reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witamy się pierwsi??:szok::-D

Kawka laptopik i podwóreczko,bo przecież chłopcy mają "tyle roboty":-D
Mój suwaczek mnie przeraża:szok::-D

ja też się witam i smacznej kawusi życzę

Asiula w przedszkolu, Michaś łapie drzemkę, Tomuś zajęty klockami to i ja mam przerwę na koffee :-)

Milusia ooo zobaczysz jak szybko minie te kilka dni, a jak po panieńskim,wrzuć jakieś foty

Lena gratki rocznicowe, mężulo w domu czy w rozjazdach?

Julia to powodzenia dla Melci,

ja mojego Tomka też chciałam zapisać do jakiegoś klubiku tak żeby pochodził 2-3 razy w tygodniu na 2-3 godz ale doooppaa, wszystkie w okolicy dzialają na zasadzie żlobków i raczej nie ma opcji żeby się dostał na tak małą ilość godzin, wiadomo niby prywatne ale wolą dzieci przebywające większa ilość godz i do tego te opłaty :szok::szok: min 500- 700 zł wpisowego oszaleli

Zyrafciu jak Łukaszek po wczorajszym żłobku?

Witam :-) i Ja :-)

po długiej nieobecności, ale przyznam się ze was podczytywałam tylko jakoś brakowało czasu na odpisywanie. U nas wszystko dobrze Szymek poszedł do 2 klasy, Kacperek rośnie jak na drożdżach pięknie mówi i muszę się pochwalić że jest już w 100 % odpampersowany :tak:. Ja dalej pracuje w CCC. Od stycznia chcemy dać Kacperka do przedszkola tylko zobaczymy się uda.
Dzisiaj zauważyłam że Kacperek ma na dole białe dziąsła na 6 czy to możliwe ze już by mu podchodziły? bo nie pamiętam jak to było u Szymka.

Wszystkie pokoiki dzieciaczków są rewelacyjne mi się marzy żeby u mnie każdy miał swój pokój ale z tym muszę jeszcze trochę poczekać

Gosiu gratuluje brzusia:-):-), ale ja ci zazdraszczam też bym chciała:-)

Hefi Julcia jest słodziutka i jakie ma piękne włoski

Emalia Tobie też zazdraszczam fasolki oby dzidzia rosła zdrowa a ty żebyś czuła się dobrze :-)

Milusia jeszcze tydzień i Wasz Wielki Dzień :tak: ciesze się Twoim szczęściem :tak:

Witam i ja z Łóżka. Dopiero początek a już nie jest fajnie. Ehhh... Pewnie jakaś wiedźma mnie zauroczyła :-(

Eagle- cieszę się ,żę jesteś :* Matko, Michaś ma już pół roku. Ale zleciało. Jak sobie radzisz z tróją? I jak oni na wzajem na siebie reagują? Bawią się ze sobą?
Gosia- jak ty się czujesz kochana? To juz ostatnie tygodnie. Szykujesz już coś?
Zyraffka- jak tam Łukaszek w żłobku? JAk się mieszka na swoim? Pokoik Łukaszka cudny :) Dzieci się zaaklimatyzowały? Jak tam Sylwusia się miewa?
Julia- jak tam Melka dzisiaj?
Milusia- ja piernicze!!!! To już zaraz. Szok!!! Masz nerwa?
Madzia- Łaaaaaaaaaaaaaa, nareszcie jeseś. :) Fajnie że u Was dobrze. W którym ccc pracujesz? A ty byś chciała jeszcze jedno dzidzi?

Witam sie:)

Emaila napewno bedzie dobrze! czekamy na wiesci kochana!
Amelka dzis ok,w sumie prawdy nie powiedza czy dlugo plakala...ale na odchodne dala buziaka i powiedzialam ze pozniej po nia przyjade:)

Zyrraffciu a ty sie nie przejmuj opiniami rodzinki! tak jak dziewczyny pisza jak sa tacy madrzy to niech ci pomoga;p to juz widze opinie na swoj temat siedze w domu i dziecko do przedszkola posylam...tylko ze jestem z dzieckiem 24 na dobe i czasami sie dusze...;/

Kasiu co tam u ciebie?kiedy wyniki? trzymam mocno kciuki:*

Milusia masakra jak ten czas zlecial:) ja rowniez czekam na zdjecia z panienskiego:) a jestem ciekawa tej twojej sukienki slubnej:)

Moja coreczka byla tak wykonczona po przedszkolu ze poszla spac prawie na 3 godziny hehe,wlasnie zasypia..:)
a ja biore sie za prasowanie..i musialabym wystawic pare ciuszkow po Meli na allegro

reklama
hej dziewczyny tak dawno mnie tu nie było że pewnie już większość nie kojarzy mojej osoby.
Odkąd poszłam do pracy to nie mam na nic czasu :-) ale to dobrze :-) Odpoczywam też przez 8 godzin od Kamila, jakkolwiek to brzmi już nie wytrzymywałam z nim całymi dniami w domu :-(

Widzę że "przyleciały bociany" do paru dziewczyn, ogromnie gratuluje i trzymam kciuki :-) mój coś dolecieć nie może ale też jeszcze go nie zapraszam :-)

Śliczne pokoje, my też w końcu chcemy urządzić porządnie pokój dla Kamila, a nie na partyzanta jak miał do tej pory :-)

Moje dziecko już (albo dopiero) praktycznie odpieluchowane :-) coraz rzadziej zdarza mu się nie zawołać i raczej tylko gdy jest pochłonięty czym innym, więc pułki co pielucha tylko na drzemkę i na noc :-) oby też niedługo :-)

Do góry