reklama

Czerwiec 2010

kasiek bardzo współczuje, biedny Damis, non stop choruje ;////, Życzę dużo zdrówka i siły dla Ciebie i Damisia!!!!!
zyraffka jejku jaki Łuki słodziak! super fotki :))
olavip ja się bardzo boję kleszczy, dobrze że w porę się zorientowałas i po kleszczu nie ma śladu, szybko się pojawiły te paskudy!!
lena zdrówka dla Gai!
sorki że tak mało dopisuje ale głowa mi pęka - pewnie na zmianę pogody bo znów wiosna wraca

reklama
cześć:)

julia ja siedzę i jem:-D:-D

zaraz się zbieram na miasto. Wczoraj przesadziłam z zakupami, chodziłąm z koleżanką po miescie prawie 3 godziny i ledwo do domu doszłam:-D zapomniałąm że już nie ta kondycja.

jak super dziś ŚWIATOWY DZIEŃ CZEKOLADY trzeba to jakoś uczcić :-D

Ostatnia edycja:
dzień dobry po świątecznie ( bo chyba nie miałam jeszcze okazji ;-):-)
chłopaki śpią to mam chwilkę dopóki ssak się nie obudzi

oj czytałam że cos dużo dzieciaczków się pochorowało przez święta, dużo zdrówka dla wszystkich
u nas na szczęście wszystko ok cała trójca zdrowa
dziś wybraliśmy się z młodymi do przychodni Michasiowi zrobić kontrolna morfologię a i przy okazji Tomkowi - ech dzielni Ci moi mali mężczyźni żaden nawet nie zapłakał, Miś sie tylko skrzywił nieco a Tomuś pilnował swojego kinderka i bylo mu obojętne co mu robią - nie ma jak małe przekupstwo :-D

Ola oj współczuje kolek Bartusia, wiem co to znaczy bo przerabialiśmy to z Asią - masakra na szczęście chłopaki sa dla nas łaskawi i obyło sie bez, Michał teraz tez ok jedynie co to czekolady jeść nie mogę, kokosu, majonezu i nabiału w zbyt dużych ilościach
mam nadzieje że szybko znajdziecie skuteczny sposób i nie będzie się tak synuś męczył

żyrafka staram sie głosować codziennie jak nie zapomnę ( przypominaj o tym bo choć nie zawsze mam czas pisać czytam w miarę na bieżąco:tak:)

piszecie o dentyście, kurcze a mi by pasowało wybrać się z Tomkiem bo jeszcze nigdy nie był:zawstydzona/y: tylko jak to zrobić jak on tak niechetnie daje sobie w paszcze zaglądnąć...

Hej ja tak na szybko i lece dalej

My po wizycie u dentysty! i powiem wam ze jestem w szoku Moja corka byla bardzo grzeczna pozwolila zajrzec sobie w buzke;0:):):) DUMNA BYLAM;P za matka sie nie wydala haha i dobrze;p
pruchnicy nie widzi,ale mowi ze te przebarwienia sa wynikajace z ciazy...i jej poprostu to wyszlo!!
Widzi problem ortodontyczny z gora, ale mamy sie zjawic za 3 miesiace. CZyli super bo jak narazie pruchnicy niema:)

reklama
hej
zaliczyliśmy spacer nr 2 z pomocą babci, córcia odebrana z przedszkola a teraz czeka nas siedzenie w domku, ech dobrze że pogoda sie popsuła i pewnie będzie padać za chwilkę to przynajmniej nie żal że nigdzie nie wyjdziemy....

Julia och to dzielna Amelcia, bo mojemu ciężko idzie pokazywanie ząbków w sytuacjach innych niż mycie

Lenka dziękujemy za kartkę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry