krakowianka79
nowalijka
Ja po wizycie dzisiejszej mam nadzieję szczęśliwej zamówię tunike i ze dwie bluzeczki te które podałyście na adresach allegro pare dni temu.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też jestem tego bliska :-):-)
a teraz już wiemy jaki masz nick na allegro;-)
wzielam kemowy ten po białym bedzie obojetny i na dziewczynke i na chlopca;-):-)
body z napisem KOCHAM MAMĘ, KOCCHAM TATĘ
BODY 56 CM Z NAPISAMI KOCHAM TATĘ, KOCHAM MAMĘ (838291324) - Aukcje internetowe Allegro
śliczne ale narazie wystarczy hihi nie chce przesadzac na razieZobatrz tylko na te body z napisem mama i tata, akurat na lato.
mamy konto wspólnie z mężem
no nie wytrzymalam hormony zrobiły swoje
No i dobrze. Ja pewnie po 21.12 też coś zamówię jak będę w 13 tc jak Ty.;-)
Napiszcie mi czy u Was na USG dzieciątko zawsze się ruszało? Ja miałam ostatnie robione w 10 tygodniu i serduszko biło ale robalek ani drgnął. Teraz tak bardzo chciałabym żeby fikał :-)
Ach no i wizyte mam na 13 jakby co.
. Chociaż moja córka juz coś kupiła po cichu. W sumie powiem wam, że słyszałam opinie, że taka róznica 13 lat to za duzo a teraz myslę, że wcale nie bo moja Monika napewno bedzie mi pomagała przynajmniej tak teraz mówi. Oczywiscie nie będę naginała jej dobroci ale jeżeli wyrazi chęć to dlaczego nie.
sen to zdrowieMiałam wstać o 9 a wstałam prawie o 11:-)