Liza
Fanka BB :)
milusia hehehe fajnie by bylo z taką opcją ze do pralki
latem to ja juz wiem jak dzieciaki na wsi potrafią sie ubabrac
hehehe
Zyraffka super ze niuniua rosnie, i oby tak dalej :-)
eagle własnie pokazuj swoje skraby
)) moje tez spią oczywiscie chlopaki,bo Hania "dorosła" i chodzi spac kolo 21
:-)
Jak komus nie odpisałam to przepraszam bo nie nadrabiałam wczesniejszych dni .... :****
edit. co do odpieluchowania zyraffka to zalezy od dziecka, ja wpierw puszczalam bez pampka w majteczkach i jesli dziecko siusiało co chwila tz ze jeszcze nie gotowe, a jesli odstepy miedzy siusianiem byly dluzsze to mozna nad tym juz zapanować i działac :-) no a na noc to ja mimo ze w dzien starszaki robili siku, zakladalam pampersa przez ponad 6mies.... w nocy ciezej utrzymac rygor z tym niestety no ale to widomo jeden pampers dziennie a 3-4 to róznica
u mnie straszaki mialy 2lata i 3 mies jak sie odpieluchowali w dzien 
latem to ja juz wiem jak dzieciaki na wsi potrafią sie ubabrac
heheheZyraffka super ze niuniua rosnie, i oby tak dalej :-)
eagle własnie pokazuj swoje skraby
:-)Jak komus nie odpisałam to przepraszam bo nie nadrabiałam wczesniejszych dni .... :****
edit. co do odpieluchowania zyraffka to zalezy od dziecka, ja wpierw puszczalam bez pampka w majteczkach i jesli dziecko siusiało co chwila tz ze jeszcze nie gotowe, a jesli odstepy miedzy siusianiem byly dluzsze to mozna nad tym juz zapanować i działac :-) no a na noc to ja mimo ze w dzien starszaki robili siku, zakladalam pampersa przez ponad 6mies.... w nocy ciezej utrzymac rygor z tym niestety no ale to widomo jeden pampers dziennie a 3-4 to róznica
u mnie straszaki mialy 2lata i 3 mies jak sie odpieluchowali w dzien 
Ostatnia edycja:

jak sprawdzała serduszko to już myślałam ze na zawał zejdę tak długo to trwało, ze już myślałam ze coś nie tak, ale wszystko dobrze. 
i Zielonego ogorka, mowi "dziekujemy bardzo" jak cos ktos jej daje, nauczyla sie kolorow i liczy, w ogole mowi nawet jak jest sama w pokoju i sie bawi wiec jest czego sluchac
Co do Damisia to nie martw sie ze tak czesto choruje (co jest niewykonalne..), pewnie musi odchorowac swoje, poza tym stykal sie w zlobku z wieloma chorobami wiec jego organizm caly czas sie ich uczy. Chociaz wyobrazm sobie ze ci ciezko z tym :-( Trzymam kciuki zeby sie zaczelo wszystko dobrze ukladac :*