reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

DLA Wszystkich Uczniaków:)
02f1c97e00027b2c4e5f7bd8

reklama
Witajcie po przerwie
iiii nastał nam wrzesień więc mam nadzieję ze i ja będę nieco częściej zaglądać i miec czasu wiecej

dziś młoda odstawiona do przedszkola, co prawda rano trochę pomarudziła bo pospało by się nieco dłużej ale jak już w drodze do przedszkola spotkała koleżanki to była radość ogromna
teraz chłopaki śpią, choć cycowy pewnie zaraz się obudzi :)

Kasiulka trzymałam mocno kciuki i nadal zaciskam , będzie dobrze, nie zamartwiaj się na zapas, gdyby była aż tak źle to pewnie lekarze powiedzieli by Ci cokolwiek a tak głowa do góry
a jak się teraz czujesz?

Zyraffciu, Lena pokoiki przepiękne, Lena a co to jest to czarne na ścianie? tablica magnetyczna czy do rysowania?

Emalia super że wakacje tak się udały, widziałam foty na fb - rodzinne pełne milości.... i plan zrealizowany, gratuluję okruszka :-) i jak się czujesz będąc znów ciążóweczką?

Nadika to już półmetek prawie :szok::szok: jak to zleciało? jakieś zakupy dzidziusiowe już w planach? imię wybrane?

Gosiagro a jak u Was, jak Majusia? tak zaglądam co chwilkę na Twojego bloga i podziwiam za twórczość oraz coraz częściej podkradam pomysły:zawstydzona/y: zupa gulaszowa to chyba co tydzień gości w moim menu i desery również, a gdzie kupowałaś tą niebieską galaretkę?

MI_MI gratki przeprowadzki, wrzuć jakieś foty jak już się ogarniecie nieco

hefi widać dobry i tydzień urlopu, najważniejsze że udany i pogoda dopisała, piękne foty

na razie tyle....

miłego początku Nowego Roku dla wszystkich szkolniaków, przedszkolaków i żłobkowiczów :)

hej

zyrraffka
- to tak jak u nas, najpierw Michałek będzie z nami a później pójdzie do Majusi:-)

mi-mi - jak się już urządzisz to pochwal się nowym gniazdkiem:tak:

hefi - piękne fotki, no i gratuluje Julci sukcesów nocnikowych i nas tez już wpadek nie ma:-) musimy się znowu spiknąć;-)

nadika
- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, my tez 5 świętowaliśmy tyle ze w lipcu:-)

eagle - widziałam na fb zdjęcie przedszkolaczki:-) Majusia ma się dobrze, żywiołowa bardzo a mamusi już powoli sił brakuje;-) ciesze się, że moge byc inspiracja:-) a ta galeretka to z Wodzisława ja mialam chyba turkusowa, tutaj masz wszystkie dostepne, tylko ze czasami ciezko je dostać AGRO-WODZISŁAW - dania, desery i dodatki

perfecta
- i jak Jasio w zlobku dał rade??

Ja tez zycze wszystkim rozpoczynajacym szkolna, zlobkowa i przedszkolną przygode malo lez a duzo radosci ze spotkania ze starymi jak i nowymi kolegami:-)

Łukasz poszedł do żłobka, wszyscy w rodzinie Piotrka zdziwieni, mają mnie za wyrodną matkę pewnie, sama się z tym źle czuję ale w domu siedziałby pewnie przed tv a na spacerach nie daję sobie rady z dwójką bo Łukasz chce tylko na rączki i robi mi wielkie awantury, krzyki płacze i rzucanie się na chodnik :((

Łukasz poszedł do żłobka, wszyscy w rodzinie Piotrka zdziwieni, mają mnie za wyrodną matkę pewnie, sama się z tym źle czuję ale w domu siedziałby pewnie przed tv a na spacerach nie daję sobie rady z dwójką bo Łukasz chce tylko na rączki i robi mi wielkie awantury, krzyki płacze i rzucanie się na chodnik :((

hehe to niech ta rodzina jak jest taka mądra Ci pomoże, bo ja akurat wiem co to znaczy być z taką dwójką w domu, sama szukam jakiś zajęć dla Hani

eagle takie galaretki często w netto widzę, kilka razy kupowałam. Zjadłabym zupę gulaszową, ogólnie coś pikantnego ale narazie się boję

Ja jem wszystko i odpukać nic Mai nie szkodzi

hej

zyrraffka
- to tak jak u nas, najpierw Michałek będzie z nami a później pójdzie do Majusi:-)

mi-mi - jak się już urządzisz to pochwal się nowym gniazdkiem:tak:

eagle - widziałam na fb zdjęcie przedszkolaczki:-) Majusia ma się dobrze, żywiołowa bardzo a mamusi już powoli sił brakuje;-) ciesze się, że moge byc inspiracja:-) a ta galeretka to z Wodzisława ja mialam chyba turkusowa, tutaj masz wszystkie dostepne, tylko ze czasami ciezko je dostać AGRO-WODZISŁAW - dania, desery i dodatki

