reklama

Czerwiec 2010

Hej. Zastrzyki przedłużone do poniedziałku. Masakra... niby jest poprawa, ale jeszcze coś tam w oskrzelkach słychać więc żeby nie było zapalenia płuc to trzeba kontynuować terapie antybiotykiem... to jest jakiś zasrany wirus, w przychodni nie wyrabiają bo wszystkie dzieciaki chore!!! tragedia...

reklama
dzień dobry:-) eagle wepchnęłaś się :-D:-D

poczytam sobie i zaraz coś naskrobię:))
hihi a tak jakoś mi sie udało ( juz nie jestem hipopotamich rozmiarów więc mogę :-D)

zyraffka słodko to pewnie wyglądało dwa takie małe brzdące a już najlepsi kumple, kto wie może może to początek jakiejś wielkiej przyjaźni?

Koriander brawo dla męża i jeszcze większe dla odsmoczkowaniej Lilci, nic tylko zostawiać ich razem:tak:

Lizka ha ha to co ty od września będziesz robić jak zostaniesz tylko z Mikusiem w domku? mnie kiedyś dopadła Pani dyrektor z przedszkola Asi z pytaniem dlaczego Tomka nie zapisałam od września, chociaż to nie ten rocznik ale miejsce by się znalazło.....:-)

Kasiek oj szkoda Damisia ale lepiej raz a pożądnie wyleczyć niż jak miałby za jakiś czas znów coś złapać, zdrówka dla Was

a co z Gajusią Lenka coś się nie odzywa i nie pisze, mam nadzieje że lepiej

a gdzie reszta? hmmmmmmm.... coś nam forum podupada :-(

eagle niewiem co bede robiła :-D zdalo by sie jakies zajęcię dające troszkę kaski, ale niewiem.... jak juz to musialabym na caly tydzien ssie "pozbyc" mlodego do tesciowej, ale takiej rozłąki chyba nie dam rady wytrzymac:-( choc jak bedzie trzeba to bede musiala, wazne by nam bylo lepiej wkoncu... zobaczymy jak to bedzie, jeszcze mam troszke czasu do namysłu :tak:
A Ty jak sobie radzisz?;-) jejku podziwiam cie za dzieciaczki z tak małą róznicą - wszyscy troje :-D u mnie to tylko Hania z Danielem rok po roku potem róznica to 3-4 lata :-D

Witam wywoływana przez Kasie :*

U nas powolutku, pomalutku.

Ja tylko na chwilkę . Pokaże wam kilka zdjęc z korytarza( reszta jak mi siostra odda aparat). Zrobiony jest już cały, meble wstawione, firanka, kontakty, ale musicie poczekać :)

Od razu wszystkich chorowitkom zdróweczka życzę :)

Zrobiłam takie małe Before-after :)

Edit : :) A teraz widać♠?

DSC09781 (Medium).jpgDSC09752 (Medium).jpg

DSC00289 (Medium).jpgDSC00266 (Medium).jpg

Ostatnia edycja:
witam sie wieczornie,

eagle - tacy dzielni chłopcy to skarb:tak: a przecież Tomeczek nie mógł przed braciszkiem pokazać, że płacze;-)

julia - to ci dzielnia Melcia, ja tez musze się wybrac na kontrole, choc na razie Majusi ząbki bielutenkie, ale sprawdzic trzeba

Kasiek - przykro mi z powodu zastrzyków, ale lepiej wyleczyć do końca, buziaki dla Damisia

koriander - brawo dla A. i Lilci, świetnie sobie radzą, a jak tobie w pracy leci?

zyrrafka -
ale fajne takie pierwsze przyjaźnie:-)

emalia -
no bardzo fajnie wam wyszło, pokaż resztę

kajdusia -
jak sie macie kochani?

agast, perfecta, zdec, Anik, Agi, klementinka, mi-mi, kreatorka, hefi, magdam , asnecja, dorotka, ewelinka, ita, lencja, milka, sealte, olafasola i inne nieodzywające się - dziewczyny odzywać sie i to już , chociaż jedno zdanie napisać co u was i dzieciaczków!!!

Skoro Kasiek wywołała to się chwalim moim gniazdkiem:-):-) jeszcze brakuje nam paru rzeczy typu lampy, firanki w salonie, ale większość już jest

Sypialnia

DSC_1190.jpg

Łazienka
DSC_1192.jpgDSC_1195.jpgDSC_1197.jpg

Salon i przedpokój

DSC_1200.jpgDSC_1205.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć