reklama

Czerwiec 2010

zyrraffka - a myślałaś o patelni ceramicznej? Nie używałam, wiem jednak, że sprawdza się super. Pewnie jak będę swoja wymieniała to na taką się zdecyduję. Póki co używam noży ceramicznych i jestem zachwycona.
Ja uzywam patelni ceramicznej neofalm i jestem mega zadowolona! Lepszej w zyciu nie miałam i niech się wszystkie teflonowe schowają:)

reklama
dziękuję agast- na tą się chyba zdecyduję. Te z powłoką tytanową są też świetne ale szkoda mi wydawać tyle pieniędzy na jedną patelnię. Patrzyłam te które polecasz na allegro, szkoda ze tylko wok jest z przykrywką.

a ja dzisiaj po chyba 3 latach przerwy wybrałam się na mecz żużlowy!!! ech jakie emocje, uwielbiam żużel i do tego super meczyk był choć niestety ostatni bieg zadecydował że przegraliśmy 2 punktami :/

sory że tk o zuzlu smęce ale właśnie dotarła wiadomość że jeden z zawodników żużlowych Rzeszowa zmarł na skutek odniesionego dzisiaj wypadku na torze.Miał 33 lata, żonę i troje synów.

Ostatnia edycja:
Nadinka wlasnie w tv leca o tym wiadomosci !
[*]

ja na chwilke dziekuje za kopniaki i kciuki egzamin zdany na 5 :) zostaje obrobka pracy dyplomowej mega ciezki tydzien w pracy i urlop :)

Milka ogromne gratulacje:-)
Nadika o kurczę jaka tragedia...(*)

Ale ten czas leci, za 4 miesiące nasz ślub, juz se mysle jakie ro będą emocje:-D Walne se sete przed wyjazdem do koscioła i pójde uhahana:-D
A jak Kochaniutkie meżatki było u Was z tym stresem???Bo z tego co rozmawiam z dziewczynami to największy jest dzień przed:eek:

Milka ogromne gratulacje:-)
Nadika o kurczę jaka tragedia...(*)

Ale ten czas leci, za 4 miesiące nasz ślub, juz se mysle jakie ro będą emocje:-D Walne se sete przed wyjazdem do koscioła i pójde uhahana:-D
A jak Kochaniutkie meżatki było u Was z tym stresem???Bo z tego co rozmawiam z dziewczynami to największy jest dzień przed:eek:

w dniu ślubu a zwlaszcza chwilę przed i w trakcie stres był spory, duże wzruszenie :tak: A potem to juz szaleństwo i radość :-)

nadika wypadek straszny
[*]:-(

Milka gratulacje, zdolna kobieto, kciuki mają moc ;-)

reklama
Milusia - szerze to ja byłam podekscytowana, a w dzień ślubu ogromnie szczęśliwa - kościołem się nie stresowałam, w ogóle niczym-na sali też byłam pewna że wsio będzie ok - super katering z dobrym jedzonkiem, fajna kapela.... a w kościele tak się śmiałam że nie mogłam się uspokoić jak mój przysięgę składał:-D

nie mam czasu więcej czytać, mam prośbę pomóżcie mi przy wyborze dachówki, macie zdjęcia z dachówkami, ja chciałam czekoladową, albo czarną - czekoladowej nie ma w tych (a tylko z tych mogę wybierać) a mąż czarnej nie chce...
zastanawiamy się więc nad tą mahoiową ale sama nie wiem....\poradźcie!

p.s. wiem obiecałam zdjęcia ale jeszcze sama ich nie mam - jak tylko sis mi je zgra to wrzucę:P

Załączniki

• koramic_wachlarz.jpg
    koramic_wachlarz.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry