reklama

Czerwiec 2010

Kurcze Jasiek mi sie przebudził Nosek cały zawalony! Jakaś masakra z tym pyleniem. Ja myślę że to brzoza tak silnie alergizuje. Bo na placu zabaw kilka rośnie wokół i sąsiedzi po jednej i po drugiej stronie mają wielkie drzewa

reklama
Dzieki za odpowiedzi co do ubierania :) to rano myśle ze dobrze był ubrany ;) a po poludniu juz z krótkim rekawkiem biegał ;-) i krótkimi do kolan spodenkami :tak:

milusia:*********
emalia kciuki za siostre trzymamy :-)
O macie moje urwisy z dzis ;P:) (kliknąc to beda wieksze;-))
rano

i po poludniu ;)

I ja się witam. U nas super pogoda :-)

A to Hania z dzisiaj

DSCN5881.jpgDSCN5885.jpgDSCN5901.jpgDSCN5909.jpgDSCN5895.jpg

Witam sie:)

Dzis bylysmy na wyjedzie:) stara znajoma odwiedzilam:) Amelia miala dzis na sobie legginnsy i krotki rekaw, a nawet rano juz ja tak ubralam po 10 bo jechalysmy autem to by sie spocila;/

Gosiargo czekamy na wiesci z niecierpliwoscia:)

Emalia trzymam kciuki za siostre:)

Zyrraffko
nadal tak apetycik dopisuje? bo ostatnio nic nie slychac o zachciankach;p

Lizko i Kasiu
piekne fotki:)

Koriander twoj maz jest udany:) usmialam sie czytajac to:)

kurcze ja też zaglądam co jakiś czas sprawdzając czy są jakies wieści od Gosi a tu nic.... mam nadzieje że to tylko dlatego że dziewczyny dobrze się bawią i korzystają z przepięknej pogody
buuu kochana daj znać co i jak?

Emalia i jak siostra się ma? jesteś już ciocią?

Perfecta niestety Asiula ma zakaz wychodzenia z domu przez kilka dni, a dziś nawet miała stawiane bańki
a Jaś słodki, ewidentnie przydałoby mu się jakieś dzieciowe towarzystwo na stałe ;-). co do tych mamusiek to ech... ja tez zauważyłam że co poniektóre i u nas na placu zabaw zachowują się jakby tam były za karę co najmniej

Ewelinka o kurcze to niefajnie z mężulem, niech wraca szybko do zdrowia

Liza, Kasiulka śliczne foty a maluchy przeurocze

Agi a jak Ty sie czujesz? wybrałaś się dziś do tego lekarza
a ja przyzwyczajona że całą trójke mam przez caly dzień w weekendy to cały dzień wydaje mi się że dziś sobota :-D
no nic jutro w zatem będzie kolejna:-)

teraz zmykam, dzieciaki już śpią wszystkie to i ja ide się porelaksowac co nieco

Ostatnia edycja:
hej kochane,
dzięki za zainteresowanie:-) ale miałam niespodziewanych gości i tak zeszło
Moje dzidzi kochane ma już 6,5 cm, machało do mnie rączkami i nóżkami:-) torbiel zmniejszyła się z 7 do 2 cm, przezierność karkowa ok, termin z usg wychodzi mi o 4 dni szybciej niż z om, ale wiadomo, ze dzidzia sama zdecyduje kiedy będzie chciała wyjść:-D:-D jedynie wkurzyłam się, bo lekarz dal mi zwolnienie leżące, mam nadzieje, że ZUS mnie nie nawiedzi:no:

A to moje maleństwo i mamusia brzuchatka:-)
Fasolka 13 tyg.jpgDSC_1158a.jpg

sorki, ze nic nie odpisuje, ale padam.... a jutro z rana jedziemy na wieś, zamelduje się w poniedziałek:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry