reklama

Czerwiec 2010

Adorea witamy ponownie:) az sie niechce wierzyc ze rowiesnik Amelki tak super mowi:) i liczy do 12 :) mm my teraz zamowilismy prenumerate z Myszka Miki i co wieczor ma czytane:) moja coreczka to szybko sie denrwuje i cos mi sie wydaje ze w szkloe bedzie sredniak...zobaczymy...

Hefi corczka super:) a te loki mmm:) zakochac sie idzie w nich:) Mela taka dlugosc wlosow bedzie miec pewnie za jakies 2-3 lata heh

reklama
Witajcie, my od soboty w nocy jesteśmy w domu. Było super! pogoda piękna nie to co tu.... Fotorelacja na fb.

Julia-dziękuję za pamięć.

Pozdrawiamy

Serdeczne gratulacje dla świeżo upieczonej mamusi:-)

Jejku ale tu ciesza:szok:

Ola fasola no widzialam wlasnie zdjecia rewelacja:) mialabym tyle pytan do ciebie;p bo planujemy tez leciec ale okaze sie za miesiac,dwa... tyle mam obaw bo to nas pierwszy raz by byl;p

Mam pytanie co sadzicie o poslaniu dziecka do przedszkola bedac w samemu w domu? to tak sie zastanawiam czy AMelki nie dac do dzieci..teraz we wrzesniu lub od stycznia...

Jejku ale tu ciesza:szok:

Ola fasola no widzialam wlasnie zdjecia rewelacja:) mialabym tyle pytan do ciebie;p bo planujemy tez leciec ale okaze sie za miesiac,dwa... tyle mam obaw bo to nas pierwszy raz by byl;p

Mam pytanie co sadzicie o poslaniu dziecka do przedszkola bedac w samemu w domu? to tak sie zastanawiam czy AMelki nie dac do dzieci..teraz we wrzesniu lub od stycznia...

Ja bym dała. A masz załatwione przedszkole? Czy chcesz ją dać do prywatnego?

Ja Krzyska chcę od września dać do przedszkola prywatnego na 2-3 dni w tygodniu a od grudnia jak już będzie miał wymagane 30 miesięcy pójdzie do przedszkola publicznego a ja od stycznia wrócę do pracy, przynajmniej takie mam plany. Tyle mojej teorii a widząc jakie jest moje dziecko w praktyce może nie by już tak pięknie.

Ja bym dała. A masz załatwione przedszkole? Czy chcesz ją dać do prywatnego?

Kasiu mam przedszkole:) pieniadze bardzo male, tylko bedzie trzeba dowozic z 10km,ale kumpela tez by dala swoja mala,wiec koszty benzyny na pol:) tylko dowiem sie jutro czy wymagane jest te 2,5 roku... 5 godzin dziennie, z P. stwierdzilismy ze napewno nie zaszkodzi jej tylko pomoze:) ja nie potrafie siedziec przy niej i z zapalem cos robic;/ zreszta widze ze jest podobna do mnie;p a tam ma dzieci,zabawy i wogole.

Kasiu mam przedszkole:) pieniadze bardzo male, tylko bedzie trzeba dowozic z 10km,ale kumpela tez by dala swoja mala,wiec koszty benzyny na pol:) tylko dowiem sie jutro czy wymagane jest te 2,5 roku... 5 godzin dziennie, z P. stwierdzilismy ze napewno nie zaszkodzi jej tylko pomoze:) ja nie potrafie siedziec przy niej i z zapalem cos robic;/ zreszta widze ze jest podobna do mnie;p a tam ma dzieci,zabawy i wogole.

Z tego co pamiętam, to dziecko musi się samo załatwiać do nocniczka :-)

Z tego co pamiętam, to dziecko musi się samo załatwiać do nocniczka :-)
To jest drugorzędne kryterium u mnie do przedszkoli chodzą 3 latki z pampersami nawet 4 latka spotkałam z pampersem i nie było problemu z przyjęciem dziecka....za to w publicznych przedszkolach (bez grup żłobkowych) jest wymóg 30 miesięcy bo na młodsze dzieci przedszkola nie dostają dotacji...akurat w przedszkolu do którego od grudnia pójdzie Krzyś kiedyś przyjęli młodsze dziecko i po kontroli musieli zwraca dotację...mogą za to przyjąć młodsze dziecko ale za pełną odpłatnością czyli wyjdzie tyle co za przedszkole prywatne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry