reklama

Czerwiec 2010

Milusia - szerze to ja byłam podekscytowana, a w dzień ślubu ogromnie szczęśliwa - kościołem się nie stresowałam, w ogóle niczym-na sali też byłam pewna że wsio będzie ok - super katering z dobrym jedzonkiem, fajna kapela.... a w kościele tak się śmiałam że nie mogłam się uspokoić jak mój przysięgę składał:-D

nie mam czasu więcej czytać, mam prośbę pomóżcie mi przy wyborze dachówki, macie zdjęcia z dachówkami, ja chciałam czekoladową, albo czarną - czekoladowej nie ma w tych (a tylko z tych mogę wybierać) a mąż czarnej nie chce...
zastanawiamy się więc nad tą mahoiową ale sama nie wiem....\poradźcie!

p.s. wiem obiecałam zdjęcia ale jeszcze sama ich nie mam - jak tylko sis mi je zgra to wrzucę:P

olu a jakiego koloru macie elewację?

reklama
Milusia ja sie stresowałam w dzien ślubu-rano, ale jak ruszyliśmy gotowi na zdjecia to juz pusciło, przed kosciołem tez mały stresik a potem poleciało wszystko szybko i juz ranek był... :tak:
No i nam wczoraj 6 lat mineło od ślubu :-D hehehe

i ja się witam
przepraszam ,ze nie pisalam ,ale mielismy zajęty weekend i dopiero teraz mam chwile
Dzisiaj zwazylam mojego łobuza i na wadze 12,8 ,wiec apetyt jest i wzrost wagi też , no ale wysoka jest dziewczyna bo ma juz 91 cm :)
mam lenia z odpieluchowaniem i narazie Julka lata w pampersach ,zresztą tak zimno się zrobiło ,że czekamy.A jak wam idzie dziewczyny odpieluchowanie ??

Eagele ja humorek ?lepszy juz ? ja tez czesto łapie takie doły ,więc rozumiem
Wypad do Ikei udany-objadliśmy się wszyscy , kupilam pościel do łozka dla Julki, parę zabawek i inne takie bzdury a 230 zl poszło :D
Milusia pytałam tate w sprawie brata i on bez badan też nic niestety nie moze powiedzieć-ale mowi ze jesli nic nie ma w tomografii to jest duza szansa nawet jesli to był udar ,że wszystko wróci do normy....
zyrraffka ja w sparwie patelni nie pomoge bo sama mam teflonową z Tefala i jestem zadowolona.
Nadiko słyszalam o tym wypadku-straszne poprostu :(
olavip-powiedz jaki kolor macie elewacji bo będzie latwiej dobrać dachówke-mi się podoba czarna i szara,ale np do zóltego domu to lepsza by była machoniowa
liza wow 6 lat po ślubie, gratulacje-nam stuknie w tym roku 5 dopiero :)

Jeszce wkleję zdjecie Julki, szła wczoraj w odwiedziny do prababci :) -moja mama się śmieje ,ze wygląda na 3 letnie dziecko na tej fotce :)
DSC02703.jpg

Ola ta czerwono/mahoniowa jak dla mnie:tak:
Lizka to spóźnione zyczenia przesyłam z okazji wczorajszej rocznicy, abyście zawsze żyli w miłości:tak:

Nasz nowy nabytek: piesek(szczeniaczek)...już 4na posesji,trochę krzyczeli, ale Szymonek tak kocha psy że wszystkimi sie "zaopiekuje" nazywa się Mosiu tak jak Kubuś mówi na Szymka:-D

Ten piesek to było chyba troche odreagowanie na wiadomosc z dzisiejszego dnia...ale to już na zamkniętym

Dziekuje za gratulacje te kciuki naprawde maja moc :)

Ola jak elewacja ja tez bralabym to pod uwage

Milusia ja ze slubu pamietam tylko tyle ze caly czas mialam wrazenie ze to sie dzieje obok mnie i ja tylko na to patrze :)) stresu nie bylo za to moi rodzice mieli go chyba za mnie, pamietam jak rozwalilam noge o stol zanim wlozylam sukienke a ponczochy juz byly dziura jak berlin krew sie lala a zapasu nie bylo wiec zalepilam lakierem i koniec :) a potem w kosciele spadla powiazka po obejsciu oltarza podchodzi przyjaciloka i mowi podwiazka Ci spadla..... szukam na nodze nie ma.... mysle no nic spadla na oltarzu :) okazalo sie ze zatrzymala sie na biucie , a kto uwiecznil to na zdjeciu ? oczywiscie niezawodna tesciowa :-D

Dziendobry:)

U nas znow pochmurno;/

Olavip mi sie podoba czarna i ta ciemno szara:) ale niewiem jaka ta elewacja jest...dzieci zdrowe?

Milusia to rzeczywiscie bardzo przykra sprawa;/ mam nadzieje ze znajdziecie jakies rozwiazanie!

Eagle mam nadzieje ze szybko minie kiepskie samopoczucie! a kysz kysz!!!

Dzień Dobry
U nas też niestety pochmurno i zimno jak nie wiem.
Mam nadzieje ,że pogoda się poprawi do weekendu
Mała teraz śpi więc mam chwile :)
Miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry