reklama

Czerwiec 2010

Hej

Asencja super ze sie odezwałas!!! fajnie ze masz prace i ze jestes szczesliwa i spelniona :tak: :-) :* zagladaj czesciej- w miare mozliwosci :)

Kurcze a u nas burz nie bylo wczoraj, dzis juz chlodniej z 23 stopni rano o 7:30 w 30min zrobilo sie 13 :szok: zachmurzone, i wieeeeejno ;PPP

reklama
pierwsza?:):)

Witam sie:) no u nas tak jak wczoraj 30 stopni tak teraz jest jakies niecale 10;/;/

Milego dnia zycze:)

Lizo wyprzedzilas mnie;p no u nas tez brzydko;/

Asencja gratuluje super pracy:) a zdjecia jest piekne rodzinne:)

hej dziewczyny :)
ja dzisiaj na chwile, bo zaraz idę usypiać małą ,a potem jedziemy do Ikei na małe zakupy i obiad :) coś trzeba w brzydką pogode robić bo w domu można oszaleć :( zimno się zrobiło i co chwile deszcz pada !!!

moja mala juz od rana zjadła jogurt, zupke cały talerz i jabłka ze słoiczka :)a gdzie tam do wieczora :))))

Poodpisuje wieczorkiem jak będe miała chwile-póki co życze wam miłego dnia !!!!!!!!!!

czesc dziewczyny
ale zimno sie zrobilo grrrrrrr

a my dzis z małżem na randke idziemy, czy ktoras z Was ogladala film"w głębi lasy" albo "nietykalni" zastanawiam sie ktory wybrac

u nas ok;) jutro komunia w rodzinie, w trakcie tygodnia nie ma mnie calymi dniami w domu, Kubus z niania albo babcią
pracujemy nad nocnikowaniem, efekty są różne, ale walczymy,

wciaz sie zastanawiam, czy brac jeszcze antykoncepcje, jednoczesnie bardzo chcę i boje sie drugiej ciąży

milusia zaklejenie pepka u nas sie sprawdzilo, w zeszkym roku w wakacje codziennie mu zaklejalam, a teraz mam wrazenie ze z tego wyrasta, bo rzadko mu sie zdarza;)
madzik witaj
Asnecja super fotka;) fajnie, ze masz dobra prace;) kobiea powinna miec jakis cel, zeby wyjsc z domu, ja byl zwariowala w domu, pewnie caly dzien w pizamie bym spedzila;)
julia milego dzionka rówieśniczko;)
liza jak sobie radzisz ze swoją swiętą trójcą?

kurcze nici z wyjazdu. Samochód nam się zepsuł i nie dojechaliśmy na komunię. Dobrze że niedaleko Świnoujści lampka się zpaaliła a nie gdzieś daleko w drodze :-( mąż pojechał do warsztatu ale watpię zeby mu od ręki zrobili.

zyraffka ojej wspolczuje :*
mama kubulki - to fajnie ze tak tygodnie lecą ;-)
Co do tego jak sobie daje rade z moja trójką.... hym.... szczerze to są i wzloty i upadki ;-) czasem wszystko przyjmuje na klate a czasami mam ochote udusic wszytkich troje :happy: hehehe ;-) nie no ale jest oki, dzieciaki rosną, Miki juz pojętniejszy nie boi sie tak obcych i innych dzieci :-) Teraz w domu mam 6 dzieci :-) dzieciaki brata są bo rodzice z bratem cos robią :-D najmlodszy Miki a najstarszy to bratanek ma 10 lat :-D takze daje rade ;-)

Pogoda sie popsula, popadało troszeńke... :tak:
Milego weekendu!!!

Asnecja super rodzinka!! I fajnie że jesteś szczęśliwa;)

zyraffka współczuję, a jakoś inaczej się tam dostać nie da?

Ale brzydka pogoda... aż się nic robić nie chce, a stary jak zawsze sobie cały dzień wolnego zrobił:wściekła/y: I jak tu się na nich nie denerwować, jak się ma zero pomocy:wściekła/y:

Dziewczyny jaką poleciłybyście porządną, nieprzywierającą patelnię ale bez tefalu???

u nas w miarę ładna pogoda ale strasznie wieje.

zdec- nie opłaca mi się jechać z Łukim pociągiem z 2 przesiadkami żeby jutro wieczorem wracać, bo mąż w ponedziałek musi jechać na kurs.:-( prezent kupiony współnie z chrzestnym więc pojedziemy może w czerwcu i ich odwiedzimy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry