reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Oj dziewczyny jeszcze troszkę....
A co ja mam powiedzieć jak przechodziłam 8 dni po terminie z OM? A od połowy maja chodziłam z rozwarciem na 1, potem na 2... :dry:
Ale fakt, synek sie urodzil w terminie... ale z pierwszego usg w 5tc, dokładnie :-)

Witam

Widzę że nastroje takie jak mój :) jeszcze jedno hasło w sklepie "a Pani to jeszcze chodzi" i wybuchnę, telefony i smsy też mocno wkurzające a najbardziej wkurzający mąż z hasłami "a urodź wreszcie na urlop bym poszedł".
Echh.

Pozdrawiam zapakowane
Basia

już się poryczałam to teraz mogę napisac: zero rozwarcia, nic, pozamykane na cztery spusty, co drugi dzień na ktg do szpitala, na 24. czerwca skierowanie na patologię ciąży. k............. remont jest i mnie lekarz o leżeniu na korytarzu uprzedził

dobrze, że ma 24. dyżur to mi może pomoże jakimś specyfikiem

chyba, że do tej pory urodze, bo nic tylko siedzę i płaczę, tak się boję tej patologii i wywoływania, bo podobno nie zawsze pierwsza próba jest skuteczna :(

także ja tu do końca zostanę i zgaszę światło9 na forum, jeśli mi mąż lapka do szpitala pozwoli zabrać

zwolnienie mi do 24. czerwca wypisał, w sumie bez marudzenia, a z nerwów mi ciśnienie do górnej granicy normy skoczyło

Ostatnia edycja:
Witam

Widzę że nastroje takie jak mój :) jeszcze jedno hasło w sklepie "a Pani to jeszcze chodzi" i wybuchnę, telefony i smsy też mocno wkurzające a najbardziej wkurzający mąż z hasłami "a urodź wreszcie na urlop bym poszedł".
Echh.

Pozdrawiam zapakowane
Basia

mi moj pow,ze moglabym dzisiaj rodzic,bo ma zaladunek i mu sie nie chce do pracy isc :nerd:

katarzynajanicka - mnie dzisiaj placz tez dorwal

reklama
A ja sie wreszcie zlozylam i .. spakowalam torby do szpitala - od razu za jednym zamachem wszystko, wlacznie z rzeczami "do dowiezienia" zawierajacymi reszte szpargałow malcowych - i nie tylko ;)
Jeszcze mi tylko spirytus zostal do rozrobienia (jak to dobrze brzmi, nie ? :D) - ale to do pepuszka ;P

Oprocz tego planuje jeszcze wyszorowac szczoteczka podlogi w 2 pozostalych lazienkach - jakos mnie denerwuja brudki w kacikach :> A niepredko bedzie potem okazja.
A tak jak pisala zdec - seksik jest przereklamowany w kwestii przyspieszenia :< Co nie znaczy, ze nie nalezy probowac - inaczej to jakby dziecku (tzn. mezowi ;> ) zabralo by sie cukierka ;)

Do góry