zyrraffka
Szczęśliwa mama
Młody zasnął, jak ja to lubię. Mam nadzieję ze pośpi dłuzej niż wczoraj, wczoraj tylko godzinkę spał:-( zazwyczaj 2-3. Potem był taki marudny ze szkoda mówić.
Dzisiaj wszystko od rana robił z misiem- nawet sobie dał zakropić nos bo misiu pozwolił, może przy zupie zadziała, chociaż w to wątpię, ale spróbować warto.
kasiek- współczuję bólu głowy
pewnie przez pogodę. Super, ze nocki przespane bez smoka, my dziś zaliczyliśmy pobudkę o 2, ledwo oczy otwierałam.
anecznik- mój Łukasz nie mówi nie ale za to ma okresy co jakiś czas, ze wszystko jest na nie, nawet jak chcesz dac mu słodycz to najpierw jest kiwanie głową na nie
za to nauczył się mówić tak jakiś taki odwrotny ten mój synek, indywidualista w każdym calu
Napewno Kamilkowi szybko przejdzie ale co nerwów trzeba stracić to się nie opowie.
julia- odnośnie wypiekó i innych potraw swiątecznych to musze się za jakieś menu zabrać bo już środa a jeszcze daleko jestem ze wszystkim przez tą chorobę Łukaszka:-(
perfecta- móisz bałagan, przyjdź do mnie, istny armagedon. Chyba dzisiaj i jutro w nocy będę szorować wszystko.
nadika- zdróka! ja chyba jakąs alergię mam bo non stop zagilona i kaszląca, jużnie pamiętam kiedy budziłam się rano bez kataru, chyba nigdy
Dzisiaj wszystko od rana robił z misiem- nawet sobie dał zakropić nos bo misiu pozwolił, może przy zupie zadziała, chociaż w to wątpię, ale spróbować warto.
kasiek- współczuję bólu głowy
anecznik- mój Łukasz nie mówi nie ale za to ma okresy co jakiś czas, ze wszystko jest na nie, nawet jak chcesz dac mu słodycz to najpierw jest kiwanie głową na nie
za to nauczył się mówić tak jakiś taki odwrotny ten mój synek, indywidualista w każdym calu
Napewno Kamilkowi szybko przejdzie ale co nerwów trzeba stracić to się nie opowie.julia- odnośnie wypiekó i innych potraw swiątecznych to musze się za jakieś menu zabrać bo już środa a jeszcze daleko jestem ze wszystkim przez tą chorobę Łukaszka:-(
perfecta- móisz bałagan, przyjdź do mnie, istny armagedon. Chyba dzisiaj i jutro w nocy będę szorować wszystko.
nadika- zdróka! ja chyba jakąs alergię mam bo non stop zagilona i kaszląca, jużnie pamiętam kiedy budziłam się rano bez kataru, chyba nigdy

![nowe 196 [HDTV (720)].jpg nowe 196 [HDTV (720)].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/236/236254-283eec890e93e3dfd39896f69f9f0d60.jpg?hash=KD7siQ6T49)
od rana źle się czułam, potem zrobiło mi się słabo, ledwo doszłam do łóżka i musiałam na chwile przytomność stracić