reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Kpi- u nas jest tak ze 90% rzeczy robie ja z tego wzgledu ze M jest w pracy. Piore, sprzatam, gotuje. Jezdze z dwojka dzieci do supermarketu itd, wynosze smieci. Jak M wraca z pracy to jest godzina 19 (nie zawsze, czasem wczesniej) to zazwyczaj zabiera Hanie na plac zabaw i to jest dla mnie najlepsze odciążenie. Czasem zostaje z dwiema a ja lece sobie na solarium czy inne manikiury :) Generalnie my sie bardzo dobrze dogadujemy, ale powiem Ci jako doswiadczona mama ze "kryzysu pierwszego dziecka" nasz związek nie przetrwal.......

Katarzynajanicka- 200 na tydzien chyba? Nam pediatra powiedziala ze 250 na tydzien to jest ok, wiec u Was nie duzo mniej.

reklama
Witajcie

Jestem znowu nie wyspana :crazy: mały wstał o 4 i do 5 nie spał. i wstał o 8 i koniec.

Kurcze czekam na kuriera z rzeczami szkolnymi i ten gosciu chyba w chu*a leci sobie, 2.08 kasa wplacona przez allegro i do tej pory cisza,a w weekendy przeciez nie jezdza,musze tam dryndnac.

Sukienke na wesele zamowiłam - sie szyje :-), a czy za sandałki 70zł to duzo ?

70zł.jpg

my po szczepieniu, fifi bardzo dzielny był i szybo się uspokoił
tylko pani dr powiedział, że 800 gr na 4 tyg to mógłby lepiej przybrać na wadze

ile wasze dzieci przybierają? od wyjścia ze szpitala, równo 6 tyg przybrał 1260, czyli wychodzi ponad 200 na miesiąc
z tego co pamietam to normą jest 150-250g na tydzień

reklama
Do góry