kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Uciekam już do łóżeczka
dobranoc i miłych kolorowych snów

dobranoc i miłych kolorowych snów

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

No właśnie wszystko zimowe;(lena-właśnie też już myślałam o jakiejś piżamce szlafroczku i klapeczkach ale w sklepach to same zimowe a w czerwcu to już cieplutko będzie musze zerknąć na allegro![]()
może trochę ruszę, dopiero połowa a zostało niewiele ponad tydzień do oddania
:-
Wytrwalosci w pisaniu!
Bardzo sie ciesze!

nie wszyscy, niektórzy jutro maja kolędę, a że na co dzień mają bałagan w domu to teraz sprzątająHejo.Ja tu tak na chwilkę i widzęże nie wszytscy jeszcze śpią![]()

Ja się melduje po wczorajeszej wizycie. Wczorej nie miałam czasu wpaść.... Wszystko jest w porządku, gin potwierdził, że to chłopiec. Niestety jakiś był wstydliwy bo za nic nie chciał pokazać twarzyczki do zdjęcia. Mój gin stwierdził, że na następnej wizycie też zrobi 4D (gratis) i może wtedy pokaże twarzyczkę do zdjęcie![]()