reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Siedze sobie i usypiam oglądając usta usta a jeszcze wojewódzkiego chciałam obejrzeć:baffled:wcześniej z Marysią lepiłam z masy solnej i mówię teraz ulepimy dla tatusia zagadkę i zaczełam węża kleić a ona odrazu do mnie ale łatwe przecierz to siurek:-Dno ładnie skąd to moje dziecko bierze takie pomysły:eek:
boskie:-D

Milka- konkurs się skończył i żelazko które dostałam do demonstracji Philipsa za 650zł zostaje u mnie na zawsze , bo wywiązałam się ze wszystkich warunków umowy :) Taki więc zrobiłyście mi kochane prezent na Mikołaja:)
super że Ci się udało!!!!!!!!

reklama
kiedy wprowadzasz?
Marchewka pierwszy raz byla w niedziele, ale chyba ostatecznie calosc wyladowala na moich spodniach i tetrze ;-)(po ulaniu) Wczoraj poszlo lepiej, 3 lyzeczki zjedzone :-)
Dzis samo mleczko, bo mala miala kiepski dzien prawdopodobnie przez zeby, a marchewka nie nalezy na razie do przysmakow i poprawiaczy humoru:-D Przez 2 dni znowu marcheweczka, a w piatek jabluszko :-)

Marchewka pierwszy raz byla w niedziele, ale chyba ostatecznie calosc wyladowala na moich spodniach i tetrze ;-)(po ulaniu) Wczoraj poszlo lepiej, 3 lyzeczki zjedzone :-)
Dzis samo mleczko, bo mala miala kiepski dzien prawdopodobnie przez zeby, a marchewka nie nalezy na razie do przysmakow i poprawiaczy humoru:-D Przez 2 dni znowu marcheweczka, a w piatek jabluszko :-)
a gluten niet?:sorry:

Gluten podam, jak sie upewnie, ze mala nie ma sklonnosci do alergii pokarmowych. Najpierw przetestuje kilka warzywek i moze za jakies 2-3 tygodnie wprowadze gluten. U alergikow wprowadza sie gluten troche pozniej, wiec warto najpierw sprawdzic, jak dziecko reaguje na inne jedzenie.

Ostatnia edycja:
wiecie co czytam o tym glutenie i powiem Wam ze jak Olaf byl maly to gluten wchodzil dopiero ok 1 roku !! przeciez minelo tylko 5 lat a tu takie zmiany!! Ercio alergik wiec jak pisze Koniczynka poczekam jakos mnie nie ciagnie Olaf czeklal do roku i okaz zdrowia wiec na razie o tym nie mysle

Agentka_R - dużo zdrówka dla Malutkiego!:tak:

lenaDTR - zgałosowane:tak: i jak z gają?przeszło trochę? U mnie tez zdarzało sie 5 kupek,ale przeszlo bez niczego.

Tylko wciaz jest w nich śluż. Zaczelam ponownie podawac Dikoflor..m,jakby lepiej sie zrobilo,ale tez zaprzestalam wprowadzania kolejnych warzyw i maly je tylko marchewkę i ziemniaki.

emalia82 - noo własnie,jak to nie przybywa?? Ja chyba codziennie głosowałam!!dobrze,ze już po! No to zostaniesz juz prawdziwym mistrzem prasowania z taaakim żelazkiem!! Gratulacje!!

... nik nawet słowa dobrego nie napisał. Właściwie to sie wkurzyłam i dałam sobie trochę spokój.
Tak to juzjest...znam to z autopsji...:eek:
biedna milenka,niech szybko wraca do zdrowia.

ewus2090 - gratuluję zobka! no wlasnie któryz chłopców juz gryzie?
kurde chcialam tylu odpisac,ale nie dam rady juz ;/ My dzis bylismu u kardiologa...
Teraz Fifi spi,ale strasznie niespokojnie dzis. Wciaz sie budzi,kreci,wierci i popłakuje...
dobranoc

Witajcie!
Nie mam chwilowo czasu pisac, jakiś najazd gości nastąpił, do tego Małgoś ma ciężkie dni...., więc nie poodpisuję - przepraszam...
AgnieszkaJ- jakoś nie pamiętam Cię z poprzednich postów, ale to miło, że będzie tu pisać jeszcze jakaś bydgoszczanka, bo tu same toruianki :-) A gdzie mieszkasz? Zdradzisz?

dzień dobry!:-D:-D

liliti - gratuluje córci nowej umiejętności:-)

Milka - wow, szybko sprawę prezentów załatwiłaś:szok:

ewelinka
- dzieci to zawsze fajne skojarzenia maja:-D:-D

emalia - no to super! gratulacje! pewnie fajne te żelazko:tak:

Aniach
- jak wizyta u kardiologa?

kajdusia - czyżby kolejne ząbki?

reklama
A pamiętacie jak maluszki jeszcze siedziały w brzuszkach i szalały? :-D małe wspomnienie czasów brzuszkowych:-D
[video=youtube;iMZ2xBPq9XQ]http://www.youtube.com/watch?v=iMZ2xBPq9XQ&feature=player_embedded[/video]

Do góry