reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam
Wszystkim chorowitkom zdrowka!
Wszystkim solenizantom sto lat i przedewszystkim zdrowka!

Ostatnie 2 dni zuzke meczyl katarek-na szczescie obylo sie bez goraczki i juz jest duzo lepiej i zuza prawie jak nowa, za to mnie dzis wzielo-mam nadzieje ze przejdzie do piatku.
Piernik upieczony, bigos zrobiony, salatka gyros tez, mieska w marynatach leza tylko rybek brak ale to jutro lub w piatek rano m pojedzie po swieze..pozostalo tylko posprzatanie domu-na szczescie wiekszosc juz ogarnieta.

Co podacie malenstwom na wigilie-ja planuje ugotowac troche rybki i ziemniaczki i jakies warzywko do tego-zuza juz rybke poznala wiec pomslalam czemu nie-choc mi mama mowi ze gdzie takie male dziecko wigilie bedzie jesc?!

Mykam lyknac cos na przeziebienie i jakis filmik obejrzec.
Spokojnych snow :)

A moje dziecię jeszcze nie śpi....PAnna która chodzi spać o 19.00 albo 19.30 nie śpi jeszcze....Co jest???? Hihihi...Ja już ziewam a ona radosna jak skowronek.....
koriander - cieszę się że z Lilianką lepiej....i pewnie babcia już się cieszy wnusią....Cudownych chwil Wam życzę....
kasiulka - i jak Hania...na pewno do świąt będzie dobrze i uda się odiwedzić waszych rodziców!!!! Zdrówka dla małej chorowitki!!!!

Dla Tymonka mnóstwo zdrówka i radości!!!!
eagle - a dla Ciebie kochana samych radosnych i szczęśliwych chwil w życiu...100lat!!!

Ostatnia edycja:
Ale tu cisza.Ja cały dzień u mamy, bo dzisiaj miała wolne a jutro i w wigilię pracuje wiec dzisiaj pomagałam jej w garach i sprzataniu.
Jutro walka z własnym domem. Wrrr. Plecy mnie bOlą ,że szok.
Słodkich snów kochane mamuśki.

Witam wpadlam sie przypomniec i doniesc ze zyjemy i mamy sie dobrze . Stan uzebienia 0 :) nowe umiejetnosci krzyk na cale gardlo niewiadomo po co i dlaczego chyba dla zabawy :) krzyczy misiek niesety niemal caly czas wiec penie zaraz bezdie mial chrype.

Spod papierkow ledwie oddycham, ciezki ten moje pierwszy miesiac w pracy, dopiero dzis mam wzgledny luz ale jutro i tak musze jeszcze isc do pracy znow Was nie przeczytam a widze ze mam takie tyly ze ho ho, zaczynam cos ogarniac na swieta ale ciut pozno tym bardziej ze jutro jestem sama bo maz w pracy. Pewnie nie dam rady zajrzec przed swietami

Zycze wszytskim Swiat pelnych ciepla milosci zdrowia spokoju i tego czego kazda z Was pragnie. Niech te swieta pozowla nam sie nacieszyc naszymi szkrabami i nietylko :)

A ja też lecę spać:)Fryzura zrobiona, pazurki też gotowe;)
AAAAAAAAAAA KAtarzyna dziękuję za pierniki:)Przepiękne powiększą moją kolekcję;)

reklama
pierwsza :) z rana :)

Wszystkim forumkom pragniemy złożyć życzenia zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spędźcie ten szczególny czas w miłym rodzinnym gronie, wśród osób które Was kochają. Życzymy Wam duuużo radości i miłości
icon_biggrin.gif

A Wszystkim forumowym dzieciaczkom życzymy dużo prezentów

icon_q.gif

Do góry