reklama
Witajcie po przerwie
iiii nastał nam wrzesień więc mam nadzieję ze i ja będę nieco częściej zaglądać i miec czasu wiecej
dziś młoda odstawiona do przedszkola, co prawda rano trochę pomarudziła bo pospało by się nieco dłużej ale jak już w drodze do przedszkola spotkała koleżanki to była radość ogromna
teraz chłopaki śpią, choć cycowy pewnie zaraz się obudzi
Kasiulka trzymałam mocno kciuki i nadal zaciskam , będzie dobrze, nie zamartwiaj się na zapas, gdyby była aż tak źle to pewnie lekarze powiedzieli by Ci cokolwiek a tak głowa do góry
a jak się teraz czujesz?
Zyraffciu, Lena pokoiki przepiękne, Lena a co to jest to czarne na ścianie? tablica magnetyczna czy do rysowania?
Emalia super że wakacje tak się udały, widziałam foty na fb - rodzinne pełne milości.... i plan zrealizowany, gratuluję okruszka :-) i jak się czujesz będąc znów ciążóweczką?
Nadika to już półmetek prawie
jak to zleciało? jakieś zakupy dzidziusiowe już w planach? imię wybrane?
Gosiagro a jak u Was, jak Majusia? tak zaglądam co chwilkę na Twojego bloga i podziwiam za twórczość oraz coraz częściej podkradam pomysły
zupa gulaszowa to chyba co tydzień gości w moim menu i desery również, a gdzie kupowałaś tą niebieską galaretkę?
MI_MI gratki przeprowadzki, wrzuć jakieś foty jak już się ogarniecie nieco
hefi widać dobry i tydzień urlopu, najważniejsze że udany i pogoda dopisała, piękne foty
na razie tyle....
miłego początku Nowego Roku dla wszystkich szkolniaków, przedszkolaków i żłobkowiczów
iiii nastał nam wrzesień więc mam nadzieję ze i ja będę nieco częściej zaglądać i miec czasu wiecej
dziś młoda odstawiona do przedszkola, co prawda rano trochę pomarudziła bo pospało by się nieco dłużej ale jak już w drodze do przedszkola spotkała koleżanki to była radość ogromna
Kasiulka trzymałam mocno kciuki i nadal zaciskam , będzie dobrze, nie zamartwiaj się na zapas, gdyby była aż tak źle to pewnie lekarze powiedzieli by Ci cokolwiek a tak głowa do góry
a jak się teraz czujesz?
Zyraffciu, Lena pokoiki przepiękne, Lena a co to jest to czarne na ścianie? tablica magnetyczna czy do rysowania?
Emalia super że wakacje tak się udały, widziałam foty na fb - rodzinne pełne milości.... i plan zrealizowany, gratuluję okruszka :-) i jak się czujesz będąc znów ciążóweczką?
Nadika to już półmetek prawie

Gosiagro a jak u Was, jak Majusia? tak zaglądam co chwilkę na Twojego bloga i podziwiam za twórczość oraz coraz częściej podkradam pomysły

hefi widać dobry i tydzień urlopu, najważniejsze że udany i pogoda dopisała, piękne foty
na razie tyle....
miłego początku Nowego Roku dla wszystkich szkolniaków, przedszkolaków i żłobkowiczów
hej
zyrraffka - to tak jak u nas, najpierw Michałek będzie z nami a później pójdzie do Majusi:-)
mi-mi - jak się już urządzisz to pochwal się nowym gniazdkiem
hefi - piękne fotki, no i gratuluje Julci sukcesów nocnikowych i nas tez już wpadek nie ma:-) musimy się znowu spiknąć;-)
nadika - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, my tez 5 świętowaliśmy tyle ze w lipcu:-)
eagle - widziałam na fb zdjęcie przedszkolaczki:-) Majusia ma się dobrze, żywiołowa bardzo a mamusi już powoli sił brakuje;-) ciesze się, że moge byc inspiracja:-) a ta galeretka to z Wodzisława ja mialam chyba turkusowa, tutaj masz wszystkie dostepne, tylko ze czasami ciezko je dostać AGRO-WODZISŁAW - dania, desery i dodatki
perfecta - i jak Jasio w zlobku dał rade??
Ja tez zycze wszystkim rozpoczynajacym szkolna, zlobkowa i przedszkolną przygode malo lez a duzo radosci ze spotkania ze starymi jak i nowymi kolegami:-)
zyrraffka - to tak jak u nas, najpierw Michałek będzie z nami a później pójdzie do Majusi:-)

