ej a co ja mam taka ograniczona wersje pisania???zadnych pogrubień, buziek itd, ej ja tak się nie bawię O Boszeeee temat ubierania dzieci:/ zawsze mam z tym problem

DDD i zawsze pytam mamy, albo M. czy dobrze ich ubrałam

ale ogólnie zasada jest taka że dzieci się ubiera tak jak siebie, jesli tobie nie jest zimno, to dziecku tez nie

ucze sie zeby ich nie przegrzewać,wczoraj było ok 20stopni, ale u nas był chłodny wiatr więc milei dresy z bluzą, majtki,koszulke, skarpetki,buty i czapkę z daszkiem

DD Zdj kiedys może zrobię ze spiącymi bliźniakami

Perciu nie jestem w stanie nic powiedzieć co do przyjazdu, bo się nam pokaplikowało, do piotrkowa raczej nie pojedziemy, bo w czerwcu jest wesele siostry M,więc oni przyjadą do nas i wtedy damy zaproszenia, ale moja i M,chrzestnne są z Wawy

więc pewnie skoczymy, ale kiedy to nie wiem,nie wykluczone że jeszcze w maju

oczywiscie ja tam tylko pretekstu szukam żeby się spotkać z Toba, bo tak to bym wysłała te zaproszenia

więc trzeba będzie wygospodarować parę godzinek na spotkanko

DDD co do łóżek to powiem Wam że strasznie jestesmy zadowoleni, dla mnie to ogromna wygoda, bo jak coś się dzieje to kładę się obok i nie musze ich dźwigac cos podobnego znalazłam
MAGNAT - Łóżko ANIA 120 x 200 sosnowe PRODUCENT (2305505726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z tym że nasze pod spodem naprawde super deseczki, a jak u koleżanki która kupiła z allegro tak mocne że przy pierwszym ustaniu dorosłego popękały

do tego kupiliśmy oddzielnie materace

a my 5maja mamy wesele a pan mlody parę dni temu połamał noge i ma na miesiąc gips, git:/ młoda go chyba zatłucze