reklama

Czerwiec 2010

reklama
Moje dziecię nareszcie śpi od 9 do 21.30 spokojnie wytrzymuje bez snu w dzień, ten mały człowiek ma więcej energii niż ja.
A ja właśnie liczę kasę i wychodzi mi że spokojnie mogę sobie pozwoli na sobotni wypad do Warszawy i rajd po Lupkach i zakupki dla siebie. (ostatnio wydałam 120zł a przywiozłam 3 wielkie torby ciuchów)
Kasiu spora już Maja.

Adorea dziekuje ze podpowiedz:) w przyszlym tygodniu jade pogadac do tego przedszkola okazuje sie ze moja dalsza znajoma tam pracuje,napewno mi pomoze:)
Udanych zakupow:)
To naprawde ma duzo energi:) moja wstaje kolo 7 i idzie spac po 18:) a dzis nawet spala 14 godzin jakis rekord normalnie:)

My nadal czekamy za kasa od zusu od marca..;/;/jakas porazka!!!!!!!!! wiec narazie oszczednie zyje:)

HEj

Kasiulka super wieści :-) jaka niunia juz duza :tak:
adorea kurcze już nie spi? nie wyobrazam sobie tego choc starszaki w tym wieku tez juz nie spały ;PPP
Mój wstaje koło 6:30 kolo 11:30-12 zasypia i spi 2h, a wieczorem o 20 tez juz kima :-)

Pogoda sie poprawiła, jeszcze troszke i na dwór zmykamy :-)

reklama
Mój chodzi spać 22-23, wstaje 6-7, w dzień czasami potrafi spać 3h, ostatnio go budzę żeby nie spał tak długo, wczoraj spał w dzień tylko 30min ale to nie zmieniło nic i tak poszedł późno spać :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry