reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hej,

ja tylko na szybko, bo jestem na wsi u rodziców

emalia - wielkie gratulacje!!!!:-) szybko się wam udało:-) spokojnej i zdrowej ciąży

zyrraffka - szok jak są do siebie podobni, cudowności:tak: a pokoik bardzo ładny, wydaje się na bardzo duży, Sylwusia będzie z Łukaszkiem w pokoju?

reklama
Gosiu- wydaje się duży bo jeszcze nie ma mebli, narazie nie zagracam. Teraz sylwia jest z nami w dużym pokoju a później będą razem bo mamy tylko 2 pokoje, może kiedyś uda się zamienić na 3

Emalia prześlij pałeczkę i fluidki mamie kubulki :-)

Emalia z całego serca gratuluje!!!!
Lena super pokoik! Gdzie kupiliście naklejkę? Jak kuchnia?:cool2:
zyrraffka , kasiulka cudowne dzieciaczki!! jakie już duże :-)
gosiagro miłego pobytu na wsi :-)

która kolejna??? obstawiam mamę Kubusia :-)

U nas ok. jutro powoli przenosimy graty :-) więc mam nadzieję że się w ciągu tygodnia przeprowadzimy na dobre.
Olka chodzi jak perszing :-) zabiera zabawki Zuzi, trochę ją potarmosi :-) bardzo dużo rozumie i dużo naśladuje :-)
Zuzia się rozgadała i pokazuje małe różki ale na szczęście idzie nad tym zapanować :-)

Pozdrawiam Was kobitki :-)

Emalia z całego serca gratuluje!!!!
Lena super pokoik! Gdzie kupiliście naklejkę? Jak kuchnia?:cool2:
zyrraffka , kasiulka cudowne dzieciaczki!! jakie już duże :-)
gosiagro miłego pobytu na wsi :-)

która kolejna??? obstawiam mamę Kubusia :-)

U nas ok. jutro powoli przenosimy graty :-) więc mam nadzieję że się w ciągu tygodnia przeprowadzimy na dobre.
Olka chodzi jak perszing :-) zabiera zabawki Zuzi, trochę ją potarmosi :-) bardzo dużo rozumie i dużo naśladuje :-)
Zuzia się rozgadała i pokazuje małe różki ale na szczęście idzie nad tym zapanować :-)

Pozdrawiam Was kobitki :-)
To nie jest naklejka tylko ręczne malowanko:)Kuchnia stoi póki co:p

Piekne pokoiki dziewczyny :)
zafasolkowanym gratuluje ... : D ja poki co nie planuje w najblizszej przyszlosci kolejnej ciazy bo nie dalibysmy rady z dwojka maluchow :( a chcialabym nie powiem... :)
wczoraj wrocilismy z urlopu, bylismy w świeradowie, super bylo ale sie skonczylo. Jedzonko bylo mega dobre i tym sposobem mam 2 kg na plusie, mam nadzieje ze jakos uda mi sie troche zejsc z wagi bo juz mi oponka wychodzi :)
jeszcze musze poogarniac mieszkanie bo wczoraj tylko nastawilam dwa prania powyjazdowe i nic wiecej nie dalam rady zrobic wiec dzisiaj porzadki.
W piatek przed wyjazdem na urlop byla impreza z okazji 30 urodzin mojego meza wybawilam sie super :) i ogolnie taki reset przed wyjazdem dobrze nam zrobil :)
teraz czas wracac do rzeczywistosci.... Jak maz zgra zdjecia ze swojego telefonu to wrzuce jakas fote julki. Julka juz lapie o co chodzi z nocnikiem (dzieki Maji gosiagro :)) na wyjezdzie caly czas jak bylismy w hotelu to latala bez pieluchy i tylko jedna wpadke mielismy. W domku jeszcze musi zalapac ze jak sie bawi to trzeba przerwac zabawe i zrobic co trzeba ale powolimpowoli dojdziemy do perfekcji :). Poza tym u nas wszystko ok :)

Witam się i ja. Dzisiaj ładnie słoneczko świeci, więc pewnie jakiś spacerek zaliczymy.
Rosołek już ugotowany. Wieczorem ciasto ze śliwkami upiekłam:-)

Hefi- gratki sukcesów nocnikowych :tak:
Mimi- fajnie masz z przeprowadzką. Mi się marzą kolejne remonty, chiciaż dwa pokoje zrobić do dnia xx , ale na razie lipa.

Miłej niedzieli.

Trochę nas :)

IMAG0541.jpg IMAG0562.jpg IMAG0600.jpg IMAG0589.jpg IMAG0615.jpg

reklama
julia faktycznie ten czas szybko leci. już 18 tydz. Jutro mam wizytę, na poprzedniej mówił mi że na 90% będzie chłopak :))
mimi powodzenia w przeprowadzce!!
zyraffka Łukasz i Sylwia są tak bardzo podobni że ciężko ich odróżnić na tych zdjęciach :) pokoik super!!
kasiulka a ja widzę małe podobieństwo dziewczynek :)
emalia mi wg chińskiego wychodzi dziewczynka a lekarz jak narazie stwierdził że chłopak :) , przy Natanie chiński się sprawdził.
mama kubulki czas teraz na Ciebie!!
hefi super zdjęcia! Julcia ma śliczne loczki :)

my z mężem wczoraj obchodzilismy 5 rocznicę ślubu! niesamowite jak ten czas szybko mija!

Do góry