Kasiek1983
Fanka BB :)
Oksana - ja polecam takiego słonika. ja nie mam, ale ma moja kumpela i Damian uwielbia się w to bawić.
SUPER ZESTAW GRA ELEFUN SLONIK MOTYLKI (3289361387) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja chcę młodemu kupić rowerek biegowy, jaki polecacie? myślałam a takim drewnianym, ale nie mam pojęcia które są dobre
SUPER ZESTAW GRA ELEFUN SLONIK MOTYLKI (3289361387) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja chcę młodemu kupić rowerek biegowy, jaki polecacie? myślałam a takim drewnianym, ale nie mam pojęcia które są dobre
sorrki ;-)
kiedy to zlecialo niewiem.... a cos mu kupie dopiero po 15tym ;-) jeszcze pomysle co 

bylismy na weselu 400km od domu i na miejscu zepsuł się nam samochód....!!!!!!!!!(za dużo chwalony że taki dobry....),padła cała skrzynia biegów...daj Boże żeby cała wypłata starczyła na naprawę...mamy cudowną tam rodzinę i sie wszystkim zajęli już w niedzielę,pożyczyli swoje auto żebyśmy mieli jak wrócić...masakra...
a na niedzielę robimy urodziny chłopcom(troszkę skromniejsze niż były w planach ze względu na nasze olbrzymie teraz wydatki,ale będą