gosiagro
Mama czerwcowa 2010
podaj prosze przepisbardzo lubię kokosowe desery
moze zrobię w formie serniczków małych
![]()
będę go robić pierwszy raz, mam nadzieję, że sie uda:-) ale zazwyczaj z mw wszystko wychodzi
Sernik potrójnie kokosowy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
podaj prosze przepisbardzo lubię kokosowe desery
moze zrobię w formie serniczków małych
![]()
przestała mnie boleć to głupia głowa... mąż się ze mnie śmieje że mądra głowa nie boli...
współczuję tych torbieli... aż się sama boję bo często mnie tam coś pobolewa, ale jakoś czasu i chęci brak na wizytę u gina... obiecuję poprawę
jeszcze mąż ostatnio często wspomina córeczkę, i że to już czas... a ja jeszcze nie jestem gotowa... ale też nie wiem czy kiedykolwiek będę... więc obiecuje mu że w następnym roku się postaramy... a Wy mi musicie sprzedać przepis na dziewczynkę
Damiś ostatnio ma dobre dni w żłobku, jest spokojny, śpiewa, tańczy i ładnie się bawi... trochę gorzej z jedzeniem, ale to minie. Dziś jeździłam z nim po całym mieście po sklepach i był taki grzeczny że szok! w sklepach się ludzie śmieli z niego bo on cały czas mówi "JEJKU" "O JEJ" i generalnie wszystkim zachwycony jak by pierwszy raz widział, jest kochany ;-)