reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
U nas w szpitalu było tak gorąco, że żadna dziewczyna nie chodziła w szlafroku tylko w samej koszulce w/przed kolano. Ale akurat ja szlafroka używam po kąpieli. A koszulka zapinana na guziczki to podstawa!
Czy są jakieś wieści od krakowianki, bo nie zagladałam bardzo wstecz?

Chyba śpicie już taki zastój, ja ślęczę nad pracą dypl., postanowiłam dzisiaj pisać do upadłego:dry:może trochę ruszę, dopiero połowa a zostało niewiele ponad tydzień do oddania:szok::-:)-(

zyrafko- ja nie spie, ale nadrabiam zaleglosci w czytaniu :tak: Wytrwalosci w pisaniu!

Kasiulko- bardzo sie ciesze ze na wizycie wszystko super i gratuluje slicznej coreczki! Imie tez piekne :)

Ewelinka- super ze i u Was wszystko dobrze :tak: Bardzo sie ciesze!

Ewitko- Krakowianka pisze prawie codziennie ale wynikow amniopunkcji chyba jeszcze nie miala, chyba ze nie doczytalam. Poprawcie mnie jesli sie myle..

W piątek mam usg 3d polowkowe. Nie moge sie doczekac!:tak:

Witam się z rana :-)
Jeju jak ja się nie wyspałam :-( Ale mam na 8 egzamin i chciałam sobie jeszcze poczytać conieco. W sumie to ostatni egzam a mam trochę stresa :confused:
Miłego dnia.

reklama
Dzień dobry kolezanki:-)

Ja się melduje po wczorajeszej wizycie. Wczorej nie miałam czasu wpaść.... Wszystko jest w porządku, gin potwierdził, że to chłopiec. Niestety jakiś był wstydliwy bo za nic nie chciał pokazać twarzyczki do zdjęcia. Mój gin stwierdził, że na następnej wizycie też zrobi 4D (gratis) i może wtedy pokaże twarzyczkę do zdjęcie :)

gartuluje udanej wizyty:-)

Do góry