reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Gratuluję wszystkim udanych wizyt u gina.
Ja też dzisiaj byłam, widziałam naszą kruszynkę jak machała sobie rączkami przy buzi :-) ma już 5,38 cm.
Lekarz powiedział, że wszystko jest dobrze, że dzidzia wygląda na 6 dni starszą ;-)
Przezierność karkowa w porządku, nie ma zaleceń do dalszych badań więc się żadnych nie podejmę.
Płci niestety nie znam, ale na razie nic wielkiego między nóżkami nie było widach, wiec może będzie wymarzona córeczka :-)
Jutro rano lecimy z mężem do mojego ukochanego Londynu, więc przez parę dni mnie tutaj nie będzie...
Acha, ale macie już fajnie brzuszki, ja na razie płaska... tylko biust mi się zrobił piękny i jędrny hihhi

reklama
Ja też dzisiaj byłam, widziałam naszą kruszynkę jak machała sobie rączkami przy buzi :-) ma już 5,38 cm.
Lekarz powiedział, że wszystko jest dobrze, że dzidzia wygląda na 6 dni starszą ;-)
Przezierność karkowa w porządku, nie ma zaleceń do dalszych badań więc się żadnych nie podejmę.
Płci niestety nie znam, ale na razie nic wielkiego między nóżkami nie było widach, wiec może będzie wymarzona córeczka :-)
Jutro rano lecimy z mężem do mojego ukochanego Londynu, więc przez parę dni mnie tutaj nie będzie...
Acha, ale macie już fajnie brzuszki, ja na razie płaska... tylko biust mi się zrobił piękny i jędrny hihhi

i Tobie również gratuluje:-) naprawde wspaniałe wieści :-) i oby tak juz zostało:-)

Gratuluję wspaniałych wiadomości!:-)
Oby nasze maluszki już się szybciutko rozwijały i szybko minęły te pozostałe tygodnie, bo ja już tak bardzo bym chciała mojego szkraba trzymać na rękach;-)

Dziewczyny, ja już po badaniu :-D

Gin mi powiedziała, że na 90% to będzie chłopiec

Idę wkleić zdjęcia.

Wszystko jest ok, wg USG dzidziuś ma 12t6d :tak: (tak jak suwaczek)

Gratuluję :-)Bardzo się cieszę z tych dobrych wiadomości.

Witam i ja,

Właśnie wróciłam z wizyty ... i jestem przeszczęśliwa!!!

Dzidziuś ma 2,90 cm i jest bardzo ruchliwy. Machał do nas rączkami i nóżkami - normalnie poezja ... Znów słyszałam serduszko ... To jest po prostu coś przecudownego!!!!

Poza tym wszystko z "moją budową" w porządku. I wyniki wszystkie dobre ...
Tak właśnie sobie wymarzyłam :rofl2:

Teraz, w 12 tygodniu idziemy na Pappa - Complex, czyli USG + markery ....
Nieobowiązkowe ale chyba jednak się zdecydujemy:-)
I później wizyta u naszej doktorki 23.XII - tuż przed Świętami ...

Super!!! Cieszę sie że wszystko w porządku :tak:

Super wiadomości:tak: gratuluję!

Ja przez pół dnia nie mialam internetu:eek::angry:awaria jakaś... Na szczęście już usunęli:tak:i jakoś nadrobiłam zaległości na forum:-D Ja kolejna wizytę mam 29 grudnia, bo ginka stwierdziła że już przed świętami nie będzie mnie "gonić" hihi

Oby nasze maluszki już się szybciutko rozwijały i szybko minęły te pozostałe tygodnie, bo ja już tak bardzo bym chciała mojego szkraba trzymać na rękach;-)

Mój ślubny się właśnie mnie zapytał kiedy w końcu dzidzi będzie (po czym na zegarek spojrzał :laugh2:) :-D
My też się już doczekać nie możemy...

reklama
A dziewczyny, bo zapomnialam...:zawstydzona/y:
Otóż niniejszym oświadczam, że mója dzidzia już kopie:-D:-D:-Dchociaż kopie to może za dużo powiedziane:-pale daje znać że tam jest:tak::-)juz zapomniałam jakie to cudowne uczucie:sorry:

Życzę Wam żebyście jak najszybciej poczuły ruchy swoich maluszków:tak:

Do góry