reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Moja glista coś nie chce spać;)

moja przysypia i co pół godziny się budzi :/ myślałam że się z nią zdrzemnę ale takie moje co półgodzinne pobudki są jeszcze bardziej męczące niż miałaby chyba wogóle nie spać :/ Idę sobie śniadanie zrobić bo jakoś wcześniej nie bylo kiedy :/

reklama
moja przysypia i co pół godziny się budzi :/ myślałam że się z nią zdrzemnę ale takie moje co półgodzinne pobudki są jeszcze bardziej męczące niż miałaby chyba wogóle nie spać :/ Idę sobie śniadanie zrobić bo jakoś wcześniej nie bylo kiedy :/

Ja wlasnie tez sobie uswiadomilam, ze jeszcze nic nie jadlam i zrobilam sobie bulke, hehe

sliczny :-)

Ja swojego własnie w nocy musialam tak usypiac,bo marudny strasznie byl , a dzisiaj tez nie najlepiej, naszczescie teraz spi, jak wstanie to idziemy na spacerek, bo z nog musi mi zejsc co nieco :-)
A mi z brzucha....dziewczynki wy też tak macie mój mąż się teraz tak zazdrosny zrobił, że szok:)

agast-to ja o tym krążku nie słyszałam ale może na coś takiego bym się skusiła bo ta spirala to też się zastanawiam w sumie to jest dobra tylko dlatego że spokój na 5 lat a cerazette brałam poprzednio dwa i pół roku i dobrze się po nich czułam
athena-fajny ten twój krzyś:tak:

Moja wczoraj po południu kiepsko spała i marudziła a dziś od rana dobrze ale teraz się obudziła i coś czuje że znów zapowiada się popołudniowe wiszenie na cycu

agast-to ja o tym krążku nie słyszałam ale może na coś takiego bym się skusiła bo ta spirala to też się zastanawiam w sumie to jest dobra tylko dlatego że spokój na 5 lat a cerazette brałam poprzednio dwa i pół roku i dobrze się po nich czułam
athena-fajny ten twój krzyś:tak:

Moja wczoraj po południu kiepsko spała i marudziła a dziś od rana dobrze ale teraz się obudziła i coś czuje że znów zapowiada się popołudniowe wiszenie na cycu
Identycznie jak u mnie;)Zazdroszczę Wam suwaczków niektóre maleństwa maja już 1,5 miesiąca a moja żabka dopiero 3 tyg;(

lena - jakie dopiero, az 3 tygodnie ! i niedlugo beda miec 1 miesiac za soba ^^:D

A dzis .. no coz - to, ze bede wracala kiedys ze spaceru z obsranym po pachy dzieckiem to wiedzialam. ale nie przypuszczalam ze nie bedzie to mlodsza pociecha, tylko starsza ... ;D Normalnie zonk ;D
No dobra, lece upichcic obiad i wyladowac pranie poki mlody spi - bo zaraz sie obudzi glodny jak wilk (znaczy - jak zawsze :>)

A - i tez ciekawa jestem tego krazka, musze troche o tym poszperac. Bo do tej pory obstawialam spirale ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Identycznie jak u mnie;)Zazdroszczę Wam suwaczków niektóre maleństwa maja już 1,5 miesiąca a moja żabka dopiero 3 tyg;(

To się ciesz kobieto że dopiero 3 tygodnie :-D Z każdym kolejnym będzie maluch mniej spał i domagał się większej uwagi. Pewnie to egoistycznie zabrzmi ale więcej uwagi dla dziecka mniej czasu dla siebie:-) Chodź ja to grzeszę narzekając :-D

Ostatnia edycja:
Do góry