reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kiedyś ktoś tu napisal na forum, że jest co miesiąc taka sama, a to nie jest prawda.

Jest zróżnicowana od dni kalendarzowych, i tak więcej wypłaty masz jak było 31 dni a mniej jak 30 :-) - pytałam kadrowej

zgadzam sie, ale ja dostalam wiecej w listopadzie, ktory ma 30 dni niz w pazdzierniku ktory ma 31 dni, no ale na zwolnieniu jestem od 6 pazdziernka wiec moze to tez miala znaczenie;-)

ale mnie to nie przekonuje ze to nie jest brzuch ciazowy
no nie wiem, moze jestem naiwna
ale czemu nie wierzyc dziewczynie
moja ciotka w 4 mc wygladala na 6, taka uroda czy cos

zgadzam sie, ale ja dostalam wiecej w listopadzie, ktory ma 30 dni niz w pazdzierniku ktory ma 31 dni, no ale na zwolnieniu jestem od 6 pazdziernka wiec moze to tez miala znaczenie;-)

Po co się w ogóle głowić nad tym jak oni to liczą :-) jeśli jest więcej niż się spodziewałyśmy to super :-) Będziemy się zastanawiać jak dadzą mniej :-)

U mnie już chyba miną dwu dniowy zastrzyk energetyczny, mam do wyprasowania jedną firankę i tak leży i czeka na mnie już od wczoraj :zawstydzona/y:

Ja po akcji kartoteks, już się tak nie przejmuję tym co piszą nowe dziewczyny.
Co inaczej wy które już znam.
W sumie rzeczywiście jak jest w ciąży (w co nie wierzę) to ma problem. Bo może ma wielowodzie i dlatego taki brzuch.

ale mnie to nie przekonuje ze to nie jest brzuch ciazowy
no nie wiem, moze jestem naiwna
ale czemu nie wierzyc dziewczynie
moja ciotka w 4 mc wygladala na 6, taka uroda czy cos

Ja tam brzucha tez oceniać nie zamierzam bo się nie znam na tym:no:ale rzeczywiście niektóre posty sa dziwne:eek:chociaz z drugiej strony...pewnie moje posty niektóre też mogą się dziwne wydawać hihi:-D:-D:-D

a ja zeby poprawic sobie humor w deszczowy dzien spadam popludniu na zakupy!! -sama!! maly w domu z tata wiec poszaleje po sklepach
musze skoczyc po ciazowki widzialam przeceny z 40-60 euro na 4.99 juz kiedys w tym sklepie kupilam sobie super spodniczke wiec musze poszperac jeszcze bo trzeba jakos wygladac no nie???

a ja zeby poprawic sobie humor w deszczowy dzien spadam popludniu na zakupy!! -sama!! maly w domu z tata wiec poszaleje po sklepach
musze skoczyc po ciazowki widzialam przeceny z 40-60 euro na 4.99 juz kiedys w tym sklepie kupilam sobie super spodniczke wiec musze poszperac jeszcze bo trzeba jakos wygladac no nie???

To miłych zakupków życzę :tak::-)

reklama
gosiagro - poszperałam trochę i znalazłam taką fajną stronkę z wyliczeniem zasiłku chorobowego. Może ci się to przyda:tak:.
http://wieszjak.pl/forum/thread/10235?offset=1
mama mikołaja - udanych zakupów i relaksu przy tym, trochę ci zazdroszczę;-), my skończylismy remont mieszkania i teraz je powoli urządzamy więc nałożyliśmy sobie szlaban na zbędne wydatki.

Do góry