Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

jak to zleciało? jakieś zakupy dzidziusiowe już w planach? imię wybrane?
zupa gulaszowa to chyba co tydzień gości w moim menu i desery również, a gdzie kupowałaś tą niebieską galaretkę?
Łukasz poszedł do żłobka, wszyscy w rodzinie Piotrka zdziwieni, mają mnie za wyrodną matkę pewnie, sama się z tym źle czuję ale w domu siedziałby pewnie przed tv a na spacerach nie daję sobie rady z dwójką bo Łukasz chce tylko na rączki i robi mi wielkie awantury, krzyki płacze i rzucanie się na chodnik(
eagle takie galaretki często w netto widzę, kilka razy kupowałam. Zjadłabym zupę gulaszową, ogólnie coś pikantnego ale narazie się boję
oooooooo co ja widze, bedzie Michaś :-)hej
zyrraffka - to tak jak u nas, najpierw Michałek będzie z nami a później pójdzie do Majusi:-)
mi-mi - jak się już urządzisz to pochwal się nowym gniazdkiem
eagle - widziałam na fb zdjęcie przedszkolaczki:-) Majusia ma się dobrze, żywiołowa bardzo a mamusi już powoli sił brakuje;-) ciesze się, że moge byc inspiracja:-) a ta galeretka to z Wodzisława ja mialam chyba turkusowa, tutaj masz wszystkie dostepne, tylko ze czasami ciezko je dostać AGRO-WODZISŁAW - dania, desery i dodatki
Ja tez zycze wszystkim rozpoczynajacym szkolna, zlobkowa i przedszkolną przygode malo lez a duzo radosci ze spotkania ze starymi jak i nowymi kolegami:-)

superniby dlaczego od razu wyrodna, przecież w tamtym roku też chodził, a siedzenie w domu z 2 maluchów to nie wczasy,a tak przynajmniej Tobie będzie nieco lżejŁukasz poszedł do żłobka, wszyscy w rodzinie Piotrka zdziwieni, mają mnie za wyrodną matkę pewnie, sama się z tym źle czuję ale w domu siedziałby pewnie przed tv a na spacerach nie daję sobie rady z dwójką bo Łukasz chce tylko na rączki i robi mi wielkie awantury, krzyki płacze i rzucanie się na chodnik(
u mnie nie ma netto, muszę popatrzeć w jakimś markecieeagle takie galaretki często w netto widzę, kilka razy kupowałam. Zjadłabym zupę gulaszową, ogólnie coś pikantnego ale narazie się boję
Łukasz poszedł do żłobka, wszyscy w rodzinie Piotrka zdziwieni, mają mnie za wyrodną matkę pewnie, sama się z tym źle czuję ale w domu siedziałby pewnie przed tv a na spacerach nie daję sobie rady z dwójką bo Łukasz chce tylko na rączki i robi mi wielkie awantury, krzyki płacze i rzucanie się na chodnik(
czy to oni z dziećmi siedzą ze się odzywają, a zresztą tak jak eagle pisze chodził już do żłobka i po prostu to kontynuuje
skleroza ciążowa

oooooooo co ja widze, bedzie Michaś :-)super

To jest namalowane farbą tablicową i magnetycznaWitajcie po przerwie
iiii nastał nam wrzesień więc mam nadzieję ze i ja będę nieco częściej zaglądać i miec czasu wiecej
dziś młoda odstawiona do przedszkola, co prawda rano trochę pomarudziła bo pospało by się nieco dłużej ale jak już w drodze do przedszkola spotkała koleżanki to była radość ogromna
teraz chłopaki śpią, choć cycowy pewnie zaraz się obudzi
Kasiulka trzymałam mocno kciuki i nadal zaciskam , będzie dobrze, nie zamartwiaj się na zapas, gdyby była aż tak źle to pewnie lekarze powiedzieli by Ci cokolwiek a tak głowa do góry
a jak się teraz czujesz?
Zyraffciu, Lena pokoiki przepiękne, Lena a co to jest to czarne na ścianie? tablica magnetyczna czy do rysowania?
Emalia super że wakacje tak się udały, widziałam foty na fb - rodzinne pełne milości.... i plan zrealizowany, gratuluję okruszka :-) i jak się czujesz będąc znów ciążóweczką?
Nadika to już półmetek prawiejak to zleciało? jakieś zakupy dzidziusiowe już w planach? imię wybrane?
Gosiagro a jak u Was, jak Majusia? tak zaglądam co chwilkę na Twojego bloga i podziwiam za twórczość oraz coraz częściej podkradam pomysłyzupa gulaszowa to chyba co tydzień gości w moim menu i desery również, a gdzie kupowałaś tą niebieską galaretkę?
MI_MI gratki przeprowadzki, wrzuć jakieś foty jak już się ogarniecie nieco
hefi widać dobry i tydzień urlopu, najważniejsze że udany i pogoda dopisała, piękne foty
na razie tyle....
miłego początku Nowego Roku dla wszystkich szkolniaków, przedszkolaków i żłobkowiczów![]()