reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

kpi23 - ja tez wczoraj wieczorem poczułam takie łaskotanie, ale tak juz czekam na te ruchy, że nie wiem czy sobie nie wymyslam:cool2:
liliti - super, ze z maluchem oki:-)
Kama83 - odpoczywaj sobie, ale jak sie zwiekszy to leć do szpitala
karo85 - sliczny maluszek:tak::tak:

reklama
hej ciagle czytam ze ktoras idzie na usg ,to ile razy juz bylyscie ???????? ja dopiero w polowie stycznia mam a potem w dniu porodu ..:-:)-:)-(
ale jedziemy na swieta do Pl wiec pojde z okazji swiat podejrzec do mojej pani doktor :tak::tak:

Ja bylam tylko raz,jak stwierdzali mi ciaze, bylam w polskiej przychodni. w Londynie pierwsze usg robia w3mies.:no:Mam takie 7.12. Pozniej bede w Pl to sobie zrobie kolejne,postram sie o 3d,moze bedzie juz cos widac:happy:

Czesc dziewczyny ja wstalam o 7 i potem poszłam znowu spać i nie dawno wstałam a jestem tak zmeczona:szok::szok:
słuchajcie czy ktoras z Was w czasie ciąży zauważyła taki przezroczysty ciągnący się śluz jak w dni płodne??? :szok:

Ja caly czas mam taki sluz. Raz wiecej raz mniej.

Dziewczyny czy macie czasami kłucia w podbrzuszu??
Jakieś 15 min temu złapały mnie takie kłucia że się zwijałam z bólu, do tego zrobiło mi się strasznie niedobrze i zwymiotowałam. Teraz kłucia są mniejsze ale odczuwalnie :eek:

Ja nie wymiotuje,ale brzuch boli mnie czesto. Klucia mam czesto przy wstawaniu z lozka,ogolnie przy naglej zminie pozycji. Mam nadzieje,ze to nic takiego.

aha, zapomniałam, że wczoraj wieczorkiem coś mnie łaskotało w brzuszku, tak na wysokości dzidzi ... chyba mam to samo co która z Was, nie pamiętam która o tym pisała ... czyli mój dzidziuś musiał wyjątkowo wariować !!!
ale to było super! ja chcę jeszcze!!!

Jajuz nie wiem co myslec,bo wczoraj tez cos takiego mialam.ale to chyba niemozliwe. u mnie powtorzylo sie to dwa razy i bylo na samym dole, gdzie jest bejbis.... :happy:

OlaPio ale mi narobiłaś ochoty na leniwe pierogi:-)
Chyba zaraz poproszę mamę żeby mi je zrobiła na weekend jak przyjadę:-)

Właśnie tak się zastanawiam czy nie zapakuję dupy do autobusu i nie podjadę trzech przystanków do baru mlecznego na leniwe pierogi;-)
Czy ktoś z Wrocławia wie czy na Drobnera jest jeszcze bar mleczny MEWA?

słuchajcie dziewczyny, nurtuje mnie jedna sprawa, poczytałam sobie trochę inne fora i znalazłam tam dużo negatywnych opinii na temat nowej mamy u Nas na forum Malwiny i nie wiem co mam o tym sądzić:-:)wściekła/y:, ale wychodzi na to,ze coś z nią jest nie tak

słuchajcie dziewczyny, nurtuje mnie jedna sprawa, poczytałam sobie trochę inne fora i znalazłam tam dużo negatywnych opinii na temat nowej mamy u Nas na forum Malwiny i nie wiem co mam o tym sądzić:-:)wściekła/y:, ale wychodzi na to,ze coś z nią jest nie tak

Czemu??
W razie czego napisz na forum prywatnym, bo przecież nie chcemy nikogo obrażać.

reklama
To samo czytałam na brzuszkach o Malwinie:confused2::eek: Przykre to, ale takich osób które kłamią na forum jest zawsze kilka. Może niech sama zainteresowana się wypowie:cool2:

Do góry