reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Jestem po wizycie :-) Spędziliśmy u mojego gina 45 min:-), najpierw badania, a później wszyscy się zagadaliśmy :-D
Moja pchełka ma 3 cm, machała do mnie pięknie rączkami i nóżkami, wygląda ślicznie :-) Mam nagranie, ale tylko na kasecie video i w sumie nie wiem, kiedy obejrzymy, bo nasz magnetowid od dawna nie działa....
Tamto krótkie plamienie było spowodowane prawdopodobnie krwiaczkiem- jest taki jeden, na szczęście nieduży i podobno się wchłania, więc nie ma się czym przejmować :-) Co do pracy to powiedział, że oczywiście może mi dać zwolnienie i może dobrze byłoby przeczekać ten grypowy okres,a przy okazji krwiaczek wchłonie się do końca, ale nie jest to konieczne, więc nie zdecydowałam się...

:-)

super wiadomości!!, a jak miałaś robione USG przez pochwe czy już przez brzuch? Pytam bo ja w przyszłym tygodniu mam usg i bede w tym samym tygodniu co ty teraz i zastanawiam się czy brac swojego miśka

reklama
dzieczyny tak mnie muli od wczoraj, fatalnie się czuje, ciągle jestem głodna a na nic nie mam ochoty, na co nie spojrze to mam odruch wymiotny, a jeszcze w dodatku złapałam doła po ostatniej przykrej wiadomości​

super wiadomości!!, a jak miałaś robione USG przez pochwe czy już przez brzuch? Pytam bo ja w przyszłym tygodniu mam usg i bede w tym samym tygodniu co ty teraz i zastanawiam się czy brac swojego miśka

Miałam przez pochwę... Ale myślę, że zawsze warto chodzić do lekarza razem z partnerem. My chodzimy od początku nawet w trójkę, bo jeszcze z synem-a niech się chłopaki wczuwają :-D

Ja też już mówię dobranoc:-)

Jutro wizyta, trochę się denerwuję ale może zasnę, bo pada...i senna jestem jakaś:eek: do tego strasznie wieje u nas:shocked2::eek: ale zaraz wskakuję pod ciepłą kołderkę i już mnie nie ma:-D:tak:

Czesc laski ja po wizycie tym razem wszystkiego sie dowiedziałam jest ok maleństwo ma 2,68cm serduszko bije i jest sliczne jestem troche zmeczona bo dzis ciezki dzien a autka nie kupilismy narka papa zmykam spac acha wkleilam zdjecie malenstwa

to chyba nie jest jakaś znacząca różnica 10 czy 11 czerwca, ja mam na 11
no nie jest :)
ale data , która określiła mi położna może się wahać 2 tyg przed i 2 tyg po 11 /06
data wg biorytmów jest pewna na 99,99 %
a to jest dla mnie ważne , ze względu na rożne sprawy , chociażby urlop mego męża

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc laski ja po wizycie tym razem wszystkiego sie dowiedziałam jest ok maleństwo ma 2,68cm serduszko bije i jest sliczne /QUOTE]

gratulacje :) moge sobie tylko wyobrazić jaka jesteś szczęśliwa
Jak tak czytam o tej grypie, to sama też zaczynam się bać:-( Dzisiaj rozmawiałam z kierowniczką że może pójdę na urlop w następnym tygodniu żeby przeczekać tą grypę (ona jeszcze nie wie o ciąży). Dlatego że jeszcze nie wie nie wiem czy iść na zwolnienie, bo jak pójdę to wszyscy będą już wiedzieć bo będzie na zwolnieniu.
A chciałam im o tym powiedzieć na wigilii;-)
jeżeli czujesz zagrożenie grypą , to idź na urlop czy zwolnienie .... bo załapać grypę w ciąży to nieciekawa sprawa

Zdrówka sobie i wam życzę :)
oraz dobrej nocy :)

Do góry