reklama

Czerwiec 2010

reklama
Julia ja też jestem na wychowawczym i mam nadzieje że spokojnie pośle Krzyśka na trochę do przedszkola...tyle że ja mam bezpłatny wychowawczy więc nawet jeśli nie jest to zgodne z prawem to na mnie nikt nie doniesie, a moja szefowa wie o moim pomyśle i nic nie mówiła.
Już dawno nie pracuje więc już nie pamiętam jak top jest z wychowawczym i przedszkolem, ale wychowawczy jest na sprawowanie osobistej opieki nad dzieckiem, a przedszkole to nie osobista opieka więc nie wiem jak to jest ale jak nikt nie będzie wiedział to zapytam się szefowej, albo na forum OPS można się zapytać, często jak pracowałam jeszcze w świadczeniach to tam rozwiewałam swoje wątpliwości.

Witam

Hefi Madzia piekne dziewczynki Maja oczywiscie tez :)

Madzia wymikam ale pieknie mowi!

Adeora witaj po latach ja tez ostatnio tylko z doskokou

Ola jak wrazenia jestes zadowolona?

Co do mowienia .... hmmmm Olaf w wieku Eryka mowil jak Kasia pelnymi zdaniami nawet najtrudniejsze slowa potrafil powtorzyc kolezanki z pracy testowaly czy powie osmiornica albo dzdzownica... a Ercio moj dzidzius.... poczatki albo konce nawt Olo nie zawola tylkoa AAAAAAA moze w koncu zaskoczy jak polaczyc poczatek z koncem , tak sobie mysle ze skoro rok temu zaczal chodzic na wakacjach to w tym roku zacznie pieknie mowic dowiemy sie za 2 tyg :)

Koleżanka zapisała dziecko do przedszkola na te 5h a jest na bezpłatnym wychowawczym ale to chyba trzeba się w OPS-ie dopytać
Do bezpłatnego OPS nic nie ma....do bezpłatnego stosuje się przepisy kodeksu pracy i jedyna instytucja która może się czepia to zakład pracy, muszę przejrzeć kodeks wolną chwilą i zobaczyć jak to jest z tym przedszkolem i wychowawczym, albo wysłać szefową do radcy prawnego.

Witam sie z samego rana:) my zaraz z Melka jedziemy na zakupy:)

Adorea bede wdzieczna jak sie dowiesz cos na ten temat:)

Kasiulka trzmam kciuki :) zeby dziecie nadal bylo dziewczynko i oczywiscie zdrowe:)

reklama
Madzius - udało mi się odtworzyć w pracy... jejku, jestem pod mega wrażeniem!!! moich znajomych córeczka jest starsza od naszych o rok i ona tak pięknie nie mówi!!! Przesłodka jest!!! Mój to jeszcze dzidziuś w porównaniu do niej, więc nie mam się czym chwalić... :sorry:

Kasiulka - trzymam kciuki!!! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry