka nie chciała spasć, w nocy też podawałamu mu nurofen ale dzisiaj już chyba lepiej, zjadł troszkę mleczka i odrobinkę chlebka nawet i bawi się. oBY BYŁO JUŻ TYLKO LEPIEJ.

perfecta- niestety nie jedziemy do rodziców, bo oni jadą do dziadków do Wałcza, a mi się nie chce tłuc samochodem tym bardziej ze w maju jedziemy na komunię do wałcza. święta więc będą u nas i trzeba posprzątać.

ledwo pochwaliłam się, ze lepiej i znowu gorączka. Jutro chyba do lekarza znowu pójdziemy :-(

do tego wszystkiego od czwartku czy piątku mam zepsutą pralkę, czekam na część a brudy się piętrzą:baffled::-(:angry:

HejL:)

No u nas nad ranem lało, od rana slonce lecz widze ze czarne chmury sie zbieraja;/ wrrr a ja pranie chcialam na dworze wywiesic..
P. pojechal na kontrole do lekarza,ciekawe co tym razem mu powie heh;/

Agast i koriander udanego pierwszego dnia w pracy:)

Perfecto
fajnie ze juz lepiej sie czujesz:) mi juz takze chorubsko minelo:)

Zyrraffko
a do swiat czesc dostaniecie? bo wspoczuje te brudy miec na swieta;/ To jednak moze lepiej isc do tego lekarza jesli znow pojawila sie goraczka;/;/ zdrowka!

wITAM:)

A TERAZ JA CHORA mam okropne zapalenie zatok, co za ból;*(((( po nocach nie da sie spa, dziewczyny nie wyrabiam juz zbolem:(((((((( antybityk moze zacznie juz dzialac:(((((

Lena a robilas przeciw ciala czy nie przechodzilas ospy?? ja do czASu 2 ciazy bylam pewna ze jej nie przechodzilam...i gdy zaszlam w 2 ciaze wystraszylam sie bo mialam stycznosc z osoba ktora miala polpasca...i co?? wyszly mi mega wysokie przeciwciala, ze dr mówi ze wydawaloby sie ze bylam cala zesypana, a mówi dr ze widocznie mialam 2 krostki przypominajace syfki i dlatego mama nic nie robila ztym:) koszt badania 200 zł:szok::szok::eek::eek:

żyrafka duzooo zdrówka dla lukaszka:**

julia a ja nie widzialam twojego miezkanka:) ale ty pewnie tez masz na zamknietym...

gosia jak sie czujesz brzuszek rosnie?? mieszkanka tez nie podgladne...nawet nie wiem gdzie to forum jest.

A TERAZ JA CHORA mam okropne zapalenie zatok, co za ból;*(((( po nocach nie da sie spa, dziewczyny nie wyrabiam juz zbolem:(((((((( antybityk moze zacznie juz dzialac:(((((

Lena a robilas przeciw ciala czy nie przechodzilas ospy?? ja do czASu 2 ciazy bylam pewna ze jej nie przechodzilam...i gdy zaszlam w 2 ciaze wystraszylam sie bo mialam stycznosc z osoba ktora miala polpasca...i co?? wyszly mi mega wysokie przeciwciala, ze dr mówi ze wydawaloby sie ze bylam cala zesypana, a mówi dr ze widocznie mialam 2 krostki przypominajace syfki i dlatego mama nic nie robila ztym:) koszt badania 200 zł:szok::szok::eek::eek:

julia a ja nie widzialam twojego miezkanka:) ale ty pewnie tez masz na zamknietym...

gosia jak sie czujesz brzuszek rosnie?? mieszkanka tez nie podgladne...nawet nie wiem gdzie to forum jest.

:szok:nie robiłam...jak byłam z Gaja w ciazy to kolezanka w pracy miała półpaśca ale nie zblizała się na krok ....ciekawe musze zrobic!

Kochana na zapalenie zatok polecam Ci ibuprom zatoki i Sunilan forte na zatoki! Sunilan trzeba wziąć całe opakowanie 60 tabletek. Pomoże na pewno! Pewnie augmentin dostałaś :( Zdróweczka , bo wiem co to za ból:(
Żyrafciu - Kochana współczuję tych gorączek Łukaszkowi:( Zdróweczka dla Małego!!!!
Kasiek- Kochana piekarnik dużo lepszy od prodiża , bo i pizze upieczesz i ciacho i zapiekankę :) i niewiele droższy bo w necie są ceny od 120-150 Złotych a prodiż 110 chyba:)
Julia - super że już lepiej się czujesz Kochana

My złapaliasmy godzinke spacerku miedzy opadami I nawet wiatr ustał. Jak weszlismy do domku to zaczeło znów wiac:)

Zyrraffko - współczuję, i gorączki i pralki... ja bez pralki to jak bez jednej ręki... dużo zdrówka życzę!!! :*

Kahna
- Tobie również zdrówka życzę! Gosia kuchnią chwaliła się kilka stron do tyłu, musisz poszukać, jest przepiękna ;)

Perfecta
- dziękuję kochana, muszę się rozglądnąć za piekarnikiem w takim razie... wiem tylko tyle, że teściowa ma prodiż i wszystko w nim robi, ciasto i mięso, więc raczej można wszystko piec ;) ale w sumie ciasta to ja nie mam zamiaru piec, tylko głównie chodzi o mięcho... ale jeszcze zobaczymy ;) a czy Jasiu nadal smoczkowy?

reklama
Nadal niestety , bo wyszły mu w między czasie pierwsze piątki i widac że go boli bo ma takie hcwile że tak rzewnie i cichutko zaczyna płakać i pokazuje że boli, więc do póki nie wyjdą wszystkie piątki nie będę odsmoczkowywać. Ale za to zrobiliśmy postęp nocnikowy:) Jaś (na razie w pampersie) bierze nocnik siada i woła "Si sisisisisi" I siedzi sobie , już nie ucieka:) ,więc pewnie za chwilę zacznie sisiać nie na podłogę tylko do nocniczka:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry