reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej Dziewczynki dziękuję tym które w myślach nas wspierały!U nas sytuacja ustabilizowana wymioty mineły po 5 dniach!Nikomu nie życze takich przeżyć:(
Gaja juz ma się dobrze, ale zaczęła bunt dwulatka!
Olavip, Kasiek,Nadika, Eagle;*;*;*
Ja robię krokiety:)I zaraz mykamy do zoo:)

no to i mam chwilkę ( póki cała trójca śpi jeszcze, obiadek już prawie gotowy, pranko powieszone, jak wstaną to zjemy i wybierzemy sie na jakiś spacerek jak sie pogoda nie popsuje

Lizka ej nie ma co podziwiać, przecież sama doskonale wiesz jak to jest, człowiek jest poprostu bardziej zorganizowany i tyle, ja mam o tyle dobrze że od 8-15 mam córę w przedszkolu, zazwyczaj odbiera ją tata a popołudniu już jesteśmy wszyscy w komplecie, a kurczak najmniejszy poki co naprawdę jest dla mamy bardzo łaskawy bo pocycoli, sprzeda parę uśmiechów i idzie spać :-)
a dziś to już wogóle muszę go pozachwalać za cudowną nockę :) zjadł ok 19 i pospał prawie do 1, poźniej pobudka na cyca przed 5, ech takie dzieci to ja moge mieć :)
Emalia no no remoncik niczego sobie a pomocnik mały najlepszy już tatę podpatruje żeby wiedzieć co i jak:-)

Gosiu u Was także cudne gniazdko, nic tylko pozazdrościć, a jak się new kuchnia sprawuje? uskuteczniasz jakies wypieki?

lena dobrze że już lepiej z Gajusią, korzystajcie i udanego wypadu do zoo

Ostatnia edycja:
no to i mam chwilkę ( póki cała trójca śpi jeszcze, obiadek już prawie gotowy, pranko powieszone, jak wstaną to zjemy i wybierzemy sie na jakiś spacerek jak sie pogoda nie popsuje

wow:szok::szok: jak ci się udało położyć trójkę jednocześnie???:szok::-D to Asia jeszcze śpi w dzień?

Majusia miała dzisiaj drzemkę tylko pól godzinki bo sąsiad wiercący za ścianą ją obudził:wściekła/y: ciekawe co to się będzie wieczorem działo, pewnie będzie marudzenie na maksa:-(
pogoda piękna, lecę na jakiś spacerek

Cześć Kochane
GOSIU , KASIEK - :*:*:*
Melduję że caly czas jesteśmy u Mamy Mało czasu tutaj niestety mam :-(Jasiek właśnie 5 dni temu zaczął bunt dwulatka. Daje strasznie popalicć. Robi wszytko czego mu nie wolno. Dzisiaj musiałam dwa kalmsy wziąć , bo juz tracilam cierpliwość. Teraz śpiocha sobie a ja zaraz lecę pomóc Mamie. Kochane - Zdróweczka dla chorowitków!!!! Gosia , Emalia - Piękne te Wasze domeczki!!! Gustowne i ze smakiem urządzone!!!!! Kolenderko - gratulacje odsmoczkowania!
Wybaczcie ze tylko na chwilke wpadłam i nie wszytkim odpisałam ale brak czasu... W następnym tygodniu wracamy więc spróbuję nadrobić po powrocie zaległości!

AA jeszcze mialam zapytać OluVip - Kochana jak Ty sie czujesz? goi sie? antybiotyk zaczął działać?

wow:szok::szok: jak ci się udało położyć trójkę jednocześnie???:szok::-D to Asia jeszcze śpi w dzień?

Majusia miała dzisiaj drzemkę tylko pól godzinki bo sąsiad wiercący za ścianą ją obudził:wściekła/y: ciekawe co to się będzie wieczorem działo, pewnie będzie marudzenie na maksa:-(
pogoda piękna, lecę na jakiś spacerek
ha ha patentu jak położyć 3 na raz to ja nie mam niestety, robię to po kolei
jak jestem sama to staram się przewidzieć za ile wstanie Michał - zwykle między 12-13 - i odpowiednio wcześniej położyć do spania Tomka - tu mama musi być do przytulania a z Asią to różnie - raz śpi raz nie - na szczęście zasypia sama, czasem tylko poleży pół godz, a jak nie to bawimy sie w tym czasie jak chłopaki śpią np puzzle itp

a u nas pogoda się popsuła - maluchy wstały po 14 i nim obiad zjadły to zaczęło padać więc siedzimy w domku

Perfecta a to u mamy sie zguba znalazła i wszystko jasne :-) korzystajcie, ładujcie akumulatorki a potem szybki powrót na łącza BB

Witajcie,

Ale te święta szybko zleciały, jakoś nie miałam kiedy nic napisać, bo jesteśmy w trakcie powrotnej przeprowadzki. Ostetecznie jutro wracamy:)

emalia świetne wzorki na ścianie!:)

gosiagro bardzo fajnie sobie wszystko w mieszkanku zoorganizowaliście;)

Wszystkim chorym dzieciaczkom dużo zdrówka życzę. Damianek biedny z tymi zastrzykami:(

Agi gratuluję odsmoczkowania! Dwa dni to bardzo szybko, u nas też sie udało, ale jeszcze po trzech tygodniach nadal pyta o "monia":szok: Mojej sytuacji ze wstawaniem w nocy to nadal nie zmieniło, bo nadal pije kaszę:-( Jak tak piszecie o tych zębach to ja się zaczynam obawiać o nasze, ale nie chce mi za nic w świecie dać spojrzeć do buzi.

reklama
Dzień dobry!
U nas pogoda okropna, do tego Misia miała wczoraj temperaturę - niby 38 i po nurofenie zeszła a dziś jakby nigdy nic...
w czwartek miałam wizytę - mała waży ponad 900g, ale ja za to mam już 13 kg na plusie... w tej ciąży mnie cukrzyca oszczędziła i od razu widać efekty... z Misią miałam 11 w całej ciąży tylko

nie doczytałam co u Was, ale mam nadzieję, że Dzieciaczki już zdrowe!

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry