reklama

Czerwiec 2010

reklama
emalia - zapomniałam dodać, że ja oczywiście też duphaston biorę, więc działa na ciąże i na torbiel, nic innego brać nie mogę, pewnie jak ci dziewczyny piszą to dostaniesz anty i się wchłonie, także głowa do góry!

Zyrraffko a no na klach ma dziwne przebarwienia, miala je juz jak jej wychodzily te kly...kumpela mi mowila ze lepiej srawdzic, bo czasem sie okaze ze to pruchnica...i musi miec lakowane (czy jakos tam) kurcze oby nie,bo to oznacza ze bedzie miec czarne zabki;/

Witam, ja już w świecie żywych :rofl2: przestała mnie boleć to głupia głowa... mąż się ze mnie śmieje że mądra głowa nie boli... :eek: współczuję tych torbieli... aż się sama boję bo często mnie tam coś pobolewa, ale jakoś czasu i chęci brak na wizytę u gina... obiecuję poprawę :tak: jeszcze mąż ostatnio często wspomina córeczkę, i że to już czas... a ja jeszcze nie jestem gotowa... ale też nie wiem czy kiedykolwiek będę... więc obiecuje mu że w następnym roku się postaramy... a Wy mi musicie sprzedać przepis na dziewczynkę :-D Damiś ostatnio ma dobre dni w żłobku, jest spokojny, śpiewa, tańczy i ładnie się bawi... trochę gorzej z jedzeniem, ale to minie. Dziś jeździłam z nim po całym mieście po sklepach i był taki grzeczny że szok! w sklepach się ludzie śmieli z niego bo on cały czas mówi "JEJKU" "O JEJ" i generalnie wszystkim zachwycony jak by pierwszy raz widział, jest kochany ;-)

Emaila musi byc dobrze:) daj znac po wizycie co lekarz powiedzial...ja w srode ile...

Gosiargo
no to szczegolnie mocno trzymam kciuki zeby sie wchlonelo!!!:)

Kasiek
haha,super ze juz bol przeszedl! Podziwiam meza ze mysli o nastepnym, bo u mnie jest odwrotnie jak Mela jest strasznie niegrzeczna to mowi ze moge zapomniec o drugim dziecku:( mam nadzieje ze tak nie mysli!!
Jaki kochany ten twoj Damianek:) no ja jutro z corka jade jestem ciekawa jak sie spisze:)

Copy of DSC00365.jpg Pozdrowienia od "JEJKU" ;-)

Witajcie pamietacie mnie trosze wracam ja taka marnotrawna:)) chwilowy swiateczny spokoj w pracy pozwala mi na pisanie :) jutro mam wolne ciekawe ile razy beda do mnie dzwonic:)

Dziewczyny i dzieciaczki zdrowka kurujcie sie i dbajcie o siebie

u nas po staremu na szczescie wszyscy zdrowi tzn erykowi konczy sie gruzliczy kaszel i zlelone smary :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry