Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja w sumie też jestem 31 maj, ale częsciej jednak wychodziło mi 1 czerwiec
czy wiecie może dziewczyny jak założyc podforum tak żebyśmy były na głownym a nie na wątku??
Pozdrawiam i wracam do pracy...
dziewczyny to widzę, że juz niezła gromadka się z nas robi
a jak Wasze samopoczucie?? mnie męczą mdłości, na szczęscie jeszcze bez odwiedzin w toalecie no i okropna sennosc, ledwie wytrzymuje w pracy, a tu jeszcze 4 godziny
Podforum zostanie na pewno założone. Na razie założcie wątek a z czasem zostanie on przeniesiony do nowopowstałego poddziału.Pozdrawiam
Dziewczyny, ja mam generalnie kaca. Tzn tak się czuję. Jakbym miała mega kaca (tego z morderców) tylko bez bólu głowy. Chce mi się wymiotować i mam ochote na: frytki, zupy (ogórkową, barszcz i grzybową), chodzi za mną pizza z salami.
Dla dziecka rzuciłam palenie, czego też mi czasami brakuje. I czasami mam ochotę na zimnego gingersa co jest niewykonalne.