hefi - piękne fotki, no i gratuluje Julci sukcesów nocnikowych i nas tez już wpadek nie ma:-) musimy się znowu spiknąć;-)
nadika - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, my tez 5 świętowaliśmy tyle ze w lipcu:-)
eagle - widziałam na fb zdjęcie przedszkolaczki:-) Majusia ma się dobrze, żywiołowa bardzo a mamusi już powoli sił brakuje;-) ciesze się, że moge byc inspiracja:-) a ta galeretka to z Wodzisława ja mialam chyba turkusowa, tutaj masz wszystkie dostepne, tylko ze czasami ciezko je dostać AGRO-WODZISŁAW - dania, desery i dodatki
perfecta - i jak Jasio w zlobku dał rade??
Ja tez zycze wszystkim rozpoczynajacym szkolna, zlobkowa i przedszkolną przygode malo lez a duzo radosci ze spotkania ze starymi jak i nowymi kolegami:-)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Łukasz poszedł do żłobka, wszyscy w rodzinie Piotrka zdziwieni, mają mnie za wyrodną matkę pewnie, sama się z tym źle czuję ale w domu siedziałby pewnie przed tv a na spacerach nie daję sobie rady z dwójką bo Łukasz chce tylko na rączki i robi mi wielkie awantury, krzyki płacze i rzucanie się na chodnik
(
zyrraffka
Szczęśliwa mama
eagle takie galaretki często w netto widzę, kilka razy kupowałam. Zjadłabym zupę gulaszową, ogólnie coś pikantnego ale narazie się boję
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Łukasz poszedł do żłobka, wszyscy w rodzinie Piotrka zdziwieni, mają mnie za wyrodną matkę pewnie, sama się z tym źle czuję ale w domu siedziałby pewnie przed tv a na spacerach nie daję sobie rady z dwójką bo Łukasz chce tylko na rączki i robi mi wielkie awantury, krzyki płacze i rzucanie się na chodnik(
hehe to niech ta rodzina jak jest taka mądra Ci pomoże, bo ja akurat wiem co to znaczy być z taką dwójką w domu, sama szukam jakiś zajęć dla Hani
eagle takie galaretki często w netto widzę, kilka razy kupowałam. Zjadłabym zupę gulaszową, ogólnie coś pikantnego ale narazie się boję
Ja jem wszystko i odpukać nic Mai nie szkodzi
oooooooo co ja widze, bedzie Michaś :-)hej

Gosiu nie ma sie co dziwić wkońcu już na końcówce jesteś, dobrze że upały się skończyły to pewnie nieco lepiej
niby dlaczego od razu wyrodna, przecież w tamtym roku też chodził, a siedzenie w domu z 2 maluchów to nie wczasy,a tak przynajmniej Tobie będzie nieco lżejŁukasz poszedł do żłobka, wszyscy w rodzinie Piotrka zdziwieni, mają mnie za wyrodną matkę pewnie, sama się z tym źle czuję ale w domu siedziałby pewnie przed tv a na spacerach nie daję sobie rady z dwójką bo Łukasz chce tylko na rączki i robi mi wielkie awantury, krzyki płacze i rzucanie się na chodnik(
powiem Ci ze ja przez ostatnie tygodnie też czekałam na wrzesień jak na zbawienie, z jednej strony mam ogromne wyrzuty sumienia że Asia ponad pół dnia spedza w przedszkolu a z drugiej wiem że jej potrzebne towarzystwo rowieśników, urozmaicenie zabaw i codzienny spacer a to ma w przedszkolu zagwarantowane.... ech matczyne rozterki
a i dobrze Kasiulka pisze... jak tacy mądrzy to niech zaproponują codzienna pomoc choćby w zabieraniu Łukaszka na spacery, ilu będzie chętnych???
u mnie nie ma netto, muszę popatrzeć w jakimś markecieeagle takie galaretki często w netto widzę, kilka razy kupowałam. Zjadłabym zupę gulaszową, ogólnie coś pikantnego ale narazie się boję
Łukasz poszedł do żłobka, wszyscy w rodzinie Piotrka zdziwieni, mają mnie za wyrodną matkę pewnie, sama się z tym źle czuję ale w domu siedziałby pewnie przed tv a na spacerach nie daję sobie rady z dwójką bo Łukasz chce tylko na rączki i robi mi wielkie awantury, krzyki płacze i rzucanie się na chodnik(
proszę Cie, rodzinką to ty się akurat nie przejmuj

kurde, miałam cię o coś zapytać ostatnio nie zrobiłam tego od razu a teraz to już nie pamiętam

oooooooo co ja widze, bedzie Michaś :-)super

ja ta galaretkę kupiłam w Auchan, ale myślę ze w każdym dużym markecie będzie jak nie ten to inny kolor
Witajcie dziewczyny
Emaila gratuluje
zycze spokojnej ciazy
Widze ze forum po malu wraca na swoje tory
ja postaram sie rowniez czesciej pisac,nygusa zlapalam i dlatego nie pisze,a czytam codziennie
U nas z nowosci ze Mela poszla do przedszkola dzis pierwszy dzien
spedzila 2 godz. niebylo zle,myslalam ze bedzie gorzej choc mam mieszane uczucia....tak cieszylam sie ze idzie ze troszke bede miec czasu dla siebie o wogole,nikogo o pomoc nie bede musiala prosic.Ehhhh m matki i te troski
I w dodatku zab sie odezwal a dentystka na urlopie,mam nadzieje ze dam rade poczekac...
Emaila gratuluje
Widze ze forum po malu wraca na swoje tory
U nas z nowosci ze Mela poszla do przedszkola dzis pierwszy dzien
I w dodatku zab sie odezwal a dentystka na urlopie,mam nadzieje ze dam rade poczekac...
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
To jest namalowane farbą tablicową i magnetycznaWitajcie po przerwie
a jak się teraz czujesz?
Nadika to już półmetek prawiejak to zleciało? jakieś zakupy dzidziusiowe już w planach? imię wybrane?
Gosiagro a jak u Was, jak Majusia? tak zaglądam co chwilkę na Twojego bloga i podziwiam za twórczość oraz coraz częściej podkradam pomysłyzupa gulaszowa to chyba co tydzień gości w moim menu i desery również, a gdzie kupowałaś tą niebieską galaretkę?
na razie tyle....
miłego początku Nowego Roku dla wszystkich szkolniaków, przedszkolaków i żłobkowiczów![]()