Ja tez zycze wszystkim rozpoczynajacym szkolna, zlobkowa i przedszkolną przygode malo lez a duzo radosci ze spotkania ze starymi jak i nowymi kolegami:-)
oooooooo co ja widze, bedzie Michaś :-):-D:-D:tak::tak: super
Gosiu nie ma sie co dziwić wkońcu już na końcówce jesteś, dobrze że upały się skończyły to pewnie nieco lepiej

niby dlaczego od razu wyrodna, przecież w tamtym roku też chodził, a siedzenie w domu z 2 maluchów to nie wczasy,a tak przynajmniej Tobie będzie nieco lżej
powiem Ci ze ja przez ostatnie tygodnie też czekałam na wrzesień jak na zbawienie, z jednej strony mam ogromne wyrzuty sumienia że Asia ponad pół dnia spedza w przedszkolu a z drugiej wiem że jej potrzebne towarzystwo rowieśników, urozmaicenie zabaw i codzienny spacer a to ma w przedszkolu zagwarantowane.... ech matczyne rozterki

a i dobrze Kasiulka pisze... jak tacy mądrzy to niech zaproponują codzienna pomoc choćby w zabieraniu Łukaszka na spacery, ilu będzie chętnych???
eagle takie galaretki często w netto widzę, kilka razy kupowałam. Zjadłabym zupę gulaszową, ogólnie coś pikantnego ale narazie się boję
u mnie nie ma netto, muszę popatrzeć w jakimś markecie

proszę Cie, rodzinką to ty się akurat nie przejmuj:no: czy to oni z dziećmi siedzą ze się odzywają, a zresztą tak jak eagle pisze chodził już do żłobka i po prostu to kontynuuje

kurde, miałam cię o coś zapytać ostatnio nie zrobiłam tego od razu a teraz to już nie pamiętam:sorry::sorry: skleroza ciążowa:-p:-D

oooooooo co ja widze, bedzie Michaś :-):-D:-D:tak::tak: super

:tak::tak::tak::tak::-D

ja ta galaretkę kupiłam w Auchan, ale myślę ze w każdym dużym markecie będzie jak nie ten to inny kolor

Witajcie dziewczyny:)

Emaila gratuluje:) zycze spokojnej ciazy:)

Widze ze forum po malu wraca na swoje tory:) ja postaram sie rowniez czesciej pisac,nygusa zlapalam i dlatego nie pisze,a czytam codziennie:)

U nas z nowosci ze Mela poszla do przedszkola dzis pierwszy dzien:) spedzila 2 godz. niebylo zle,myslalam ze bedzie gorzej choc mam mieszane uczucia....tak cieszylam sie ze idzie ze troszke bede miec czasu dla siebie o wogole,nikogo o pomoc nie bede musiala prosic.Ehhhh m matki i te troski
I w dodatku zab sie odezwal a dentystka na urlopie,mam nadzieje ze dam rade poczekac...

reklama
Witajcie po przerwie
iiii nastał nam wrzesień więc mam nadzieję ze i ja będę nieco częściej zaglądać i miec czasu wiecej

dziś młoda odstawiona do przedszkola, co prawda rano trochę pomarudziła bo pospało by się nieco dłużej ale jak już w drodze do przedszkola spotkała koleżanki to była radość ogromna
teraz chłopaki śpią, choć cycowy pewnie zaraz się obudzi :)

Kasiulka trzymałam mocno kciuki i nadal zaciskam , będzie dobrze, nie zamartwiaj się na zapas, gdyby była aż tak źle to pewnie lekarze powiedzieli by Ci cokolwiek a tak głowa do góry
a jak się teraz czujesz?

Zyraffciu, Lena pokoiki przepiękne, Lena a co to jest to czarne na ścianie? tablica magnetyczna czy do rysowania?

Emalia super że wakacje tak się udały, widziałam foty na fb - rodzinne pełne milości.... i plan zrealizowany, gratuluję okruszka :-) i jak się czujesz będąc znów ciążóweczką?

Nadika to już półmetek prawie :szok::szok: jak to zleciało? jakieś zakupy dzidziusiowe już w planach? imię wybrane?

Gosiagro a jak u Was, jak Majusia? tak zaglądam co chwilkę na Twojego bloga i podziwiam za twórczość oraz coraz częściej podkradam pomysły:zawstydzona/y: zupa gulaszowa to chyba co tydzień gości w moim menu i desery również, a gdzie kupowałaś tą niebieską galaretkę?

MI_MI gratki przeprowadzki, wrzuć jakieś foty jak już się ogarniecie nieco

hefi widać dobry i tydzień urlopu, najważniejsze że udany i pogoda dopisała, piękne foty

na razie tyle....

miłego początku Nowego Roku dla wszystkich szkolniaków, przedszkolaków i żłobkowiczów :)
To jest namalowane farbą tablicową i magnetyczna:)

Do góry