reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Ja też się witam z rańca....Nie spię już od dłuższego czasu a i wnocy budziłam się i nie mogłam zasnąc...Męczy mnie ta sprawa z domem tym bardziej że jak sprawdzaliśmy nie ma nic fajnego w ofercie...Ach szkoda gadać.....:no:
Wszystkim mamom które maja dziś wizyty życzę samych dobrych wieści...żeby dzieci fikały, serduszka mocno biły i żeby lały się strumieniami łzy szczęśćia z oczu mam...:-D
Wszystkim które dziś maja wolne (tak jak ja) życzę miłego dnia, błogiego lenistwa i spokojnego odpoczynku:cool2:
Pracującym mamom życzę aby w pracy się nie przemęczały i nie stresowały i oby te godziny w pracy minęły baaaardzo szybko!!!!:biggrin2:

Same miłe rzeczy napisałaś, zatem Tobie również miłego leniuchowania :tak:

reklama

dobrze mieć takie znajomości:-D:-D:-D
ja pracuję w Castoramie i mój mąż też, i pomimo tego,że różnie się słyszy o takich firmach, ja na swoją nie narzekam, są wypłacalni i wypłacają w terminie, a do tego jeszcze niezłe premie dają :-):-D

No wlasnie mi placi ZUS bo moj zaklad pracy zatrudnia mniej niz 20 osob na umowe o prace (pozostale sa na umowe o dzielo). Dostalam czesc kasy od zakladu pracy za kilka pierwszych dni bo za piersze 33 dni zwolnienia w roku placi pracodawca a teraz czekam na reszte i echo :crazy:

to radziłabym Ci zadzwonić, albo pojechać do ZUS-u i spytać, bo kiedyś czytałam,ze Oni wypłacają w jakimś konkretnym terminie
a apropo pensji, kiedyś poruszałyśmy ten temat, ile kasy dostajemy i powiem Wam,ze mi się opłaca siedzieć na zwolnieniu:-):-)

Witam i ja, nadal w lozku walczaca z przeziebieniem

Czarna wiedzmo trzymam kciuki, 12 tydzien to dzidzius bedzie pokazny, okolo 6cm :-D Mi polozna dala kiedys rade zeby zjesc czekoladke przed usg jak sie chce zeby dzidzius byl w ruchu, chociaz wowczas trudniej dokonac niezbednych pomiarow ;-)
O ktorej idziesz?

Zycze wszystkim milego dnia pewnie dzis do was troche pozagladam :-)

Ostatnia edycja:
Krakowianka mam niestety ten sam problem, ale na szczęście jestem w posiadaniu dzianinowej kiecki i ją zakładam, poza tym zawsze wolę jednak nie paradować z gołym tyłkiem po gabinecie ;-) a na problem niedopinających się spodni i przykrótkich koszulek ja zakupiłam 4 sztuki czegoś takiego NOWOŚĆ - PAS CIĄŻOWY MAXI-KOMFORT rozm.38-42 (843637408) - Aukcje internetowe Allegro
Koriander - trzymaj się bidulko! może syrop z cebuli? ponoć działa choć według mnie jest obrzydliwy w smaku. Polecamza to napar z kwiatu bzu - super na przeziębienia i gardłowe sprawy. No i tradycyjnie czosnek. Ponoć jeszcze oscilococcinum można brać, ale trzeba wierzyć w siłę homeopatii ;-)
A z tymi słodkościami to jak już pisałam - bez pucharka lodów przed wizyta chyba się nie obędzie ;-)

reklama
a na problem niedopinających się spodni i przykrótkich koszulek ja zakupiłam 4 sztuki czegoś takiego NOWOŚĆ - PAS CIĄŻOWY MAXI-KOMFORT rozm.38-42 (843637408) - Aukcje internetowe Allegro
Koriander - trzymaj się bidulko! może syrop z cebuli? ponoć działa choć według mnie jest obrzydliwy w smaku. Polecamza to napar z kwiatu bzu - super na przeziębienia i gardłowe sprawy. No i tradycyjnie czosnek. Ponoć jeszcze oscilococcinum można brać, ale trzeba wierzyć w siłę homeopatii ;-)
A z tymi słodkościami to jak już pisałam - bez pucharka lodów przed wizyta chyba się nie obędzie ;-)
Dzieki sliczne :-) Syrop juz pije litrami, oscilococcinum na razie nie bralam bo mam kropelki z jezowki (echinacea), na dzisiaj mam inhalacje w planie :-D
A te pasy ciazowe sa super juz jeden mam bo mi ciagle bylo zimno w plecy bo jakies te bluzki za krotkie sie wszystkie zrobily :szok:
Bardzo fajna sprawa! :-D

Do góry