reklama

Czerwiec 2010

reklama
No masakra.... pisałam wcześniej że jestem zła bo stary sobie pojechał na rybki, i jak wracał to zatrzasnął kluczyki od samochodu w bagażniku:( Mamy tylko jeden komplet, więc musiał wzywać fachowca za jedyne trzy stówki:wściekła/y::wściekła/y: No teraz to dopiero jestem zła:wściekła/y:

:szok:
:szok: Nie wiedziałam że patelnie mogą być tak drogie:szok:

Dzień dobry!

ceny są kosmiczne. Patrzyłam w internecie patelnie z powłoką tytanową, ceny zaczynają się od 350 zł :szok:

teflonowych nie chcę już kupować, bo ten teflon się ściera i wędruje do naszych żółądków a jest rakotwórczy, w niektórych krajach wycofuje się produkcję takich patelni.

300 zł za odzyskanie kluczyków :szok: współczuję, już byś miała porządną patelnię:)

zyrraffka - a myślałaś o patelni ceramicznej? Nie używałam, wiem jednak, że sprawdza się super. Pewnie jak będę swoja wymieniała to na taką się zdecyduję. Póki co używam noży ceramicznych i jestem zachwycona.
zdec - współczuję! My też mamy tylko jeden komplet i od dawna myślimy o dorobieniu, ale zawsze jest coś ważniejszego i się to odwleka... A na pewno zapasowy klucz się przyda... Ja kiedyś miałam auto, do którego miałam 2 kluczyki i miałam takiego pecha, że jednego dnia oba miałam złamane...!

A my dziś odpoczywamy po wczorajszej komunii :)

Ostatnia edycja:
zastanawiam się nad tymi patelniami. Nie spieszy mi się z kupnem więc poczytam najpierw trochę na ten temat w necie,

lencja- myślałam ze kominie są tylko w niedzielę. My dzisiaj mieliśmy być na komuni :((((( niestety nie dojechaliśmy

Milusia nie zazdroszcze tej choroby lokomocyjnej moje na szczęście nie mają ale tez słyszałam o zaklejaniu pępka - spróbuj następnym razem napewno nie zaszkodzi a może akurat pomoże, a jak brat wiecie już coś więcej?
a jak spotkanie z Kajdusią? jakas foto relacja może co?

Milka i jak po egzaminie? możesz sie już spokojnie pakować na urlop?

Julia mój też zaliczył ostatnio kilka upadków i jedno z kolanek nieco zdarte ale nawet nie płakał bardzo, chyba bardziej zdziwiony tym co sie tam stało
a akcja w Biedronce super, uśmiałam sie
Perfecta no ba wkońcu kto da rade ogarnąć całe to moje stadko jak nie ja:-D:-D

zyraffka dobrze że uprzedziłaś o swojej nieobecności bo napewno juz byśmy myślały że wczasujesz się na porodówce, szkoda tylko że na komunię nie udało się dojechać, my mamy za tydzień

Emalia jejciu jaka słodka kruszynka, do schrupania i zacałowania, ja już zapomniałam że noworodki są takie maleńkie a mój kurczaczek to już taki duży mi się wydaje, no no ciociu do twarzy Ci z maleństwem ;-)

Asencja super że wkońcu zaświeciło u Was słoneczko, najważniejsze że i Ty jesteś zadowolona bo i dzieciaki na tym skorzystają, piękna fotka rodzinna

Madzik jak wypad do Ikeii udany?

Mama Kubulki jak wczorajsza randka z męzem? na co wkońcu sie wybraliście? ja słyszałam że "Nietykalni " jest niezły

zdec a to atrakcje Ci mężuś wczoraj zaserwował? może w następny weekend Ty sobie zrób takie wolne? i jeszcze 3 stówy za głupotę ja to bym mojego zamordowała za to

a u nas leniwy dzień dziś znowu, pogoda nie rozpieszcza i od wczoraj jest ledwo 12-13 stopni do tego humor do d... jakoś tak się ciemne chmury znów zebrały na naszym niebie, a ja zaczynam chyba jakiegoś dola łapać... już to kiedyś przerabialiśmy i chyba będzie powtórka sprzed dwóch lat, bo na cud nie liczę...

Eagle spotkanie z Kajdusia choć króciutkie, to bardzo sympatyczne,Kajdusia to przefantastyczna kobitka jest,i na pewno kiedyś się jeszcze spotkamy:tak:A Z bratem w zasadzie bez zmian...jakas lipa jak dla mnie ze ciągle nic nie wiadomo...dopiero w czwartek wioza go na rezonans:eek:

Mosiek dalej wymiotuje!!!Masakra jakaś dostał dziś lek+zaklejony pępęk+siedzenie z przodu=wymioty na trasie:wściekła/y::eek: wrrrrr!!!!

reklama
Hej

Zaglądam po komunii...
Ale jestem padnieta, do tego bylo tak zimo
shocked.gif
....
no.gif
po mszy cos mi sie porobilo i myślałam ze zemdleje, słabo mi sie zrobiło musiałam usiasc, w domu u chrzesnicy dopiero mi powoli przeszlo... Miki sie zabawil az dziwne, zasnol i przy takich glosnych rozmowach spal prawie 2h
wink2.gif
takze bylo nawet oki.
No i teraz odpoczywamy, mąż sie spakował na jutro....

Miłego wieczorku... :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry