tuchna
Zaciekawiona BB
Ja pospałam do 17:00![]()
jak to dobrze,że nie jestem sama hihiA nawiązując do dzisiejszych rozmów , to ja jestem paląca nałogowo ;/ A kartę ciąży dostałam zaraz przy pierwszej wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja pospałam do 17:00![]()
jak to dobrze,że nie jestem sama hihi

jak to dobrze,że nie jestem sama hihi
A nawiązując do dzisiejszych rozmów , to ja jestem paląca nałogowo ;/ A kartę ciąży dostałam zaraz przy pierwszej wizycie![]()
miałam badanie ginekologiczne, pobraną cytologię oraz usg. Na usg widziałam bijące serduszko
:-). Panio doktor założyla mi kartę ciąży i dała skierowanie na badania krwi i moczu (trochę tego jest) mam je zrobic przed następną wizytą. Kolejny raz sie spotkamy 19.11 dopiero, bo ona mówi ze nie ma potrzeby tak częstych badań we wczesnej ciąży jeśli nic się nie dzieje, a tym bardziej że nie jest to pierwsza moja ciąża. Termin wyznaczyła tak, żeby można było zaraz zrobic kolejne usg (między 12 a 14 tyg. jeśli się nie mylę). No i oczywiście jeśli cokolwiek by mnie niepokoiło to ona jest pod telefonem, lub na oddział.

Tuchna a jak sobie radzisz z niepaleniem w ciąży? Bo ja tak średnio.
Wiem, że nie powinnam ale nie mogę się czasami powstrzymać