Milusia nie zazdroszcze tej choroby lokomocyjnej moje na szczęście nie mają ale tez słyszałam o zaklejaniu pępka - spróbuj następnym razem napewno nie zaszkodzi a może akurat pomoże, a jak brat wiecie już coś więcej?
a jak spotkanie z Kajdusią? jakas foto relacja może co?
Milka i jak po egzaminie? możesz sie już spokojnie pakować na urlop?
Julia mój też zaliczył ostatnio kilka upadków i jedno z kolanek nieco zdarte ale nawet nie płakał bardzo, chyba bardziej zdziwiony tym co sie tam stało
a akcja w Biedronce super, uśmiałam sie
Perfecta no ba wkońcu kto da rade ogarnąć całe to moje stadko jak nie ja

zyraffka dobrze że uprzedziłaś o swojej nieobecności bo napewno juz byśmy myślały że wczasujesz się na porodówce, szkoda tylko że na komunię nie udało się dojechać, my mamy za tydzień
Emalia jejciu jaka słodka kruszynka, do schrupania i zacałowania, ja już zapomniałam że noworodki są takie maleńkie a mój kurczaczek to już taki duży mi się wydaje, no no ciociu do twarzy Ci z maleństwem ;-)
Asencja super że wkońcu zaświeciło u Was słoneczko, najważniejsze że i Ty jesteś zadowolona bo i dzieciaki na tym skorzystają, piękna fotka rodzinna
Madzik jak wypad do Ikeii udany?
Mama Kubulki jak wczorajsza randka z męzem? na co wkońcu sie wybraliście? ja słyszałam że "Nietykalni " jest niezły
zdec a to atrakcje Ci mężuś wczoraj zaserwował? może w następny weekend Ty sobie zrób takie wolne? i jeszcze 3 stówy za głupotę ja to bym mojego zamordowała za to
a u nas leniwy dzień dziś znowu, pogoda nie rozpieszcza i od wczoraj jest ledwo 12-13 stopni do tego humor do d... jakoś tak się ciemne chmury znów zebrały na naszym niebie, a ja zaczynam chyba jakiegoś dola łapać... już to kiedyś przerabialiśmy i chyba będzie powtórka sprzed dwóch lat, bo na cud nie liczę...